NiyekineArtık ben yollayamoyorum ://
İlk sayfadaAbla topluca tüm tarifleri nerde görebilirim
Yok ben gezmekteyim o yüzden fazla katilamiyirmOylama açıldı, rehavet çöktü herkese
C A N O sabahtan beri yok, @tontriko banlı, @tuzsuz_ruh kayıplarda, _CaNanSu_ eşi ile ilgileniyordur ByNkoaLa Canan olmadan gelmeyengillerden, @deynepnaz ela ile laleyi almış
Diğerlerinden haberim yuk
Yok ben gezmekteyim o yüzden fazla katilamiyirm
Ufak bı iş kazası kontrollü rapor ve sonuç en az bir hafta evdeNiyekine
1.sayfada var canım:)Abla topluca tüm tarifleri nerde görebilirim
Aynen oylama başlayınca kaçtılarOylama açıldı, rehavet çöktü herkese
C A N O sabahtan beri yok, @tontriko banlı, @tuzsuz_ruh kayıplarda, _CaNanSu_ eşi ile ilgileniyordur ByNkoaLa Canan olmadan gelmeyengillerden, @deynepnaz ela ile laleyi almış
Oylama açıldı, rehavet çöktü herkese
Çok çabuk pes ettin:)Offf benimki gölge olan foto çıkmışbide akşam çekince pek görünüşünü göstermiyor. Artık yarışmaya katılmam. Pes ediyorum. Çok üzüldüm
Diğer resimler çok uzakOfff benimki gölge olan foto çıkmışbide akşam çekince pek görünüşünü göstermiyor. Artık yarışmaya katılmam. Pes ediyorum. Çok üzüldüm
Abla şimdi değişsen fotosunu olmaz mı ki ://Çok çabuk pes ettin:)
Olur tabi ki ama bence en iyisi o resimAbla şimdi değişsen fotosunu olmaz mı ki ://
Vallaaayonetim istifaaaa
Oylama açıldı, rehavet çöktü herkese
Ben başka arkadaş la karıştırdım onun foto iyiymiş Oreo lütfen kurabiye nin kide çok uzak sanki :// çok mu karıştım ne
Ama elimizde en uygun onlar varBen başka arkadaş la karıştırdım onun foto iyiymiş Oreo lütfen kurabiye nin kide çok uzak sanki :// çok mu karıştım ne
Evet abla Biraz daha aydınlık olan foto vardı. Bu biraz daha karanlık olmuş. Ve böyle hiç kendini göstermiyor. Aslında biraz daha bekleyip gelip diğer gün gunduz. Çekseydim dicem ama sabah erken oğlumu hastaneye götürdüm saat 4. 30 da eve vardım. Yada diğer güne kalsaydı da yine birşey olmazdı çünkü dayanağın bir kurabiye. Buzluğa bırakmıştım. Bugün misafirlerime ikram ettim ozellie beyler buna sil birşey yenge. Ne yaptın nasıl yaptın omrumde yemesin dediler eşlerine tarif verdi. Ve şimdi siteye girince hüsran oldumÇok çabuk pes ettin:)
Anladım abla ne kadar çok foto o kadar iyi oluyor diyorsunAma elimizde en uygun onlar var
Ellerinize sağlık iyi yapmışsınız sonra iyi olacak bir süre yapamazsın
1-) sabah elektirik yoktu, telefon sarj sıfır
2-) dip köşe temizlik yaptık, eşimle
3-) o yorgunluğa bide balkonda mangal yaptım
4-) işlerim anca bitti kız
Bide telefon Şarj etmiyorbozuldu galiba. Yenileme vakti gelmiş
Hangisi canım bana özelden yolla veya sayısını söyle değiştireyim:)Zaten daha tam oylama başlamadı bildiirm gitmedi:)Evet abla Biraz daha aydınlık olan foto vardı. Bu biraz daha karanlık olmuş. Ve böyle hiç kendini göstermiyor. Aslında biraz daha bekleyip gelip diğer gün gunduz. Çekseydim dicem ama sabah erken oğlumu hastaneye götürdüm saat 4. 30 da eve vardım. Yada diğer güne kalsaydı da yine birşey olmazdı çünkü dayanağın bir kurabiye. Buzluğa bırakmıştım. Bugün misafirlerime ikram ettim ozellie beyler buna sil birşey yenge. Ne yaptın nasıl yaptın omrumde yemesin dediler eşlerine tarif verdi. Ve şimdi siteye girince hüsran oldum