- 16 Ağustos 2010
- 293.177
- 603.193
- 43
Bakalım tekrar dönecek miMeraklardayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım tekrar dönecek miMeraklardayım
Yeni star
Allah allah kim buBir arkadaş tarif almak istiyor
he yakıştıraamadımİmkansiz sence yapar mı o
Zamanı gelsin görürsün Habibi, öyle lezzetli bir kayısı yokAynen canım bizim buranın kayısısının üstüne yok
hani görmedim
Nazarın değer yapmıyorumYok ya o ne anlar kurabiyeden
İnsan bir kilo yollarZamanı gelsin görürsün Habibi, öyle lezzetli bir kayısı yok
Neden deşifre ettin beniYeni star
Sana buradan gelene kadar reçel olur oİnsan bir kilo yollar
Kaktüs incirindem bahsediyorsun canım tadı güzel ama çok uzun kalmaz diye biliyorumSana buradan gelene kadar reçel olur o
Sen Malatya’ya daha yakınsın, sizin oralara gelmiyor mu?
Şu dikenli inciri (babutsa) merak ediyorum ben, sizin bölgede çok var, nasıl bir tadı var, hakim misin?
Geçen yaz o bölgeye gelirken gündüz yoldaydık ve yol kenarları dahil her bahçede koca koca kaktüsleri gördük. Arabada koruyucu eldiven tarzı bir şey olsa, 1-2 tane koparacaktım yol kenarındakinden. Gerçekten çok merak ediyorum, bizim buralarda yetişmiyor ve gelmiyor. Sanırım File marketlerinde gördüm geçen sene, niye almadıysam diye içime dert olduKaktüs incirindem bahsediyorsun canım tadı güzel ama çok uzun kalmaz diye biliyorum
Yalan mı kizaaam yapana kadar inanmamhe yakıştıraamadım
Bende şaşırdım, neyse ki eşi gebe. Yoksa çemkirirdim.Yok artik
Senden çok şey gördükAynen canım bizim buranın kayısısının üstüne yok
hani görmedim
Ya oralarda Malatya kayısısı diye satıyorlar alakası yokSana buradan gelene kadar reçel olur o
Sen Malatya’ya daha yakınsın, sizin oralara gelmiyor mu?
Şu dikenli inciri (babutsa) merak ediyorum ben, sizin bölgede çok var, nasıl bir tadı var, hakim misin?
O yüzden bilmiyor demekki elticimYa oralarda Malatya kayısısı diye satıyorlar alakası yok