kimse sizin evinizdeki belirsizliği bilemez ki. burada sizin mentalitenizle ilgili asıl sorun. şöyle bir konu yok "9 yıl önce kaldırdığım bebek kıyafetleri arasından bedenimden büyük sütyen çıktı, Allah Allah bunu ne ara almışım, sizin de aldıklarınizi unuttuğunuz oluyor mu" konuya bakanlar da yine muhtemel diger durumları söylerler. siz evde sürekli delil toplamaya çalışıyor gibisiniz. ben evde olmadık bir şey görünce eşimden şüphelenmiyorum, ve ben de defalarca aldatılan bir annenin kızıyım. yaşadığınız travmalar belki böyle şüpheci (hatta suclayici) yaklasiminizi haklı olarak tetikliyor olsa da bu psikolojik danışmanlık almanız gerektiğiyla çelişmiyor. sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz, evliliginize zarar verecek eylemlerde bulunuyorsunuz ve öyle görünüyor ki tek başınıza işin içinden cikamiyorsunuz. zannederim bu site de size pek iyi gelmiyor. psikolojik destek almak da aşağılayıcı bir durum değil. ben annemden hiç sevgi görmediğimj düşündüm, şımarır diye iyiyi hiç söylemez ama minicik kötümüzle bizi ayıplardi herkesin içinde. şu an ben de buna bağlı olarak eşimin de beni gerçekten sev(e)mediğine inanıyorum kimi zaman ve bu eşimi ve evliligimizi üzüyor. ve benim bunu çözmek için destek almayw ihtiyacım var, para ve zaman işini çözunce acele bu işi halledeceğim inşaallah. siz de utanmayın, sizi kötü hissettiren duygularınizi çözüme kavusturmaya gayret edin. şu halde buradaki kimsenin size yardımcı olabileceğini düşünmüyorum.
ayrıca bunu kabullenseniz iyi olur. eğer açık bir ilişki içinde degilseniz yaptığınız şey aldatmaya giriyor. burayı uzun zamandır takip ediyorum, bana kıyasla daha 'rahat' yaşam süren yazarlar bile yaptığınız şeyin normal olmadığını söylemişler. toplumun büyük çoğunluğundan daha modern(!)siniz demek ki. birinin sevgisini ve ilgisini begenmenizi ben eleştirmiyorum, bu biraz kadınlığın doğasından, biraz da sevgisiz çocukların boynunda taşıdığı bir yük. ama birisi size ilgi gösterdiyse ve siz de bu ilgiye dut yiyerek karşılık verdiyseniz bu tamı tamına aldatmadir. evet vajinaniz eşinizi pek aldatmış sayılmaz (pek, çünkü heyecan ve hormonlar o bölgede de değişikliklere sebep oluyor ama haydi bunu saymayalim) ama kalbiniz, gülüşünüz, gözleriniz, sözleriniz eşinizi aldatmış. lisede flört etmekten ne farkı var sizden hoslanan ve sizin hoşlandıginiz bir beyle karşılıklı guluserek dut yemenizin? yine de tabi maksadım eleştirmek değil, ne yaptıysanız yaptınız, fakat bunu bu kadar kişinin içinde anlatmışsınız ve şimdi de bunun aldatmak olduğunu söylüyorsunuz. bu toplumu yozlastirmanin mikro hali bence. herkes herkesten hoslansin, birlikte takilsinlar ama evlilik birliği zedelenmesin?? en batılı abd'de bile ex'le görüşmek nahos karşılanıyor, siz burada esinizin donunu didikleyip kendiniz Yeşilçam sahnelerini aratmayacak romantiklikler yaşıyorsunuz. sizi tanımıyorum ama vallahi aynısını eşinizin yapmasına asla izin vermeyeceginizden eminim