Sen benimle ilgilenmiyorsun ondan olabilir minoldu niye iyi degilsin nevosum
kiz az bi bdvye kacim dedim benim filozof düsüncelerimi aktarim dedimdi aninda yakaladin
uzun zaman oluyor siyaset bdvye gitmeyeli
Ayyy ne güzel olurdu en çok istediğim şey ama hayaller ve gerçeklerEvet, birde profesyonel makinamız olsa, tamamdır
Ayyy ne güzel olurdu en çok istediğim şey ama hayaller ve gerçekler
İyi o zaman sen onu biraz hızlandır.Ben öyle yapmıştım.2. grup bitmeden okumaya geçmişti:)Elakin aldık hatta kendi kendine r öğrenmiş kimden duydu bilmiyorum yazıyor ve söylüyor geçen gün bayağı cümle kurduk sevinçten uçtu
Benmde en çok isyedigm şey :)Ayyy ne güzel olurdu en çok istediğim şey ama hayaller ve gerçekler
Sen benimle ilgilenmiyorsun ondan olabilir mi
Ben hemen yakalarımBanlanmaya mı geldin
Birgün olur inşaallah:)Benmde en çok isyedigm şey :)
Hadiiii yaaaaaAnaaaaa, Edip’i Arzu öldürmüşşş
İnsssBirgün olur inşaallah:)
Tabi tabi kesin öylediroyyyy oyyy kiyamam ben sana bdvden buraya gelecektim zaten
kiz dakikasina nasil yakaladin
Hastalık havası, dikkat etmek lazım :)Aynen canım bu sıra yağışlı hava nasıl oluyor anlamıyoruz:)Öğlen okula gittim geldim.Hava sıcak diye ceket giymedim bir çıktım hava soğumuş.Araba ile gideceğim diye geri çıkmadımDengesiz bir durumdayız:)
Hiç beklemiyordum, dumur oldum resmenHadiiii yaaaaa
ne konuda nevosum yemekmiProfesyonel olmaya başladık
İnşaallah canımİnsss
Seninde oluuurrr :)
Yok resim konusundane konuda nevosum yemekmi
Ben hep merve yapmıştır diye düşünüyordum valaaaHiç beklemiyordum, dumur oldum resmen
Hadi yaAnaaaaa, Edip’i Arzu öldürmüşşş
Vallaaa hiçbiri onun gbi çekmiyor abla iPhone hariçİnşaallah canımKocam şöyle güzel resim çeken bir telefon alsada olur