Silverdin cok iyi geliyor. Bolca sürüp üzerini eczaneden spanç ve şu yapışkanlı bantlardan alıp kapat, 3 kere falan değiştir günde, 1 haftaya bişeyi kalmazsilverdin ve bi krem daha verdi..
neyle kapatsamki
aa spanç evde var.. hemen deniyimSilverdin cok iyi geliyor. Bolca sürüp üzerini eczaneden spanç ve şu yapışkanlı bantlardan alıp kapat, 3 kere falan değiştir günde, 1 haftaya bişeyi kalmaz
Ahhhh geçmiş olsun, yavruma yaaa, nazar olmuşturaaa haberm bile yok ablacım
zaten o işin şakası canınız saolsun
maksat gülelim sohbet edelim
bu aralar çok takılmadım keyfim yk.. bakmayın güldüğüme
benm kızın ayağına kahve döküldü.. yanığı büyük... içim gidiyor
nasilsinSelamm
Banada gelmediBanada gelmedi
İnsta nın adı bile bizim mutfak. Gelmesi lazım
Kudret narı da muhteşemdir yanığa, bulabilirmisin acaba ?kullanıyoruzda cok bırakmıyor abla
komşumuzda kantron yağı getirmiş kendileri yapmışlar
ama süremedim..
herkeste kantron diyorda
en son sürecem.. zararsızdır herkes dediğine göre
İyiyim canım sen nasılsınnasilsin
Sür hemen eve gidince tüm aktarlarda aynı şeyi söylüyor zaten .var abla.. işte arada kaldım ama dayanamayacam sürecem gibi
Rica ederim bi kaç günde bile farkedersin iyileşmeyiaa spanç evde var.. hemen deniyim
tşk ederim
Silverdinde iyidir içinde gümüş tozu vardır onun,eşimde kullanmıştık onu güneş yanığı olmuştu.silverdin ve bi krem daha verdi..
neyle kapatsamki
Selam minnoşummselamlar
gecmis olsun balonumaa spanç evde var.. hemen deniyim
tşk ederim
iyiyim bende komsularla kahvalti yaptik eve girdim simdiİyiyim canım sen nasılsın
Niye haber vermiyon gel diyeeeiyiyim bende komsularla kahvalti yaptik eve girdim simdiEki Görüntüle 3064662
yarin yine asagdayiz gel beraber olsunNiye haber vermiyon gel diyeee
Abla geçen Starbucks’ı kim aldı diye soruyordun.Banada gelmemişti rimel
Sen aldın demiAbla geçen Starbucks’ı kim aldı diye soruyordun.
ne aliyonuiz ne veriyonuz huuuSen aldın demi
Abla geçen Starbucks’ı kim aldı diye soruyordun.
Starbucks kurabiyeyi kim aldı diye sormuştumd geçen gün ,kesin halee aldı biliyorum hissedyorumne aliyonuiz ne veriyonuz huuu