Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Nevreste geçen gün ela şiiri atmıştım ya bugün bizim sınıf grubunda biri atmış herkes bayağı gülmüş kafayı yedik diyor tüm anneler
Tabi kolay değilAma sadece bu dönem problem yaşarsınız sonra geçiyor:)Kuzular hızlanıyor:)
Ama size şu an zor gelsede en kolay yerdesiniz:)

Tabi kolay değilAma sadece bu dönem problem yaşarsınız sonra geçiyor:)Kuzular hızlanıyor:)
Ama size şu an zor gelsede en kolay yerdesiniz:)
Bizimki çok hızlı gidiyor yalnız öğretmen sınıfın önünde gidiyor dedi hatta i harfini okutmuş bizimki ile bı kaç öğrenci daha okumuş diğerleri okuyamayinca

Siz evde i harfi yapabilirsiniz demiş

Özelden sordum öğretmene harfleri kapıyor ses olarak verebilirsiniz dedi bana

Bende bı sonraki harfi gösteriyorum

Sınıf çok ağır gidiyor abla maalesef ://

Eyvahlar olsun, tamda sırasıydı
İdare ettiği kadar kullanırım napim

Allah kolaylık versin.
Senin işin bayağı cokmus. Bizim burası antepden sıcak. Çamaşır hemen kuruyor. Antep daha serin ve yağışlı geçiyor. Bu ara çok sık geldim ya antep ve Şanlıurfa arasındaki farkları da anlamış oldum. antep urfadan daha kalabalık bu şehir.
Daha serin ve daha fazla yağış alıyor

Canım mantığı öğrenince gerisi geliyor.Eğer alıyorsa her seferinde bir harf ver ve 9. veya 10. harften sonra hepsini gösterebilirsin.Su gibi akıp gidiyor:)

Canım mantığı öğrenince gerisi geliyor.Eğer alıyorsa her seferinde bir harf ver ve 9. veya 10. harften sonra hepsini gösterebilirsin.Su gibi akıp gidiyor:)
Elakin aldık hatta kendi kendine r öğrenmiş kimden duydu bilmiyorum yazıyor ve söylüyor geçen gün bayağı cümle kurduk sevinçten uçtu

Aynen canım bu sıra yağışlı hava nasıl oluyor anlamıyoruz:)Öğlen okula gittim geldim.Hava sıcak diye ceket giymedim bir çıktım hava soğumuş.Araba ile gideceğim diye geri çıkmadımDengesiz bir durumdayız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…