Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Nevreste Nevreste geçen gün ela şiiri atmıştım ya bugün bizim sınıf grubunda biri atmış herkes bayağı gülmüş :KK70: kafayı yedik diyor tüm anneler :KK70:
Tabi kolay değil:KK70:Ama sadece bu dönem problem yaşarsınız sonra geçiyor:)Kuzular hızlanıyor:)
Ama size şu an zor gelsede en kolay yerdesiniz:)

Tabi kolay değil:KK70:Ama sadece bu dönem problem yaşarsınız sonra geçiyor:)Kuzular hızlanıyor:)
Ama size şu an zor gelsede en kolay yerdesiniz:)
Bizimki çok hızlı gidiyor yalnız öğretmen sınıfın önünde gidiyor dedi hatta i harfini okutmuş bizimki ile bı kaç öğrenci daha okumuş diğerleri okuyamayinca

Siz evde i harfi yapabilirsiniz demiş

Özelden sordum öğretmene harfleri kapıyor ses olarak verebilirsiniz dedi bana

Bende bı sonraki harfi gösteriyorum

Sınıf çok ağır gidiyor abla maalesef ://

Eyvahlar olsun, tamda sırasıydı :110:
İdare ettiği kadar kullanırım napim:110:

İyiyim canım sağol bir koşturma gidiyoruz:)
Ben de temizliğe başladım.Bir salon kaldı.Onuda erteledim çünkü çamaşır birikti.Kurumuyor.Parça parça yıkayıp kurutuyorum.Hava bozuk dışarı seremiyorum.Onlar bitince yapacağım.Mecburen çarşaflar,pikeler,normal günlük çamaşır kurudukça yıkıyorum.Hafta sonu biterse salonu toparlarsam yapacağım:)

Allah kolaylık versin. :dua:
Senin işin bayağı cokmus. Bizim burası antepden sıcak. Çamaşır hemen kuruyor. Antep daha serin ve yağışlı geçiyor. Bu ara çok sık geldim ya:KK70: antep ve Şanlıurfa arasındaki farkları da anlamış oldum. :KK70:antep urfadan daha kalabalık bu şehir. :KK30:
Daha serin ve daha fazla yağış alıyor:confused:

Bizimki çok hızlı gidiyor yalnız öğretmen sınıfın önünde gidiyor dedi hatta i harfini okutmuş bizimki ile bı kaç öğrenci daha okumuş diğerleri okuyamayinca

Siz evde i harfi yapabilirsiniz demiş

Özelden sordum öğretmene harfleri kapıyor ses olarak verebilirsiniz dedi bana

Bende bı sonraki harfi gösteriyorum

Sınıf çok ağır gidiyor abla maalesef ://
Canım mantığı öğrenince gerisi geliyor.Eğer alıyorsa her seferinde bir harf ver ve 9. veya 10. harften sonra hepsini gösterebilirsin.Su gibi akıp gidiyor:):nazar:

Canım mantığı öğrenince gerisi geliyor.Eğer alıyorsa her seferinde bir harf ver ve 9. veya 10. harften sonra hepsini gösterebilirsin.Su gibi akıp gidiyor:):nazar:
Elakin aldık hatta kendi kendine r öğrenmiş kimden duydu bilmiyorum yazıyor ve söylüyor geçen gün bayağı cümle kurduk sevinçten uçtu :KK70:

İdare ettiği kadar kullanırım napim:110:

Allah kolaylık versin. :dua:
Senin işin bayağı cokmus. Bizim burası antepden sıcak. Çamaşır hemen kuruyor. Antep daha serin ve yağışlı geçiyor. Bu ara çok sık geldim ya:KK70: antep ve Şanlıurfa arasındaki farkları da anlamış oldum. :KK70:antep urfadan daha kalabalık bu şehir. :KK30:
Daha serin ve daha fazla yağış alıyor:confused:
Aynen canım bu sıra yağışlı hava nasıl oluyor anlamıyoruz:)Öğlen okula gittim geldim.Hava sıcak diye ceket giymedim bir çıktım hava soğumuş.Araba ile gideceğim diye geri çıkmadım:KK70:Dengesiz bir durumdayız:)

X