Tabi tabi kesin öyledir
Ben arkadaş aktivitelerini çok kullanıyorum
Nasılsın niye gelmiyorsun.Çok mu yoğunsun
Çocuklar geçirdi ben ayakta attlattım:)Bana yatma yok:)Hastalık havası, dikkat etmek lazım :)
Hayaller gerçekler:)Vallaaa hiçbiri onun gbi çekmiyor abla iPhone hariç
Bu dönem daha heyecanlıHadi yaBu dönem izlemedim geçen yıl kaçırmıyordum
Ancak geziyorsunyok yogun degilim aslinda okadar kizimin okul dokrotlariyla ugrasiyorum calismiyorum is ariyorum oturdum yerden
Entrika bitmiyorBu dönem daha heyecanlı
Bi ara kafaya takmistim para biriktiriyordum fiyatını görünce bıraktım paraları yedimHayaller gerçekler:)
Çocuklar büyüyünce bize sıra gelmiyor:)Bi ara kafaya takmistim para biriktiriyordum fiyatını görünce bıraktım paraları yedim
Hahahahahha
resim konusundada laf cakarim sekerim önce kilo ver sonra resim cekinYok resim konusundaHemen laf çakacaksın değil mi
Iphone çekimi, ışık ayarları çok iyi ama artık huawei çekimde süperVallaaa hiçbiri onun gbi çekmiyor abla iPhone hariç
Kim kimi öldürmüşAnaaaaa, Edip’i Arzu öldürmüşşş
Aynen öyle valla ablaaÇocuklar büyüyünce bize sıra gelmiyor:)
Sen bana kilolu mu diyorsunresim konusundada laf cakarim sekerim önce kilo ver sonra resim cekin
BitmezEntrika bitmiyor
nerden biliyorsun gezdigimi bakimAncak geziyorsun
Kardeşim aldı çok güzel çekiyorIphone çekimi, ışık ayarları çok iyi ama artık huawei çekimde süperbu telefonum attaaaa derse, huawei alırım
Sağlık olsun canım zaten ben onu pek beğenmiyordumAynen öyle valla ablaa
Takip ediyorumnerden biliyorsun gezdigimi bakim
hic öyle dermim nevosum sisgo diyorumSen bana kilolu mu diyorsun
Evet bacım UTCKim kimi öldürmüşdizi mi bu. UTC mi senden öğrendim. Hiç izlediğim yok