Aynen ben kendi fotoğrafımda bile şaşıyorum.Sizlerinde sunum,görüntü,yakınlık,ışık kangisi iyiyse onu seçiyorum:)Anladım abla ne kadar çok foto o kadar iyi oluyor diyorsunben o kadar çok çektim ki hanigisni atayım kafan karışmıştı yüklerken
Zaten eşim o korku ile kabul etti. Camları da elden geçirdimEllerinize sağlık iyi yapmışsınız sonra iyi olacak bir süre yapamazsın
İyi yapmışsın bir süre idare ederZaten eşim o korku ile kabul etti. Camları da elden geçirdim
Sağol canım
Geçmişler olsun canımUfak bı iş kazası kontrollü rapor ve sonuç en az bir hafta evde
Aynen canımİyi yapmışsın bir süre idare eder
Bu kadar çabuk muOfff benimki gölge olan foto çıkmışbide akşam çekince pek görünüşünü göstermiyor. Artık yarışmaya katılmam. Pes ediyorum. Çok üzüldüm
Hiç sorma kuzum bide akşamdı ondan.melankolimm bı daha kine pencereyi aç önünde çek yada balkonda çekim yap daha iyi çıkıyor ben eşimin kafa lambasını tuttum
Sağol Allah razı olsunGeçmişler olsun canım
Eyvahlar olsun, tamda sırasıydı
1-) sabah elektirik yoktu, telefon sarj sıfır
2-) dip köşe temizlik yaptık, eşimle
3-) o yorgunluğa bide balkonda mangal yaptım
4-) işlerim anca bitti kız
Bide telefon Şarj etmiyorbozuldu galiba. Yenileme vakti gelmiş
Pes etme hemen bı sonraki tarifte saatini iyi iyarka gündüz yap çek fotonu yatmadan yuklersin :))Hiç sorma kuzum bide akşamdı ondan.
Akşamın azizliği ne uğradım. OndanBu kadar çabuk mu
Tamamdır canım:)Nevreste . Ablam en sondaki foto daha aydınlık sanki.
Ablam kusura bakma. Sana baya zahmet veriyorumTamamdır canım:)
Sanırım konunu ilk paylaştığında, arkadaş fotoğrafı tekrar çekse daha iyi olur dediğim tarif. Değil miEvet abla Biraz daha aydınlık olan foto vardı. Bu biraz daha karanlık olmuş. Ve böyle hiç kendini göstermiyor. Aslında biraz daha bekleyip gelip diğer gün gunduz. Çekseydim dicem ama sabah erken oğlumu hastaneye götürdüm saat 4. 30 da eve vardım. Yada diğer güne kalsaydı da yine birşey olmazdı çünkü dayanağın bir kurabiye. Buzluğa bırakmıştım. Bugün misafirlerime ikram ettim ozellie beyler buna sil birşey yenge. Ne yaptın nasıl yaptın omrumde yemesin dediler eşlerine tarif verdi. Ve şimdi siteye girince hüsran oldum
Pes etme hemen bı sonraki tarifte saatini iyi iyarka gündüz yap çek fotonu yatmadan yuklersin :))
İyiyim canım sağol bir koşturma gidiyoruz:)Aynen canım
Sen nasılsın ?
Yok canım değilSanırım konunu ilk paylaştığında, arkadaş fotoğrafı tekrar çekse daha iyi olur dediğim tarif. Değil miNevreste
Olabilir. Gerçekten de gerekiyormusSanırım konunu ilk paylaştığında, arkadaş fotoğrafı tekrar çekse daha iyi olur dediğim tarif. Değil miNevreste