Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı zamanda oluyor canım. O yuvarlanıp rahime inme kısmı 5 günü alıyor ve tüp bebekte yumurta toplama işlemi, çatlama gününe denk geliyor. Follop tüpünde döllenme olur normalde, sadece döllenme, hücrelere bölünme kısmı dışarda yapılıyor, 2-3-4-5. günlerden birinde, embriyonun kalitesi takibi sonucunda, transfer gerçekleşiyor.Anladim kuzum.. e tabi o yuvarlanma bulusma dollenme islemi disarda olunca surec hizlaniyor galiba.
Gayet anlasilir olmusAmaniiinn, destan yazmışım
Umarım anlaşılabilir şekilde anlatabilmişimdir
İnşallah canımGayet anlasilir olmus
Sagolasin yordum seni..
Merak ediyorum cunku bana da zaman kaybetme direk tup dediler ama tutunma sansi %50ye dusuyormus yas itibariyle.. kismet bakalim Rabbim yuzumuzu guldursun insallah..
E dogal olarak dusunuyorum... para bulsam deger mi tutmazsa nolacak :/ hayirlisi bakalim.İnşallah canım
Ordinaryüs, profesör,doçent, yrd. doncent, uzman doktor yasminsay na boyle bakakaldim. Kendimi bu konularda bilgili saniyordum sen asmissin.Aynı zamanda oluyor canım. O yuvarlanıp rahime inme kısmı 5 günü alıyor ve tüp bebekte yumurta toplama işlemi, çatlama gününe denk geliyor. Follop tüpünde döllenme olur normalde, sadece döllenme, hücrelere bölünme kısmı dışarda yapılıyor, 2-3-4-5. günlerden birinde, embriyonun kalitesi takibi sonucunda, transfer gerçekleşiyor.
Zamanlama aynı yani, takribi adetin 17-18-19-20-21. günü transfer gerçekleşiyor. Sonrası bekleme ve en zor kısmı.
Embriyo eğer blastokist ise , transferin 2-3. günü tutunma, 6-7. günü yerleşme gerçekleşiyor.
Ve kanda HCG 7. günden itibaren yükselme gözlemi yapılabiliyor. Garanti ilk kan tahlilinin 10. günde yapılması isteniyor.
Hücre bölünmeleri tamamlanmamış yani 2-3-4. Gün transferi yapıldı ise, tahlil için 2-3 gün daha fazla bekleniyor.
Genelde BAT tarihinde kanda HCG ye bakılıyor yani, o zamana denk geliyor.
Benim bu işe harcadığım paraları bilsen, o umudun her kuruşuna değer diyorumE dogal olarak dusunuyorum... para bulsam deger mi tutmazsa nolacak :/ hayirlisi bakalim.
6 tedavi + 1 dondurulmuş transfer tedavisi sonucu bunlar bacımOrdinaryüs, profesör,doçent, yrd. doncent, uzman doktor yasminsay na boyle bakakaldim. Kendimi bu konularda bilgili saniyordum sen asmissin.
Valla mikemmel bu kadar bilgi6 tedavi + 1 dondurulmuş transfer tedavisi sonucu bunlar bacım
Hiç tüp bebek tedavisi gördün mü canım, 2. den sonra yavaş yavaş herşeyi öğrenmeye başlıyorsun.Valla mikemmel bu kadar bilgi
Tüpten gayri herşeyi gordum defalarca da tüp denemedik. Deneyecegimiz icin arastiriyorum ara ara ne nasil olur diyeHiç tüp bebek tedavisi gördün mü canım, 2. den sonra yavaş yavaş herşeyi öğrenmeye başlıyorsun.
Nasıl kapali hep acik benimkisi aslinda. Nerden acilicak. Hatta en son nevresteule yazismistikSmile Forever canım, cevap bölümün kapalı yazamıyorum
Geçenki yazdığında da aynısı olmuştu, profiline yazmıştım sanırım ben sana özelden yazayımNasıl kapali hep acik benimkisi aslinda. Nerden acilicak. Hatta en son nevresteule yazismistik
evet aynen boyle olmustu ama o zaman seninki kapaliydi sanki dur bakayim bir abla duzeltebilcemmiGeçenki yazdığında da aynısı olmuştu, profiline yazmıştım sanırım
Sağol canım, Allah razı olsun.Gecmis olsun canim.. haydi hayirlisi sayi iyi gibi insallah sonuc da guzel olur.
Inşallah sende kavuşursun canım6 tedavi + 1 dondurulmuş transfer tedavisi sonucu bunlar bacım
İnşallah canım benim, inşallahInşallah sende kavuşursun canım
Ameliyat olmuş gibiyimİnşallah canım benim, inşallah