Yok canım estağfurullah sizin memnuniyetiniz önemli:)Ablam kusura bakma. Sana baya zahmet veriyorum
Tabi kolay değilNevreste geçen gün ela şiiri atmıştım ya bugün bizim sınıf grubunda biri atmış herkes bayağı gülmüş kafayı yedik diyor tüm anneler
Yok canım değil
Bu havuçlu fındıklı kurabiye
Bak ilk sayfaya havuçlu fındıklı:)Bakmadım arkadaşın tarifi hangisi, bir bakayım
Bizimki çok hızlı gidiyor yalnız öğretmen sınıfın önünde gidiyor dedi hatta i harfini okutmuş bizimki ile bı kaç öğrenci daha okumuş diğerleri okuyamayincaTabi kolay değilAma sadece bu dönem problem yaşarsınız sonra geçiyor:)Kuzular hızlanıyor:)
Ama size şu an zor gelsede en kolay yerdesiniz:)
Baktım şimdi, ışık sorunu olmamış fazla ama açı sorunu daha baskınBak ilk sayfaya havuçlu fındıklı:)
Teşekkürler ablamYok canım estağfurullah sizin memnuniyetiniz önemli:)
İdare ettiği kadar kullanırım napimEyvahlar olsun, tamda sırasıydı
İyiyim canım sağol bir koşturma gidiyoruz:)
Ben de temizliğe başladım.Bir salon kaldı.Onuda erteledim çünkü çamaşır birikti.Kurumuyor.Parça parça yıkayıp kurutuyorum.Hava bozuk dışarı seremiyorum.Onlar bitince yapacağım.Mecburen çarşaflar,pikeler,normal günlük çamaşır kurudukça yıkıyorum.Hafta sonu biterse salonu toparlarsam yapacağım:)
İyi değilimyakalandimmmm
nevosummmm nasilsin
Canım mantığı öğrenince gerisi geliyor.Eğer alıyorsa her seferinde bir harf ver ve 9. veya 10. harften sonra hepsini gösterebilirsin.Su gibi akıp gidiyor:)Bizimki çok hızlı gidiyor yalnız öğretmen sınıfın önünde gidiyor dedi hatta i harfini okutmuş bizimki ile bı kaç öğrenci daha okumuş diğerleri okuyamayinca
Siz evde i harfi yapabilirsiniz demiş
Özelden sordum öğretmene harfleri kapıyor ses olarak verebilirsiniz dedi bana
Bende bı sonraki harfi gösteriyorum
Sınıf çok ağır gidiyor abla maalesef ://
Profesyonel olmaya başladıkBaktım şimdi, ışık sorunu olmamış fazla ama açı sorunu daha baskın
Rica ederim canım:)Teşekkürler ablam
Elakin aldık hatta kendi kendine r öğrenmiş kimden duydu bilmiyorum yazıyor ve söylüyor geçen gün bayağı cümle kurduk sevinçten uçtuCanım mantığı öğrenince gerisi geliyor.Eğer alıyorsa her seferinde bir harf ver ve 9. veya 10. harften sonra hepsini gösterebilirsin.Su gibi akıp gidiyor:)
noldu niye iyi degilsin nevosumİyi değilimGelip selam vermiyorsun
Evet, birde profesyonel makinamız olsa, tamamdırProfesyonel olmaya başladık
Aynen canım bu sıra yağışlı hava nasıl oluyor anlamıyoruz:)Öğlen okula gittim geldim.Hava sıcak diye ceket giymedim bir çıktım hava soğumuş.Araba ile gideceğim diye geri çıkmadımİdare ettiği kadar kullanırım napim
Allah kolaylık versin.
Senin işin bayağı cokmus. Bizim burası antepden sıcak. Çamaşır hemen kuruyor. Antep daha serin ve yağışlı geçiyor. Bu ara çok sık geldim yaantep ve Şanlıurfa arasındaki farkları da anlamış oldum. antep urfadan daha kalabalık bu şehir.
Daha serin ve daha fazla yağış alıyor