Yaaaaaaa afiyet şifa olsun … senin elinden başkadır şimdiSonuncuyu az önce eşim yediNasıl olduysa beğenmiş kusursuz
Çok sağ ol canım benimYaaaaaaa afiyet şifa olsun … senin elinden başkadır şimdi
Oooo yüksekten başlamış yasoo30-40-50 değişiyordu canım. 50’liği 40’tan aldım
Ağız tadiyla yiyemiyoruzCuma gittim ya pazarda bile yoktu kiraz .çicemmmm pahalı dedi adamda.
Bu senenin pazara düşen ilk kirazı, normal canım. Şaşırmadım yani.Oooo yüksekten başlamış yasoo
Geçen yıl biz 15-18 civarında almıştıkBu senenin pazara düşen ilk kirazı, normal canım. Şaşırmadım yani.
2 haftaya 25-30 bandında olur sanırım.
Geçen yaz tam mevsiminde 7-8’den almıştık kasa ile olunca, bu sene 15-20 bekliyorum
Zamanı bile değil ki çicemm tadı bile yoktur daha.Ağız tadiyla yiyemiyoruz
İlk zamanlarda bizde öyle aldık. Sonra şehzadenin arkadaşı fabrikaya kasalarla getirdi, 7-8 civarında aldık diye hatırlıyorum. Çünkü kasayı 40₺ almıştı, 6 kg civarı gelmiştiGeçen yıl biz 15-18 civarında almıştık
Bu yıl her şey çok pahalı ilaç,gübre,bakımİlk zamanlarda bizde öyle aldık. Sonra şehzadenin arkadaşı fabrikaya kasalarla getirdi, 7-8 civarında aldık diye hatırlıyorum. Çünkü kasayı 40₺ almıştı, 6 kg civarı gelmişti
Bugün hastane dönüşü pazar görünce girdik hemen. Kiraz görünce dayanamadı benimki
Aldıktan sonra arkadaşını aradı, tahmini 15-20 arasında olur kasa ile alınca. Ama ilaçlar da pahalı, yüksek de olabilir canım benim.
Kayısı da çıkmıştı, ama fiyatını sormadım. Muhtemelen o da 50 civarıdır, çünkü geçen sene çok pahalıydıBu yıl her şey çok pahalı ilaç,gübre,bakım
Bizim bahçede kirazlar yandı,kuruduKüçüklerin büyümesini bekleyeceğiz
YokBugün kurabiye yok mu
Yasmincim kayısı demisken bende pazarda gördüm 30 teleydiKayısı da çıkmıştı, ama fiyatını sormadım. Muhtemelen o da 50 civarıdır, çünkü geçen sene çok pahalıydı
Dediğin gibi her şey uçtu, geçen bahçeyi ilaçlayalım dedik, ilacın fiyatını duyunca gözlerim yerinden fırladı
Ama mecbur aldık
Kurbanlıkların fiyatlarını duydun mu peki?
Geçen sene 25-30 civarıydı kayısı, o sebeple çok çok almadığımı hatırlıyorum. Şimdi sen30₺ deyince şaşırdım CemoşumYasmincim kayısı demisken bende pazarda gördüm 30 teleydi
Bugünde annem kiraz görmüş ayy bi bollassa da yesek
Yok canım Eskişehir'deyim benGeçen sene 25-30 civarıydı kayısı, o sebeple çok çok almadığımı hatırlıyorum. Şimdi sen30₺ deyince şaşırdım Cemoşum
Ama sen Antep’te idin değil mi?