- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Kesin derin mevzu buKuzenin yazmıştır senin yerine. Buralarda kuzenler meşhurdur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin derin mevzu buKuzenin yazmıştır senin yerine. Buralarda kuzenler meşhurdur
Dur yeni bişey daha öğrendi, not alıyor
Aynen öyle ne zaman yapacaksın herşeyi ev yapımı olan kurabiyeyiKesin derin mevzu bu
Al Bahar Pastanesinden ,her şehirde mutlaka bir Bahar Pastanesi vardır ahahahaAynen öyle ne zaman yapacaksın herşeyi ev yapımı olan kurabiyeyi
Urfa da yokAl Bahar Pastanesinden ,her şehirde mutlaka bir Bahar Pastanesi vardır ahahaha
Başka vardırUrfa da yok
Bana da söyleyin yaa çatlarımAynen öyle ne zaman yapacaksın herşeyi ev yapımı olan kurabiyeyi
Var, tabi illaki de beğenmiyorum hiç.Başka vardır
İlk temel malzemeleri yapman lazım. Uzun iş. Ay sonunu anca bulurBana da söyleyin yaa çatlarım
Aşama aşama yapıcam işte
Urfa'da vardı da biz mi almadık saçma oldu ama olsunUrfa da yok
Bizim burada var ben oradan mı alsamVar, tabi illaki de beğenmiyorum hiç.
saçma olsun, senden olsun boşverUrfa'da vardı da biz mi almadık saçma oldu ama olsun
Tamam yol göster stalklıyımİlk temel malzemeleri yapman lazım. Uzun iş. Ay sonunu anca bulur
Söyleyemem
Ah iyiyim canım çok şükür, sen nasılsın?saçma olsun, senden olsun boşver
Nasılsın canım
Hiç bulaşma nevoş. Sen değme pastanelere taş çıkartırsınBizim burada var ben oradan mı alsam
Yok kız bişey, burda bi ara bi laf dönse kuzenim yazdı esprisi olurdu ondan bahsediyorumTamam yol göster stalklıyım
3 günü bile bulmaz
Bende iyiyim şükür canımAh iyiyim canım çok şükür, sen nasılsın?
Amin canım,Allah daha iyi etsinBende iyiyim şükür canım
Allah iyilik versin
Amin canımAmin canım,Allah daha iyi etsin