İzmirde geçen hafta 30 tl ye aldım ben de kayısıyı Yasocan, ama tadı tuzu yokGeçen sene 25-30 civarıydı kayısı, o sebeple çok çok almadığımı hatırlıyorum. Şimdi sen30₺ deyince şaşırdım Cemoşum
Ama sen Antep’te idin değil mi?
Bizim buralar çok uçuk canım, ama dediğim gibi bugün kayısıyı sormadımYok canım Eskişehir'deyim benbana ucuz geldi nedense kirazda 35 mis
Doğrudur canım, iyi kayısı İçin Haziran ayını görmemiz lazımİzmirde geçen hafta 30 tl ye aldım ben de kayısıyı Yasocan, ama tadı tuzu yok
Bir hafta daha bekleyelim ins düşer yasomBu senenin pazara düşen ilk kirazı, normal canım. Şaşırmadım yani.
2 haftaya 25-30 bandında olur sanırım.
Geçen yaz tam mevsiminde 7-8’den almıştık kasa ile olunca, bu sene 15-20 bekliyorum
Yok elticim yine yandıDoğrudur canım, iyi kayısı İçin Haziran ayını görmemiz lazım
Bu sene kayısı bol mu acabaNevreste elticim?
Bir arkadaş tarif almak istiyor
İnşallah canım benimBir hafta daha bekleyelim ins düşer yasom
Tadı olan için dedim elticim, dediğin gibi son Napolyon kiraz zamanı en lezzetli ve kütür kütür olan kayısının zamanı. O da sizin oralardan geliyor.Yok elticim yine yandı
Hava soğuktu.Çiçekler geç açtı.Bizde sevindikSonra 3-4 gün çok soğuk oldu ve kayısılar minik çağla iken yandı
Bizim geçen yıla göre biraz daha iyi.Ama masrafı bile zor karşılar
Haziran değil temmuz
İmkansiz sence yapar mı o
Peki kim bu arkadaş?İmkansiz sence yapar mı o
Bende onu düşünüyorumPeki kim bu arkadaş?
Bende bir tarif daha almak istiyorumBir arkadaş tarif almak istiyor
Aynen canım bizim buranın kayısısının üstüne yokTadı olan için dedim elticim, dediğin gibi son Napolyon kiraz zamanı en lezzetli ve kütür kütür olan kayısının zamanı. O da sizin oralardan geliyor.
Olur yapBende bir tarif daha almak istiyorum
Canım kurabiye cekiyo şimdi canım çekti desem evde alay ederler yarışmayı bahane ederim olur mu
Yok ya o ne anlar kurabiyeden
Yeni starPeki kim bu arkadaş?
Bişey diyen olursa nevos yap dedi derim abla ona göreOlur yap
Tamam yap yemek tarifleri bölümüne konu açarsınBişey diyen olursa nevos yap dedi derim abla ona göre
Yok ya o ne anlar kurabiyeden
MeraklardayımYeni star