Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Anladim kuzum.. e tabi o yuvarlanma bulusma dollenme islemi disarda olunca surec hizlaniyor galiba.
Aynı zamanda oluyor canım. O yuvarlanıp rahime inme kısmı 5 günü alıyor ve tüp bebekte yumurta toplama işlemi, çatlama gününe denk geliyor. Follop tüpünde döllenme olur normalde, sadece döllenme, hücrelere bölünme kısmı dışarda yapılıyor, 2-3-4-5. günlerden birinde, embriyonun kalitesi takibi sonucunda, transfer gerçekleşiyor.:KK66:
Zamanlama aynı yani, takribi adetin 17-18-19-20-21. günü transfer gerçekleşiyor. Sonrası bekleme ve en zor kısmı.
Embriyo eğer blastokist ise , transferin 2-3. günü tutunma, 6-7. günü yerleşme gerçekleşiyor.
Ve kanda HCG 7. günden itibaren yükselme gözlemi yapılabiliyor. Garanti ilk kan tahlilinin 10. günde yapılması isteniyor.
Hücre bölünmeleri tamamlanmamış yani 2-3-4. Gün transferi yapıldı ise, tahlil için 2-3 gün daha fazla bekleniyor.
Genelde BAT tarihinde kanda HCG ye bakılıyor yani, o zamana denk geliyor.:KK66:

Amaniiinn, destan yazmışım :KK70:

Umarım anlaşılabilir şekilde anlatabilmişimdir :KK59:
Gayet anlasilir olmus :deli:
Sagolasin yordum seni..
Merak ediyorum cunku bana da zaman kaybetme direk tup dediler ama tutunma sansi %50ye dusuyormus yas itibariyle.. kismet bakalim Rabbim yuzumuzu guldursun insallah..:dua:

Aynı zamanda oluyor canım. O yuvarlanıp rahime inme kısmı 5 günü alıyor ve tüp bebekte yumurta toplama işlemi, çatlama gününe denk geliyor. Follop tüpünde döllenme olur normalde, sadece döllenme, hücrelere bölünme kısmı dışarda yapılıyor, 2-3-4-5. günlerden birinde, embriyonun kalitesi takibi sonucunda, transfer gerçekleşiyor.:KK66:
Zamanlama aynı yani, takribi adetin 17-18-19-20-21. günü transfer gerçekleşiyor. Sonrası bekleme ve en zor kısmı.
Embriyo eğer blastokist ise , transferin 2-3. günü tutunma, 6-7. günü yerleşme gerçekleşiyor.
Ve kanda HCG 7. günden itibaren yükselme gözlemi yapılabiliyor. Garanti ilk kan tahlilinin 10. günde yapılması isteniyor.
Hücre bölünmeleri tamamlanmamış yani 2-3-4. Gün transferi yapıldı ise, tahlil için 2-3 gün daha fazla bekleniyor.
Genelde BAT tarihinde kanda HCG ye bakılıyor yani, o zamana denk geliyor.:KK66:
Ordinaryüs, profesör,doçent, yrd. doncent, uzman doktor yasminsay :KK57: na boyle bakakaldim. Kendimi bu konularda bilgili saniyordum :olamaz: sen asmissin.

X