- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.254
- 60
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Haklısınızcok cıddı soyluyorum
bence sız cıddı bı bunalım yasamıssınız sızın bır donum noktanız var oncesı karısık sonrası bulanık
buyuk buhran gecıren ınsanların zaman mekan olay algısı karısabılıyor
bakın yazıyorsunuz yenı dogum yaptıgımdakı camasırım olabılır mı hatırlamıyorum dıye tabıkı aynen oyle ama o donemlerınız cok bulanık cunku agır depresyon gecırıyorsunuz veya gecırmıssınız zıhnınız karısık
o kadar cok yok sutyen yok kulot yok corap konunuz ust uste geldı kı mantıklı baska hıc bır acıklaması yok bu son konunuzda artık uzuldum ve sızınle ılgılı kanım bu yonde olustu
bence destek alın sızın destek almanız gerek bu bulanık zıhınle cocuk buyutmenız saglılı degıl kendınızı cabuk toparlamalısınız
Gerçekleşmeyeceğini garantisini veremem ki, insan sonuçta herşeyi yapabilirAsiri genelleme ve kendi kendini gerceklestiren kehanet ile ilgili arastirma yapar misiniz biraz? Yasadiginiz tam olarak babanizin annenize yasattigi travmanin sizin yetiskinlik hayatiniza olan uzantisi. Sadece yuzlesmeye hazir olmadiginiz icin farkindaliginiz yok.
Lutfen uzman yardimi alin. Boyle yasamak zorunda degilsiniz. Su an verdiginiz tepki aslinda kucuk pembegul'un annesi aldatildiginda vermek istedigi tepki (asiri aglama, suclama, surekli takip). Ama siz artik kucuk pembegul degilsiniz, yetiskin bir kadin oldunuz. O donem yasadiginiz hicbir sey su an gerceklesmeyecek. Sadece destek alin ve saglikli bir yasam surmeye odaklanin.
Gerçekleşmeyeceğini garantisini veremem ki, insan sonuçta herşeyi yapabilir
yani kusura bakmayın daHerşey de bize mi denk geliyor anlamıyorum
Eşini daha önce kendisi gibi evli barklı bir adamla aldattığı için aynı şeyleri eşi ona yaşatacak diye ödü kopuyor.yani kusura bakmayın da
eşinizi hiç sevmiyorsunuz
bi kanıt bulup boşayamadınız şu adamı!!
Evet ilgisi hoşuma gitti kabul ediyorum
adamdan ben etkileniyorum, adamla tek başıma samimi oluyorum.
Aaaaa bu konu o konu(lar)…Eşini daha önce kendisi gibi evli barklı bir adamla aldattığı için aynı şeyleri eşi ona yaşatacak diye ödü kopuyor.
Aynen, ya yaşattıklarını yaşamaktan korkuyor ya da vicdanını rahatlatmak için öküz altında buzağı arıyorAaaaa bu konu o konu(lar)…
şaşırdım bilgi için teşekkürlerEşini daha önce kendisi gibi evli barklı bir adamla aldattığı için aynı şeyleri eşi ona yaşatacak diye ödü kopuyor.
yazık bu kadar 9da ağıyorsanız evdeki çocuğunuza pek üzüldüm benBöylede düşünüyorum
Her şey tesadüf olabilir mi bu kadar
Ne yapayım ben şimdi, ağlamaktan gözlerim şişti
aldatıldıgını goren apacık gorur supheye yer kalmazHaklısınız
Herşey neden üst üste geldi, eşimin beni aldattığına dair deliller bir bşr çıkıyor diye düşünüp ağladım hep
Normalde hafızam kuvvetlidir. Kolay kolay birşeyi unutmam, görünce şok olmamın sebebi bu ispat edilemeyen birşey için hiç birşey yapamıyorum. Ne zaman alınmış, ne zaman konulmuş belli değil. Karşıdan o kadar saçma görünüyorki
Aldatılan kadınlar nasıl ispat ediyor, nasıl önüne çıkıyor anlamıyorum. Bu olanlara aldattıda diyemiyorum, aldatmadıda diyemiyorum
annenızın aldatılmasının hıc alakası yokBu konuların hiç birisi hayal ürünü değil. Hepsini yaşadım. Ve bu kadar çok üst üste gelen şeylerin tesadüf olmadığını düşünüyorum
Evet ailemde aldatılma olayı yaşadım, annemin aldatılması gibi
Sevgi açlığım hep vardı, ailemden gelen
Güven sorunum olduğu için eşimin dört dörtlük olmasını istiyorum. Hiç bir şüpheye düşürecek davranışı olmasın istiyorum.
Benimde kafama takılan buYa basliktan hemen siz oldugunuzu anladim da birseyi anlamiyorum tamam esiniz sizi aldatiyor olabilir de yahu eve her gelen donunu corabini sütyenini mi unutuyor burasi kafama takılıyor.
Hadi onlar unutuyor da sizin adamda bunlari niye surekli eve gömüyor sizin kesin bulacaginizi ogrenmis olmasi lazim
Kusura bakmayin gercekten sizin konularda merak ettigim tek nokta bu
Pardon kimi aldatmışımEşini daha önce kendisi gibi evli barklı bir adamla aldattığı için aynı şeyleri eşi ona yaşatacak diye ödü kopuyor.
alıntı yapmış arkadaş daha önce yazdıklarınızdan :)Pardon kimi aldatmışım
Ne yaşatmışım ben ya bir açıklama yapar mısınAynen, ya yaşattıklarını yaşamaktan korkuyor ya da vicdanını rahatlatmak için öküz altında buzağı arıyor