Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Vallaaa:halay:yonetim istifaaaa:duduk:
:skandal:
Oylama açıldı, rehavet çöktü herkese :KK64:
C A N O C A N O sabahtan beri yok, @tontriko banlı, @tuzsuz_ruh kayıplarda, _CaNanSu_ _CaNanSu_ eşi ile ilgileniyordur :KK8: ByNkoaLa ByNkoaLa Canan olmadan gelmeyengillerden, @deynepnaz ela ile laleyi almış:sus:
Diğerlerinden haberim yuk :21:

1-) sabah elektirik yoktu, telefon sarj sıfır
2-) dip köşe temizlik yaptık, eşimle
3-) o yorgunluğa bide balkonda mangal yaptım
4-) işlerim anca bitti kız:KK53:

Bide telefon Şarj etmiyoro_O bozuldu galiba. Yenileme vakti gelmiş:KK53:

Çok çabuk pes ettin:)
Evet abla Biraz daha aydınlık olan foto vardı. Bu biraz daha karanlık olmuş. Ve böyle hiç kendini göstermiyor. Aslında biraz daha bekleyip gelip diğer gün gunduz. Çekseydim dicem ama sabah erken oğlumu hastaneye götürdüm saat 4. 30 da eve vardım. Yada diğer güne kalsaydı da yine birşey olmazdı çünkü dayanağın bir kurabiye. Buzluğa bırakmıştım. Bugün misafirlerime ikram ettim ozellie beyler buna sil birşey yenge. Ne yaptın nasıl yaptın omrumde yemesin dediler eşlerine tarif verdi. Ve şimdi siteye girince hüsran oldum

:skandal:

1-) sabah elektirik yoktu, telefon sarj sıfır
2-) dip köşe temizlik yaptık, eşimle
3-) o yorgunluğa bide balkonda mangal yaptım
4-) işlerim anca bitti kız:KK53:

Bide telefon Şarj etmiyoro_O bozuldu galiba. Yenileme vakti gelmiş:KK53:
Ellerinize sağlık iyi yapmışsınız sonra iyi olacak bir süre yapamazsın:KK66:

Evet abla Biraz daha aydınlık olan foto vardı. Bu biraz daha karanlık olmuş. Ve böyle hiç kendini göstermiyor. Aslında biraz daha bekleyip gelip diğer gün gunduz. Çekseydim dicem ama sabah erken oğlumu hastaneye götürdüm saat 4. 30 da eve vardım. Yada diğer güne kalsaydı da yine birşey olmazdı çünkü dayanağın bir kurabiye. Buzluğa bırakmıştım. Bugün misafirlerime ikram ettim ozellie beyler buna sil birşey yenge. Ne yaptın nasıl yaptın omrumde yemesin dediler eşlerine tarif verdi. Ve şimdi siteye girince hüsran oldum
Hangisi canım bana özelden yolla veya sayısını söyle değiştireyim:)Zaten daha tam oylama başlamadı bildiirm gitmedi:)

X