Opu sonrası odaya çıktım ya. Hala narkozun etkisinde baygındım, eşim adımla seslendi ona uyandım, bide diyor ki sana Iphone alacağımIphone çekimi, ışık ayarları çok iyi ama artık huawei çekimde süperbu telefonum attaaaa derse, huawei alırım
Aylardır resim paylaşmıyorum nereden biliyorsun şişko olduğumuhic öyle dermim nevosum sisgo diyorum
Huawei mi aldıKardeşim aldı çok güzel çekiyor
instadan engellicem seniTakip ediyorum
Aynen kardeşimin ondan süper çekiyorIphone çekimi, ışık ayarları çok iyi ama artık huawei çekimde süperbu telefonum attaaaa derse, huawei alırım
Dene isterseninstadan engellicem seni
bende seni takip ediyorumAylardır resim paylaşmıyorum nereden biliyorsun şişko olduğumu
Belli oluyorbende seni takip ediyorum
Hızından, çekiminden, fotoğraf kalitesinden falan çok memnunum ama çok pahalı, bir daha almam sanırımOpu sonrası odaya çıktım ya. Hala narkozun etkisinde baygındım, eşim adımla seslendi ona uyandım, bide diyor ki sana Iphone alacağımağzından çıktı bikere, kurtuluşu yok
Mune burası dışına karışmazMuneeee tehdit var imdaaaaatttt
Senin gibi 0 beden olamayızamannn ada aman küsermisss
Ablam bir geleydi de, bu defa erken oylayaydıMune burası dışına karışmaz
aynen çok pahalı.Hızından, çekiminden, fotoğraf kalitesinden falan çok memnunum ama çok pahalı, bir daha almam sanırım
nevos en iyisini alsada fark etmez öcne kilo versinHızından, çekiminden, fotoğraf kalitesinden falan çok memnunum ama çok pahalı, bir daha almam sanırım
Arkadaş guru guru gupgurulardan mıSenin gibi 0 beden olamayız
Biz kendi çekimimizden bahsetmiyoruz.Yemek fotoğrafından bahsediyoruznevos en iyisini alsada fark etmez öcne kilo versin