• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Siz aetırsanız 500-600 artırırsınız🤷🏻‍♀️O 1000-1500 artırmak istiyor ya da daha fazla🤦🏻‍♀️
Daha fazla abla. Biz şuan 1500 e oturuyoruz 2 yıldır kiracısıyız. Ama şuan aynı sitede başka daire kiralık 4 bin 🤦🏻‍♀️
Biz 2500 teklif ettik 😑

Kendim oturacağım demiş 😏 yalan söylüyor. Şu tayinler açıklansa da gitsek. Artık benimsemiyorum buraları. Misafir gibi hissediyorum
Bizim Antep'teki ev sahibi oğlumu evlendireceğim diyordu😁Cidden o yıl tayin çıktı🤦🏻‍♀️Yoksa taşınmak zorunda kalacaktık.

Bizim Antep'te ki ev sahibi oğlumu evlendireceğim diyordu😁Cidden o yıl tayin çıktı🤦🏻‍♀️Yoksa taşınmak zorunda kalacaktık.
Hep aynı yalan 🤣
Alamanya dan oğlum gelecek 🤪🤣
İyi size denk gelmiş Allahtan ki nevoş. Bizede süre tanıdı Allah razı olsun 😏🤣 1 2 ay sorun değil dedi 🤣

Hep aynı yalan 🤣
Alamanya dan oğlum gelecek 🤪🤣
İyi size denk gelmiş Allahtan ki nevoş. Bizede süre tanıdı Allah razı olsun 😏🤣 1 2 ay sorun değil dedi 🤣
Allah razı olsun😁Tayin kesin çıkar ondan sıkıntı yok🤷🏻‍♀️😁🥰

İşte o 2500 ü kabul etmez🤷🏻‍♀️En az 3 bin 3500 ister🤦🏻‍♀️
Aslında etti yani eder gibi yaptı sanırım. Bizi seviyor bişey diyemiyor, böyle yollara başvuruyor diye düşünüyoruz. Satıcam diyip 3-5 müşteri yolladı, ilanı kaldırdı. Aklınca bizi huzursuz edip kendimiz çıkalım istedi belki de 🤷🏻‍♀️

Biz 1.600 veriyoruz. Buranın kirası en az 3.500 4.000 şuan. Oda bunun bilincinde tabı. Adamlar emlakçı 😏
Ben buraya taşındığımda kiram 1200 dü.
O ev sahibimin 3.kiracısı bu hafta taşındı.3 bine vermiş🤦🏻‍♀️Oda bizim burası yeni kurulum yakında market bile yok🤦🏻‍♀️Araban yoksa işin zor🤷🏻‍♀️

Aslında etti yani eder gibi yaptı sanırım. Bizi seviyor bişey diyemiyor, böyle yollara başvuruyor diye düşünüyoruz. Satıcam diyip 3-5 müşteri yolladı, ilanı kaldırdı. Aklınca bizi huzursuz edip kendimiz çıkalım istedi belki de 🤷🏻‍♀️
Çıkmayın bir şey yapamaz🤷🏻‍♀️

Ben buraya taşındığımda kiram 1200 dü.
O ev sahibimin 3.kiracısı bu hafta taşınfı.3 bine vermiş🤦🏻‍♀️Oda bizim burası yeni kurulum yakında market bile yok🤦🏻‍♀️Araban yoksa işin zor🤷🏻‍♀️
Öyle canım🥴 kiracılık zor. İyiki ev aldınız.
Allah milletin yardımcısı olsun

Amin canım çok şükür🥰
Kötü ev sahibi insana ev aldırır🤣
Aynen öyle 🤭
Yaka silkeletiyorlar 🥴
Bizim bi arkadaş içinde otururken satmış ev sahibi. Arkadaşların haberi yok. Çıkın sattım demiş. İnsan önceden bir haberdar eder 😏

Back