- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.933
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Babanız yüzünden şüpheci ve güvensiz olmanızı anlıyorum, çocuk yaşta birinin babasından aldığı darbeyi unutması da bununla başa çıkması da kolay değildir, ki mutlaka o dönemde anneniz de çok büyük yıkım yaşamıştır, annenizin yaşadığı üzüntüye acıya da şahit olmuşsunuzdur.Farkındayım ancak bütün bunlar normal mi değil mi anlayamıyorum
Babam yüzünden kimseye güvenim yok, her insanın aldatabileceğini düşünüyorum
Şu an benim yerimde başka bir kadın olsa nasıl tepki verirdi bunu çözemiyorum
Belirsizlik beni yıpratıyor
Yalnız*Yanlız annem 1 senedir bizimle. Bu konu 9 sene önceki bir konu yani ben öyle tahmin ediyorum bebeklik kıyafetlerinin arasında olduğu için
Ben eğlenmiyorum, aksine bugün çok ağladım
Ayy bu o üye mi?Esinizin çamaşırındaki leke, size ait olmayan çoraptan sonra yine size ait olmayan bir çamaşır.. Bence evren size bir şeyler anlatmaya çalışıyor.
Ben olsam eşime asla sormazdım..cevabını bildiğiniz soruyu niye eşinize soruyorsunuz ki..Eve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Çocuğumun bebeklik kıyafetlerinin arasında.
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Eşime sordum tabiki bilmiyorum dedi
Siz olsanız ne düşünürdünüz
+1Psikolojik yardim almanizi oneririm
Ya basliktan hemen siz oldugunuzu anladim da birseyi anlamiyorum tamam esiniz sizi aldatiyor olabilir de yahu eve her gelen donunu corabini sütyenini mi unutuyor burasi kafama takılıyor.Eve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Yeni doğum yaptığım zaman aldımda sonra kıyafetlerin arasınamı koydum acaba diye düşündüm. Ama hiç hatırlamıyorum. Doğum yapalı 9 sene oldu.
Sizindır yaEve taşınalı yaklaşık 1 sene olucak. Bugün yazlık kıyafetlerimi ararken poşetin içinde çocuğumun kıyafetlerinin arasında bir sütyen buldum. Bana ait değil eminim,benim sütyenlerimden büyük
Kimseye güvenim yok benim, bu ailemden geliyor evet ama ben durup dururken kuruntu yapmıyorum ki. Bütün bu olanlar gerçek ve ben ispat edemiyorum
Çekmeden çorap çıkması, iç çamaşırında beyaz leke ve saç olması, facebookta prezervatif reklamı görmem, bu sütyen
Bu kadar olmaz diyorum
Yoksa herkes böyle şeyler yaşıyorda benim gibi tepki vermiyor mu
Aileden mi herşey
Evrenin bundan haberi oldugunu bıle sanmıyorumEsinizin çamaşırındaki leke, size ait olmayan çoraptan sonra yine size ait olmayan bir çamaşır.. Bence evren size bir şeyler anlatmaya çalışıyor.