Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Geçen yıl biz 15-18 civarında almıştık🤷🏻‍♀️
İlk zamanlarda bizde öyle aldık. Sonra şehzadenin arkadaşı fabrikaya kasalarla getirdi, 7-8 civarında aldık diye hatırlıyorum. Çünkü kasayı 40₺ almıştı, 6 kg civarı gelmişti🤷🏻‍♀️
Bugün hastane dönüşü pazar görünce girdik hemen. Kiraz görünce dayanamadı benimki :olamaz:
Aldıktan sonra arkadaşını aradı, tahmini 15-20 arasında olur kasa ile alınca. Ama ilaçlar da pahalı, yüksek de olabilir canım benim.🤷🏻‍♀️

İlk zamanlarda bizde öyle aldık. Sonra şehzadenin arkadaşı fabrikaya kasalarla getirdi, 7-8 civarında aldık diye hatırlıyorum. Çünkü kasayı 40₺ almıştı, 6 kg civarı gelmişti🤷🏻‍♀️
Bugün hastane dönüşü pazar görünce girdik hemen. Kiraz görünce dayanamadı benimki :olamaz:
Aldıktan sonra arkadaşını aradı, tahmini 15-20 arasında olur kasa ile alınca. Ama ilaçlar da pahalı, yüksek de olabilir canım benim.🤷🏻‍♀️
Bu yıl her şey çok pahalı ilaç,gübre,bakım🤷🏻‍♀️
Bizim bahçede kirazlar yandı,kurudu🤷🏻‍♀️Küçüklerin büyümesini bekleyeceğiz🤭

Bu yıl her şey çok pahalı ilaç,gübre,bakım🤷🏻‍♀️
Bizim bahçede kirazlar yandı,kurudu🤷🏻‍♀️Küçüklerin büyümesini bekleyeceğiz🤭
Kayısı da çıkmıştı, ama fiyatını sormadım. Muhtemelen o da 50 civarıdır, çünkü geçen sene çok pahalıydı🙈

Dediğin gibi her şey uçtu, geçen bahçeyi ilaçlayalım dedik, ilacın fiyatını duyunca gözlerim yerinden fırladı😑
Ama mecbur aldık🤷🏻‍♀️

Kurbanlıkların fiyatlarını duydun mu peki?🙈

Kayısı da çıkmıştı, ama fiyatını sormadım. Muhtemelen o da 50 civarıdır, çünkü geçen sene çok pahalıydı🙈

Dediğin gibi her şey uçtu, geçen bahçeyi ilaçlayalım dedik, ilacın fiyatını duyunca gözlerim yerinden fırladı😑
Ama mecbur aldık🤷🏻‍♀️

Kurbanlıkların fiyatlarını duydun mu peki?🙈
Yasmincim kayısı demisken bende pazarda gördüm 30 teleydi 😬
Bugünde annem kiraz görmüş ayy bi bollassa da yesek 🙈

X