- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
O bir sefer katıldı korkup kaçtı@Chocolita geçen yarışmada vardın janjanlı sunumla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bir sefer katıldı korkup kaçtı@Chocolita geçen yarışmada vardın janjanlı sunumla
Amin canım
Yook kız sende iyice paranoyak oldun haKız bak bu nazar muhabbetinin de altında bişey var kesin, noliyy ben ne kaçırdım
geçmedi geçemezBoynuz kulağı geçti
1 haftadır bakamıyorum doğru düzgün de ondanYook kız sende iyice paranoyak olsun ha
Sizin taşınma durumu ne oldu1 haftadır bakamıyorum doğru düzgün de ondan
Hazirana kadar burdayız ondan sonra Allah kerimSizin taşınma durumu ne oldu
Hayırlısı olsun canımHazirana kadar burdayız ondan sonra Allah kerim
Sizin ne oldu
Kirayı artıracakHayırlısı olsun canım
Bizde bekliyoruz. Daha açıklanmadı. Ev sahibi gitmeseymişiz bizi de çıkaracakmış evden sözde kendisi taşınacakmış.
Bu ev sahiplerine de bişey oldu son dönemde
Aynen öyle. İstersen yarın çıkın demiş. Resmen kovuyorKirayı artıracak
Evet yaa komşum taşınıyor bu sebepten bi iki güneHayırlısı olsun canım
Bizde bekliyoruz. Daha açıklanmadı. Ev sahibi gitmeseymişiz bizi de çıkaracakmış evden sözde kendisi taşınacakmış.
Bu ev sahiplerine de bişey oldu son dönemde
Vicdansız yaEşin keşke tayini söylemeseydiAynen öyle. İstersen yarın çıkın demiş. Resmen kovuyor
Bilerek yapıyorlar. Sizi çıkartıp daha yüksek bir ücrete kiraya verecek çıkmayın. Biz mecbur çıkıyoruzEvet yaa komşum taşınıyor bu sebepten bi iki güne
Biz kirayı yükseltmeyi kendimiz teklif etmiştik aslında ama önce tutturdu satıcam, sonra ilanı kaldırmış falan. Ne yapmaya çalışıyor biz de anlamadık. Kontrat bitimine kadar cıkmıcaz biz de satsa bile.
O biliyor, çok uyanık buranın emlakçıları. Senin 5 yıl doldu demiş geçen aylarda. Yani tayin olacağımızı falan hepsinin bilincindeVicdansız yaEşin keşke tayini söylemeseydi
Siz aetırsanız 500-600 artırırsınızO 1000-1500 artırmak istiyor ya da daha fazlaEvet yaa komşum taşınıyor bu sebepten bi iki güne
Biz kirayı yükseltmeyi kendimiz teklif etmiştik aslında ama önce tutturdu satıcam, sonra ilanı kaldırmış falan. Ne yapmaya çalışıyor biz de anlamadık. Kontrat bitimine kadar cıkmıcaz biz de satsa bile.
İstemedik kalacağız desinO biliyor, çok uyanık buranın emlakçıları. Senin 5 yıl doldu demiş geçen aylarda. Yani tayin olacağımızı falan hepsinin bilincinde
Haziranda kontratımız da bitiyor bakalım napıcaz. Keşke kesin bişey söylese de başımızın çaresine baksak. Transferim var bu ayBilerek yapıyorlar. Sizi çıkartıp daha yüksek bir ücrete kiraya verecek çıkmayın. Biz mecbur çıkıyoruz
Kendim oturacağım demiş yalan söylüyor. Şu tayinler açıklansa da gitsek. Artık benimsemiyorum buraları. Misafir gibi hissediyorumİstemedik kalacağız desin
Tamda stresli bir döneme denk gelmiş Allah bir çıkış kapısı gösterir inşallah. Gerek kalmazHaziranda kontratımız da bitiyor bakalım napıcaz. Keşke kesin bişey söylese de başımızın çaresine baksak. Transferim var bu ay