- 11 Eylül 2020
- 2.174
- 551
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Tam dalga geçilicek insanı buldunAllah allaj pembecim acaba aldatiyor mu bu adam seni ya bi dusunelim bunu
Aldatıldığımı öğrensem bir mesaj, telefonda birşey görmem vs bu şekilde zaten devam edemem çünkü ailemde gördüğüm birşey olduğu için, annemin ne kadar sıkıntı yaşadığını gördüğüm içinaldatıldıgını goren apacık gorur supheye yer kalmaz
sız esınıze guvenmıyorsunuz guven sorununuz var
asla guvenmedıgı kendı camasırından bıle kafasında bu kadar kurmasına ragmen boyle huzursuz evlılıgı olmasına ragmen bosanmayan aldatıldıgını ogrenınce de bosanmaz
bosanmayacagınız evlılıkte hıc bırseyı kurcalamayın
sureklı aldattı mı aldatıyor mu aha aldatacak mı dedıgınız evlılıgı zaten surdurmemenız gereklydı dogru dusunemedıgınız buradan bellı oluyor zaten bosanmayacaksınız kı neyın tantanası
ortada delıl yok kıAldatıldığımı öğrensem bir mesaj, telefonda birşey görmem vs bu şekilde zaten devam edemem çünkü ailemde gördüğüm birşey olduğu için, annemin ne kadar sıkıntı yaşadığını gördüğüm için
Bunlar sizce apaçık delil mi
Eşimin çekmecesinden çıkan çorabı umursamıyorum artık çünkü tam taşınma döneminde gördüm ve kardeşimin kız arkadaşlarından birinin karıştığını düşündümEşinin çekmecesinden çıkan bayan çorapı.
Eşinin çamaşırındaki lekeler.
Senin iş yerinden evli bir adamla bahçeye çıkıp dut yemen felan.
Ne degişik tiplersiniz siz yaw :)
Aaaa konu sahibi mıEşinin çekmecesinden çıkan bayan çorapı.
Eşinin çamaşırındaki lekeler.
Senin iş yerinden evli bir adamla bahçeye çıkıp dut yemen felan.
Ne degişik tiplersiniz siz yaw :)
Şaka mısınız siz yaEşimin çekmecesinden çıkan çorabı umursamıyorum artık çünkü tam taşınma döneminde gördüm ve kardeşimin kız arkadaşlarından birinin karıştığını düşündüm
Lekeler için birşey diyemicem İltihap diyende oldu, ne kadar abarttın dendi
Dut yeme olayında da aldatma olmadığını düşünüyorum
Dur yemekte ne var bu kadar, sanki adamla yattımŞaka mısınız siz ya
Kocanızın sabah teli caldı dıye o kadar tantana yapan kadın gidip elin adamıyla dut yiyor ve gayet normal dıyor
Esınızın telefonu caldıysa ne var bunda sanki kadınla yattı konuyu carpıtıyorsunuzDur yemekte ne var bu kadar, sanki adamla yattım
Konuyu çarpıtıyorsun
Eşiniz iş arkadaşıyla dut yese bunu bilseniz olay çıkartırsınız ama siz değil mi?Dur yemekte ne var bu kadar, sanki adamla yattım
Konuyu çarpıtıyorsun
Telefon çalmasıyla bunu neden bir tutuyorsunuzEsınızın telefonu caldıysa ne var bunda sanki kadınla yattı konuyu carpıtıyorsunuz
Kocan hala bilmiyor değil mi dut yediğini adamla? Madem telefon çalması ile aynı şey değil, bilmesinde de sakınca yok.Telefon çalmasıyla bunu neden bir tutuyorsunuz
Sen hiç arkadaşınla bir yere gitmedin mi iş yerinde
Ha kapalı bir anda baş başa olsak hak vericemde açıklık alanda herkesin gördüğü bir yerde sadece dut koparmak neden bu kadar kötü anlatılıyor anlamıyorum
Beraber dut yediğiniz adamdan hoşlandığınızı bizzat kendiniz söyledinizTelefon çalmasıyla bunu neden bir tutuyorsunuz
Ha kapalı bir anda baş başa olsak hak vericemde açıklık alanda herkesin gördüğü bir yerde sadece dut koparmak neden bu kadar kötü anlatılıyor anlamıyorum
Ben evliyken bir erkekle bas basa kalmadım acık alanda bıle olsa, karısı sızın gıbı biriyse kocasını kıskanır mesela kimsenin canı sıkılsın istememTelefon çalmasıyla bunu neden bir tutuyorsunuz
Hayır, ama söylesemde birşey demezKocan hala bilmiyor değil mi dut yediğini adamla? Madem telefon çalması ile aynı şey değil, bilmesinde de sakınca yok.
Söyle o zaman?Hayır, ama söylesemde birşey demez
Çünkü bölümdeki diğer erkek iş arkadaşımla da aşağıda kahve içtiğimiz olmuştu ve söylemiştim
Bunuda konusu geçmediği için söylemedim
Benim açtığım konu bu değil ama ben o konuyu kapattım artık
Eşimden saklamadım, sadece konusu geçmediBen evliyken bir erkekle bas basa kalmadım acık alanda bıle olsa, karısı sızın gıbı biriyse kocasını kıskanır mesela kimsenin canı sıkılsın istemem
Madem normal kocanızdan nıye saklıyorsunuz
Esınız komsu kadınla dut koparsa sizde onun kafasını koparırdınız buna yemın ederim
Kendı lohusa sutyenınızden kıskanıyorsunuz adamı
Size aittir ve siz unutmuşsunuzdur. Büyük bir sutyen olduğunu söylemişsiniz, büyük beden sutyen kullanan biri sutyen giymeden evde nasıl çıksın bir kere alışkanlık olmuştur giyinirken ilk iş sutyeni giymektir. Yani sutyen unutmak çok absürt olmaz mı sizce ?Eve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında.
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Eşime sordum tabiki bilmiyorum dedi
Siz olsanız ne düşünürdünüz
İlgisi hoşuma gitti dedim, ama artık geçti. Benim aklıma bile gelmiyorBeraber dut yediğiniz adamdan hoşlandığınızı bizzat kendiniz söylediniz