Evde bana ait olmayan iç çamaşırı

Eve bir kadın gelmiş olsa sütyenini unutup gitmez herhalde. Saç teli mi bu, gözden kaçmış diyelim.

cok cıddı soyluyorum
bence sız cıddı bı bunalım yasamıssınız sızın bır donum noktanız var oncesı karısık sonrası bulanık

buyuk buhran gecıren ınsanların zaman mekan olay algısı karısabılıyor
bakın yazıyorsunuz yenı dogum yaptıgımdakı camasırım olabılır mı hatırlamıyorum dıye tabıkı aynen oyle ama o donemlerınız cok bulanık cunku agır depresyon gecırıyorsunuz veya gecırmıssınız zıhnınız karısık

o kadar cok yok sutyen yok kulot yok corap konunuz ust uste geldı kı mantıklı baska hıc bır acıklaması yok bu son konunuzda artık uzuldum ve sızınle ılgılı kanım bu yonde olustu

bence destek alın sızın destek almanız gerek bu bulanık zıhınle cocuk buyutmenız saglılı degıl kendınızı cabuk toparlamalısınız
Haklısınız
Herşey neden üst üste geldi, eşimin beni aldattığına dair deliller bir bşr çıkıyor diye düşünüp ağladım hep
Normalde hafızam kuvvetlidir. Kolay kolay birşeyi unutmam, görünce şok olmamın sebebi bu ispat edilemeyen birşey için hiç birşey yapamıyorum. Ne zaman alınmış, ne zaman konulmuş belli değil. Karşıdan o kadar saçma görünüyorki
Aldatılan kadınlar nasıl ispat ediyor, nasıl önüne çıkıyor anlamıyorum. Bu olanlara aldattıda diyemiyorum, aldatmadıda diyemiyorum

Asiri genelleme ve kendi kendini gerceklestiren kehanet ile ilgili arastirma yapar misiniz biraz? Yasadiginiz tam olarak babanizin annenize yasattigi travmanin sizin yetiskinlik hayatiniza olan uzantisi. Sadece yuzlesmeye hazir olmadiginiz icin farkindaliginiz yok.

Lutfen uzman yardimi alin. Boyle yasamak zorunda degilsiniz. Su an verdiginiz tepki aslinda kucuk pembegul'un annesi aldatildiginda vermek istedigi tepki (asiri aglama, suclama, surekli takip). Ama siz artik kucuk pembegul degilsiniz, yetiskin bir kadin oldunuz. O donem yasadiginiz hicbir sey su an gerceklesmeyecek. Sadece destek alin ve saglikli bir yasam surmeye odaklanin.
Gerçekleşmeyeceğini garantisini veremem ki, insan sonuçta herşeyi yapabilir

Gerçekleşmeyeceğini garantisini veremem ki, insan sonuçta herşeyi yapabilir

Kast ettigim o degildi. Hisleriniz gerceklesebilir ama bu hayatinizin bitecegi anlamina gelmiyor. Su an yetiskin bir kadinsiniz, maddi gucunuz var, kendi duygularinizi regule edebilirsiniz. Cocukkenki durumunuz ile ayni sekilde sonuclanmayacak yani esiniz aldatsa bile. Cocukken anne ve babaya bagli, caresizdiniz. Artik degilsiniz. Guclusunuz.

Geçen gün arkadaşım yazlıklarını çıkarttı bavullarından bende yardım ettim,bi bavuldan kendi bedeninden 2 beden küçük etiketli şort,tişört,elbise vs. çıktı.”Aaa bunlar kimin de bana karışmış ki” dedi,sonradan hatırladı geçen sene diyete başlarken kendini motive etmek için almış sonra da “nasılsa kilo veremiyorum” diye atmış.Sizinde öyledir muhtemelen.Alıp unutmuşsunuzdur. 👀

Haklısınız
Herşey neden üst üste geldi, eşimin beni aldattığına dair deliller bir bşr çıkıyor diye düşünüp ağladım hep
Normalde hafızam kuvvetlidir. Kolay kolay birşeyi unutmam, görünce şok olmamın sebebi bu ispat edilemeyen birşey için hiç birşey yapamıyorum. Ne zaman alınmış, ne zaman konulmuş belli değil. Karşıdan o kadar saçma görünüyorki
Aldatılan kadınlar nasıl ispat ediyor, nasıl önüne çıkıyor anlamıyorum. Bu olanlara aldattıda diyemiyorum, aldatmadıda diyemiyorum
aldatıldıgını goren apacık gorur supheye yer kalmaz

sız esınıze guvenmıyorsunuz guven sorununuz var
asla guvenmedıgı kendı camasırından bıle kafasında bu kadar kurmasına ragmen boyle huzursuz evlılıgı olmasına ragmen bosanmayan aldatıldıgını ogrenınce de bosanmaz
bosanmayacagınız evlılıkte hıc bırseyı kurcalamayın

sureklı aldattı mı aldatıyor mu aha aldatacak mı dedıgınız evlılıgı zaten surdurmemenız gereklydı dogru dusunemedıgınız buradan bellı oluyor zaten bosanmayacaksınız kı neyın tantanası

Bu konuların hiç birisi hayal ürünü değil. Hepsini yaşadım. Ve bu kadar çok üst üste gelen şeylerin tesadüf olmadığını düşünüyorum
Evet ailemde aldatılma olayı yaşadım, annemin aldatılması gibi
Sevgi açlığım hep vardı, ailemden gelen
Güven sorunum olduğu için eşimin dört dörtlük olmasını istiyorum. Hiç bir şüpheye düşürecek davranışı olmasın istiyorum.
annenızın aldatılmasının hıc alakası yok
kısıler aldatılıyor ustune sıddet goruyor hatta esının baska kadından cocugu oluyor
ama bosanıp bır sure sonra bırıyle tanısıp mutlu olup evlenıyor
zamanında bırının bırıne yanlıs yaptıgını gormek-zamanında bırılerının bıze yanlıs yapması bır omur o tecrube dedıgımız yasanmıslıkları beraberımızde tasıyıp kendımızı bıtırıcez anlamı tasımıyor ınsanlar onlerıne bakar yasamaya devam eder bazılarının da ruhu hastalanır bır omur ezıyet ceker o zaman destek alır

belkı zayıfsınızdır kendı kendınıze sorunları cozemıyorsunuzdur o zaman destek alırsınız

sız ne bızlerı dınlıyorsunuz-ne destek alıyorsunuz. sadece huzursuzluktan beslenıp evlılıgı cıkmaza dogru surukleyıp boyle ılerı derece guvensız bır evlılık ortamında cocuk buyuterek onunda dengesını bozuyorsunuz

Ya basliktan hemen siz oldugunuzu anladim da birseyi anlamiyorum tamam esiniz sizi aldatiyor olabilir de yahu eve her gelen donunu corabini sütyenini mi unutuyor burasi kafama takılıyor.
Hadi onlar unutuyor da sizin adamda bunlari niye surekli eve gömüyor sizin kesin bulacaginizi ogrenmis olmasi lazim
Kusura bakmayin gercekten sizin konularda merak ettigim tek nokta bu
Benimde kafama takılan bu

X