Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Ne varki bunda bu kadar unutmuyorum ben bazı şeyleri. Belki herkesin başına gelebilecek birşey ama güvenim olmadığı için çok zorluk çekiyorum

Keşke sizin gibi hiç şüphesiz olabilseydim
Güvenin olmadığı için değil, hastasın sen. Doktora görün artık, lütfen.

Ne varki bunda bu kadar unutmuyorum ben bazı şeyleri. Belki herkesin başına gelebilecek birşey ama güvenim olmadığı için çok zorluk çekiyorum

Keşke sizin gibi hiç şüphesiz olabilseydim
Şüphesiz değilim. Çok ciddi güven sorunlarım da var. İlk görüştüğümüz zamanlarda erkek arkadaşımın telefonunu kurcaladığım bile oldu, kendimle hiç gurur duymuyorum bu konuda. Ama siz öküz altında buzağı arıyorsunuz. Aklınıza ilk gelen şeyin aldatılmak olması anormal geldi bana. Dışarıdan bakan bir göz olarak “hamile ya da lohusayken aldı, belki hiç kullanmadı bile, zaten o dönemde insan beyni hormonların ve uykusuzluğun etkisiyle muhallebiye döner, 9 yıl önceki sütyeni hatırlamaması normal” diye düşündüm. Lütfen güven sorununuz ve bu paranoyanız için tedavi olun.

Eve yatılı misafir gelmiş miydi belki unutup gitmiştir

İspatlanamayan birşey için boşanayım mı yani
Hayır bu kadar güvenmediğiniz için boşanmalısınız. Ya bu durumu doktora gidip halledin ya da ayrılın. Başka çözümü yok bunun. Ötesi hayatı hem size, hem eşinize, hem de kızınıza zindan eder.

@pembegul86 diyorsunuz ki aldatmadım
aynı şeyi eşiniz yapsa ilgisi hoşuma gidiyor dese
bağıra bağıra aldattın beni diye kıyamet koparırsınız

siz ya çok takıntılısınız ya da vicdanınızı rahatlatmak için bahane arıyorsunuz
biri ile evliyken adamın ilgisi hoşuma gitti hissyatına kapılmak aldatmaya girer kusura bakmayın
illaki yatmak gerekmiyor

Çocuğun çamaşırlarının içine sütyeni koyarken farketmediniz de şimdi mi farkettiniz ilginç.. eşinizin eve kadın getirdiğini düşünüyorsanız kadının sütyensiz dışarı çıkması muhtemel değil o çıksa eşinizin onu bulup çocuğun dolabına koyması hiç değil fazla kuruntulu musunuz acaba

Evi taşıdığım için fark etmedim, bebeklik kıyafetleri bir yerdeydi. Oda bazanın altındaydı hurcun içindeydi. Hiç bakmadım
yazlık kayfetlerimi ararken fark ettim şimdi

Bazı detaylar ortaya çıkınca yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor değil mi? Ne demişler “kişi kendi gibi bilir işi”.

Sizde alzheimer mi var acaba aldığınız kıyafetleri unutuyorsunuz. Yada evinizde ne var ne yok bilmiyorsunuz.

Açtığınız konular hiç bir delile dayanmayan sizin mantıksız kuşkularınızdan oluşuyor. Hepsi de saçma sapan şüpheler. Bence tedavi olun.

Şu işyerindeki abi konusunun sahibiymişsiniz şimdi öğrendim. Ama şaşırmadım, bu konular ancak sizin gibi birinden beklenir.

Bence siz evli değilsiniz. Çocuk falan da yok. Açtığınız konularda ne eşiniz ne çocuğunuzla ilgili duygu barındıran bir tek kelimeniz yok. Eşinizle ilgili konuları büyük ihtimalle uyduruyorsunuz yada hayal dünyasında yaşıyorsunuz.

Kesinlikle yardım almalısınız.

Çamaşırın çıktığı yer aslında olayı size özetliyor. Öyle bir çamaşır bebek kıyafetlerinin arasında saklanmışsa zaten besbelli siz zamanında rafa kaldırmışsınız.Beyniniz size pyun oynuyor..Salın adamı

Millet eski konular deyince bi bakayim eski konulara dedim birde kocamin cekmecesinden bayan corabi cikti diye konunuz var bu hizla birseyler cikmaya devam ederse yakinda ic camasiri magazasi felan acabilirsiniz

o tarz birşey olsa orda olmaz. ki çok öncesınden farkederdınız eve kadın gırıp de orda unutmaz cok mantıksız. doğum yaptıgınız zamanlar eve anne kayınvalıde es dost akraba gelıp kaldıysa onlardan kalmadır

Bu kaçincı level ya bune boyle.
Ben eşiniz olsam 5 dk yaşayamam sizinle cidden.
Adamda peygamber sabri var heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…