- 19 Mayıs 2020
- 46.468
- 207.925
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Güvenin olmadığı için değil, hastasın sen. Doktora görün artık, lütfen.Ne varki bunda bu kadar unutmuyorum ben bazı şeyleri. Belki herkesin başına gelebilecek birşey ama güvenim olmadığı için çok zorluk çekiyorum
Keşke sizin gibi hiç şüphesiz olabilseydim
Şüphesiz değilim. Çok ciddi güven sorunlarım da var. İlk görüştüğümüz zamanlarda erkek arkadaşımın telefonunu kurcaladığım bile oldu, kendimle hiç gurur duymuyorum bu konuda. Ama siz öküz altında buzağı arıyorsunuz. Aklınıza ilk gelen şeyin aldatılmak olması anormal geldi bana. Dışarıdan bakan bir göz olarak “hamile ya da lohusayken aldı, belki hiç kullanmadı bile, zaten o dönemde insan beyni hormonların ve uykusuzluğun etkisiyle muhallebiye döner, 9 yıl önceki sütyeni hatırlamaması normal” diye düşündüm. Lütfen güven sorununuz ve bu paranoyanız için tedavi olun.Ne varki bunda bu kadar unutmuyorum ben bazı şeyleri. Belki herkesin başına gelebilecek birşey ama güvenim olmadığı için çok zorluk çekiyorum
Keşke sizin gibi hiç şüphesiz olabilseydim
Eve yatılı misafir gelmiş miydi belki unutup gitmiştirEve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında.
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Eşime sordum tabiki bilmiyorum dedi
Siz olsanız ne düşünürdünüz
Hayır bu kadar güvenmediğiniz için boşanmalısınız. Ya bu durumu doktora gidip halledin ya da ayrılın. Başka çözümü yok bunun. Ötesi hayatı hem size, hem eşinize, hem de kızınıza zindan eder.İspatlanamayan birşey için boşanayım mı yani
Nasıl elleri ayakları dolaştıysa demek...Bazanin altında yıllardır saklanan poşetin içine neden koysun, atar çöpe kimse görmez.
Üstelik konu sahibi 9 sene geçmiş diyor.
O dönem kuzenin gelmişti yatıya kaldı ama bilmiyorum işteEve yatılı misafir gelmiş miydi belki unutup gitmiştir
Evi taşıdığım için fark etmedim, bebeklik kıyafetleri bir yerdeydi. Oda bazanın altındaydı hurcun içindeydi. Hiç bakmadımÇocuğun çamaşırlarının içine sütyeni koyarken farketmediniz de şimdi mi farkettiniz ilginç.. eşinizin eve kadın getirdiğini düşünüyorsanız kadının sütyensiz dışarı çıkması muhtemel değil o çıksa eşinizin onu bulup çocuğun dolabına koyması hiç değil fazla kuruntulu musunuz acaba
Bazı detaylar ortaya çıkınca yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor değil mi? Ne demişler “kişi kendi gibi bilir işi”.@pembegul86 diyorsunuz ki aldatmadım
aynı şeyi eşiniz yapsa ilgisi hoşuma gidiyor dese
bağıra bağıra aldattın beni diye kıyamet koparırsınız
siz ya çok takıntılısınız ya da vicdanınızı rahatlatmak için bahane arıyorsunuz
biri ile evliyken adamın ilgisi hoşuma gitti hissyatına kapılmak aldatmaya girer kusura bakmayın
illaki yatmak gerekmiyor
Bu kaçincı level ya bune boyle.Ben inceliyorum
Telefonumda WhatsApp Web var sürekli takip ediyorum, e devletten adına hat açılmış mı diye bakıyorum, başka bir banka kartı vs. Her öğlen molasında arıyorum görüntülü konuşuyorum. Devamlı evdeyiza Ama
Ya ben işte o izinliyken eve kadın aldıysa, yada biryere gidip Sütyeni yanlışlıkla getirdiyse bazanın altına koyduysa, yada başka bir telefonu varsa diye sürekli düşünüyorum. Eninde sonunda beni aldattığını ispat edicem diyorum. Güvenemiyorum
Daha nasıl tedavi olucağımı bile bilmiyorum
Psikiyatr mı psikolog mu