Opu noluyoEğerC A N O i 10 da opuya aldılar ise, şimdiye kadar işlemi 10 defa bitmiş, ayılmış ve telefonunu eline almış olması lazımdı.
Geç mi aldılar acabaİnşallah sancısı olmaz
Yumurta toplama operasyonu kuzumOpu noluyo
Allahıma şükürler olsuuunnYumurta toplama operasyonu kuzum
Şükür Rabbim öğrenmeni gerektirecek duruma düşürmedi
Evet canım, yumurtalar toplanmadan evvel enişteden sperm alınıp ayıklanacak. Sonra yumurtalar toplanıp, spermler enjekte edilecek ve döllenmesi için uygun ortamda bekletilecek.Allahıma şükürler olsuuunn
Şimdi yumurtaları toplayıp dışarda döllüceklermi nasıl olcak kuzum ?
Telefon eşinde herhaldeGunaydin kizlar
Evet neden hala haberr yokk meraklandim ben de
Guzel haberle geelsin de varsin gec gelsin canim ya..Telefon eşinde herhaldeben olsam dayanamazdım, hemen haber verirdim
EğerC A N O i 10 da opuya aldılar ise, şimdiye kadar işlemi 10 defa bitmiş, ayılmış ve telefonunu eline almış olması lazımdı.
Geç mi aldılar acabaİnşallah sancısı olmaz
Opu noluyo
Yumurta toplama operasyonu kuzum
Şükür Rabbim öğrenmeni gerektirecek duruma düşürmedi
Evet canım, yumurtalar toplanmadan evvel enişteden sperm alınıp ayıklanacak. Sonra yumurtalar toplanıp, spermler enjekte edilecek ve döllenmesi için uygun ortamda bekletilecek.
Yarın sabahC A N O aranacak ve kaç yumurta toplandığı, kaçının dolu çıktığı, kaçının döllendiği ve hücre sayılarının haberi verilecek.
3. Gün tekrar aranıp, kaç tane embriyonun ilerlediği, kaçının yarı yolda bıraktığı ve transfer günü bildirilecek.
Gunaydin kizlar
Evet neden hala haberr yokk meraklandim ben de
Merhaba kızlar, daha hastanedeyim. Telefon çocuğun elindeydi. Biraz sancım var.Telefon eşinde herhaldeben olsam dayanamazdım, hemen haber verirdim
Geçmişler olsun kuzumMerhaba kızlar, daha hastanedeyim. Telefon çocuğun elindeydi. Biraz sancım var.
19 yumurta toplandı, yarın arayıp bilgi verecekler.
Sağol bitanemGeçmişler olsun kuzum
Normalde blastokist transferi yapıldı ise, 10. gün kan tahlilin yapılıyor ve 10. günde hesaplanırsa 4 haftalık gebe oluyorsun.Guzel haberle geelsin de varsin gec gelsin canim ya..
Bende burdan ogrendim valla 3. Gun 5.gun
Peki transfer olunca ne kadarlik hamile olmus oluyor.. transferin bilmem kacinci gunu diyorlar ama.
Tesekkur ederim. Bulamiyorum malesef. bulursam yazarim mutlakaGeçmiş olsun canım, kremi bulursan beni etiketlersen sevinirim. Senede 2 3 defa bendede olur.
Her türlü yemeğe varım ablamKurabiyeden sonra meze kolay olur:)Biz bir zor bir kolay yapacağız:)
Yani hislerine çok güvenme:)
Eğer yapıldı ise sürpriz olan özel üyenin tarifi, son anlarda yüklenecekmişTarif yapacaklar acele edin son günnn
Sürpriz tarif un kurabiyesini de merak ediyorumkim yaptıysa bekletmesin bizi
Gecmis olsun canim.. haydi hayirlisi sayi iyi gibi insallah sonuc da guzel olur.Merhaba kızlar, daha hastanedeyim. Telefon çocuğun elindeydi. Biraz sancım var.
19 yumurta toplandı, yarın arayıp bilgi verecekler.
Anladim kuzum.. e tabi o yuvarlanma bulusma dollenme islemi disarda olunca surec hizlaniyor galiba.Normalde blastokist transferi yapıldı ise, 10. gün kan tahlilin yapılıyor ve 10. günde hesaplanırsa 4 haftalık gebe oluyorsun.