Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaaa afiyet şifa olsun … senin elinden başkadır şimdiSonuncuyu az önce eşim yediNasıl olduysa beğenmiş kusursuz
![]()
Çok sağ ol canım benimYaaaaaaa afiyet şifa olsun … senin elinden başkadır şimdi![]()
Oooo yüksekten başlamış yasoo30-40-50 değişiyordu canım. 50’liği 40’tan aldım![]()
Ağız tadiyla yiyemiyoruzCuma gittim ya pazarda bile yoktu kiraz .çicemmmm pahalı dedi adamda.
Bu senenin pazara düşen ilk kirazı, normal canım. Şaşırmadım yani.Oooo yüksekten başlamış yasoo![]()
Geçen yıl biz 15-18 civarında almıştıkBu senenin pazara düşen ilk kirazı, normal canım. Şaşırmadım yani.
2 haftaya 25-30 bandında olur sanırım.
Geçen yaz tam mevsiminde 7-8’den almıştık kasa ile olunca, bu sene 15-20 bekliyorum![]()
Zamanı bile değil ki çicemm tadı bile yoktur daha.Ağız tadiyla yiyemiyoruz![]()
İlk zamanlarda bizde öyle aldık. Sonra şehzadenin arkadaşı fabrikaya kasalarla getirdi, 7-8 civarında aldık diye hatırlıyorum. Çünkü kasayı 40₺ almıştı, 6 kg civarı gelmiştiGeçen yıl biz 15-18 civarında almıştık![]()
Bu yıl her şey çok pahalı ilaç,gübre,bakımİlk zamanlarda bizde öyle aldık. Sonra şehzadenin arkadaşı fabrikaya kasalarla getirdi, 7-8 civarında aldık diye hatırlıyorum. Çünkü kasayı 40₺ almıştı, 6 kg civarı gelmişti
Bugün hastane dönüşü pazar görünce girdik hemen. Kiraz görünce dayanamadı benimki
Aldıktan sonra arkadaşını aradı, tahmini 15-20 arasında olur kasa ile alınca. Ama ilaçlar da pahalı, yüksek de olabilir canım benim.![]()
Kayısı da çıkmıştı, ama fiyatını sormadım. Muhtemelen o da 50 civarıdır, çünkü geçen sene çok pahalıydıBu yıl her şey çok pahalı ilaç,gübre,bakım
Bizim bahçede kirazlar yandı,kuruduKüçüklerin büyümesini bekleyeceğiz
![]()
YokBugün kurabiye yok mu![]()
Yasmincim kayısı demisken bende pazarda gördüm 30 teleydiKayısı da çıkmıştı, ama fiyatını sormadım. Muhtemelen o da 50 civarıdır, çünkü geçen sene çok pahalıydı
Dediğin gibi her şey uçtu, geçen bahçeyi ilaçlayalım dedik, ilacın fiyatını duyunca gözlerim yerinden fırladı
Ama mecbur aldık
Kurbanlıkların fiyatlarını duydun mu peki?![]()
Geçen sene 25-30 civarıydı kayısı, o sebeple çok çok almadığımı hatırlıyorum. Şimdi sen30₺ deyince şaşırdım CemoşumYasmincim kayısı demisken bende pazarda gördüm 30 teleydi
Bugünde annem kiraz görmüş ayy bi bollassa da yesek![]()
Yok canım Eskişehir'deyim benGeçen sene 25-30 civarıydı kayısı, o sebeple çok çok almadığımı hatırlıyorum. Şimdi sen30₺ deyince şaşırdım Cemoşum
Ama sen Antep’te idin değil mi?