- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Daha fazla abla. Biz şuan 1500 e oturuyoruz 2 yıldır kiracısıyız. Ama şuan aynı sitede başka daire kiralık 4 binSiz aetırsanız 500-600 artırırsınızO 1000-1500 artırmak istiyor ya da daha fazla
Biz 2500 teklif ettik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha fazla abla. Biz şuan 1500 e oturuyoruz 2 yıldır kiracısıyız. Ama şuan aynı sitede başka daire kiralık 4 binSiz aetırsanız 500-600 artırırsınızO 1000-1500 artırmak istiyor ya da daha fazla
Bizim Antep'teki ev sahibi oğlumu evlendireceğim diyorduCidden o yıl tayin çıktıYoksa taşınmak zorunda kalacaktık.Kendim oturacağım demiş yalan söylüyor. Şu tayinler açıklansa da gitsek. Artık benimsemiyorum buraları. Misafir gibi hissediyorum
İşte o 2500 ü kabul etmezEn az 3 bin 3500 isterDaha fazla abla. Biz şuan 1500 e oturuyoruz 2 yıldır kiracısıyız. Ama şuan aynı sitede başka daire kiralık 4 bin
Biz 2500 teklif ettik
İnşallah canım herkeste aynı sorun bu aralarTamda stresli bir döneme denk gelmiş Allah bir çıkış kapısı gösterir inşallah. Gerek kalmaz
Hep aynı yalanBizim Antep'te ki ev sahibi oğlumu evlendireceğim diyorduCidden o yıl tayin çıktıYoksa taşınmak zorunda kalacaktık.
Biz 1.600 veriyoruz. Buranın kirası en az 3.500 4.000 şuan. Oda bunun bilincinde tabı. Adamlar emlakçıİşte o 2500 ü kabul etmezEn az 3 bin 3500 ister
Malesefİnşallah canım herkeste aynı sorun bu aralar
Allah razı olsunTayin kesin çıkar ondan sıkıntı yokHep aynı yalan
Alamanya dan oğlum gelecek
İyi size denk gelmiş Allahtan ki nevoş. Bizede süre tanıdı Allah razı olsun 1 2 ay sorun değil dedi
Aslında etti yani eder gibi yaptı sanırım. Bizi seviyor bişey diyemiyor, böyle yollara başvuruyor diye düşünüyoruz. Satıcam diyip 3-5 müşteri yolladı, ilanı kaldırdı. Aklınca bizi huzursuz edip kendimiz çıkalım istedi belki deİşte o 2500 ü kabul etmezEn az 3 bin 3500 ister
İnşaallah en kısa zamanda belli olurAllah razı olsunTayin kesin çıkar ondan sıkıntı yok
Ben buraya taşındığımda kiram 1200 dü.Biz 1.600 veriyoruz. Buranın kirası en az 3.500 4.000 şuan. Oda bunun bilincinde tabı. Adamlar emlakçı
Çıkmayın bir şey yapamazAslında etti yani eder gibi yaptı sanırım. Bizi seviyor bişey diyemiyor, böyle yollara başvuruyor diye düşünüyoruz. Satıcam diyip 3-5 müşteri yolladı, ilanı kaldırdı. Aklınca bizi huzursuz edip kendimiz çıkalım istedi belki de
Öyle canım kiracılık zor. İyiki ev aldınız.Ben buraya taşındığımda kiram 1200 dü.
O ev sahibimin 3.kiracısı bu hafta taşınfı.3 bine vermişOda bizim burası yeni kurulum yakında market bile yokAraban yoksa işin zor
Haziranda doluyor kontrat. Kontrat bitiminden sonra çıkaramaz mı, hiç bilmiyoruz bu konuda yasal haklarımızıÇıkmayın bir şey yapamaz
Amin canım çok şükürÖyle canım kiracılık zor. İyiki ev aldınız.
Allah milletin yardımcısı olsun
Bir emlakçı ile görüşsenizHaziranda doluyor kontrat. Kontrat bitiminden sonra çıkaramaz mı, hiç bilmiyoruz bu konuda yasal haklarımızı
Aynen öyleAmin canım çok şükür
Kötü ev sahibi insana ev aldırır
Vicdan yokAynen öyle
Yaka silkeletiyorlar
Bizim bi arkadaş içinde otururken satmış ev sahibi. Arkadaşların haberi yok. Çıkın sattım demiş. İnsan önceden bir haberdar eder
AynenVicdan yok
Sizde doğuyu bitirin sonra kendi evinizde oturun