- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Ayy inşallah nevoş şuanki tek temennimiz buSizde doğuyu bitirin sonra kendi evinizde oturun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah nevoş şuanki tek temennimiz buSizde doğuyu bitirin sonra kendi evinizde oturun
O arkadaş bizmiyiz acaba Pek tanıdık yasananlar bizimkide sattı birine aynı böyle cano Allah'tan direk çıkın demedi , ama bu alanda saticak evin içini falan çekti koydu nete. Okullar kapanınca ne olcak ne yapcaz satılırsa kiralık evde yok bakiyoruzdaAynen öyle
Yaka silkeletiyorlar
Bizim bi arkadaş içinde otururken satmış ev sahibi. Arkadaşların haberi yok. Çıkın sattım demiş. İnsan önceden bir haberdar eder
Senin de kutlu olsun Güzel yüreğinden öperimCanimlar anneler gününüz kutlu olsun
Canimlar anneler gününüz kutlu olsun
Su gibi akıp geçsin inşaallahAyy inşallah nevoş şuanki tek temennimiz bu
Ballışkommm canoommmSenin de kutlu olsun Güzel yüreğinden öperim
Cancağzım
Sağ ol canım seninde kutlu olsunCanimlar anneler gününüz kutlu olsun
Evet abla iyi olacak sanırım, ya da bir avukatla. Herşey bir yana zamanlama çok kötü oldu benim içinBir emlakçı ile görüşseniz
Sizde mi yaa milleti mağdur ediyorlar cidden. Fırsatçılıktan başka bişey değil Ev bulursunuz illaki. Yazın taşınma durumları daha fazla oluyor. Hem okullar da kapanmış olur. Uygun fiyata ev bulmak zor artıkO arkadaş bizmiyiz acaba Pek tanıdık yasananlar bizimkide sattı birine aynı böyle cano Allah'tan direk çıkın demedi , ama bu alanda saticak evin içini falan çekti koydu nete. Okullar kapanınca ne olcak ne yapcaz satılırsa kiralık evde yok bakiyoruzda
Cook teşekkür ederim canımın içiSağ ol canım seninde kutlu olsun
Su gibi akıp geçsin inşaallah
Cancağızım, nasılsın?Cancağzım
Köydeydim cancağzım.Cancağızım yasminsay
NasılsınBallışkommm canoommm
Her şeyde bir hayır vardırEvet abla iyi olacak sanırım, ya da bir avukatla. Herşey bir yana zamanlama çok kötü oldu benim için
Çok şükür cancağzım, sen nasılsın?Cancağızım, nasılsın?
Yasican nasılsınKöydeydim cancağzım.
Güneş ve rüzgardan marsığa döndüm ama olsun