- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Nerede o gunler. Biri sondu. 4 oldular toplam. Agzim burnum dağılmış gibi gorunuyorumBen sirke ve su koyuyorum:))
Noldu ucugun gecti mi:)
Valla sana dedigim yontemle yaklasik 5 senedir ucuk cikarmiyorum:)Nerede o gunler. Biri sondu. 4 oldular toplam. Agzim burnum dağılmış gibi gorunuyorum
Bir krem vardi uçuk icin. Gecen sene almistim. Onu bulursam gecer insallah. Cok iyi kremdi.
Benimkiler biranda oldu hepsi de. Buraya yazdigimda iyice büyümüşlerdir. Gerci sabah cikti aksam yazdim. Sen diyince de tahta kasik bastim.Valla sana dedigim yontemle yaklasik 5 senedir ucuk cikarmiyorum:)
Ha gec kalmis olabilirsin. Ilk dudak karincalanir ya.. cikacagini hissettiginde bas sicak tahta kasigi.. bi cok yontem denedim en garantisi bu. Ilk bebegimde bi ucuk cikmisti ve haftalarca gecmemisti. Arayisa girip bu yontemi bulmustum. Gecmis olsunBenimkiler biranda oldu hepsi de. Buraya yazdigimda iyice büyümüşlerdir. Gerci sabah cikti aksam yazdim. Sen diyince de tahta kasik bastim.
Bilmiyorum niye boyle oldu. Birano nce gecse çok sevincem disari cikmiyorum. Dayak yemis gibi gorunuyorum
Aynen ilk ciktiginda bilseydim belki hic bu hale dusmezdim. Bundan sonra aklimda hemen denicem cikmaya baslarkenHa gec kalmis olabilirsin. Ilk dudak karincalanir ya.. cikacagini hissettiginde bas sicak tahta kasigi.. bi cok yontem denedim en garantisi bu. Ilk bebegimde bi ucuk cikmisti ve haftalarca gecmemisti. Arayisa girip bu yontemi bulmustum. Gecmis olsun
Evet canım, opu :)Yarin opu mu yoksaa..?
Sabah gorusuruz o vakit.. iyi geceler..
Geçmiş olsun canım, kremi bulursan beni etiketlersen sevinirim. Senede 2 3 defa bendede olur.Nerede o gunler. Biri sondu. 4 oldular toplam. Agzim burnum dağılmış gibi gorunuyorum
Bir krem vardi uçuk icin. Gecen sene almistim. Onu bulursam gecer insallah. Cok iyi kremdi.
Çok merak ettim canım.Valla sana dedigim yontemle yaklasik 5 senedir ucuk cikarmiyorum:)
Bendede korktuğum ve stres yaptığım zamanlarda hemen çıkıyor çok geç iyileşiyor bu yöntemi biz küçükken annem bize yapardı unutmusum sayede yatirladim allah razı olsun canımHa gec kalmis olabilirsin. Ilk dudak karincalanir ya.. cikacagini hissettiginde bas sicak tahta kasigi.. bi cok yontem denedim en garantisi bu. Ilk bebegimde bi ucuk cikmisti ve haftalarca gecmemisti. Arayisa girip bu yontemi bulmustum. Gecmis olsun
GünaydınGünaydın
Gunaydin:) ablacim ucugun cikacagini anladigin vakit hani karincalanir ya.. o zaman tahta kasigi ocakta ateste kizdirip ucuk cikcak yere bi kac defa degdirip cekeceksin.. 3-5 defa.. virusu olduruyo ve cikmadan kaybolup gidiyoÇok merak ettim canım.
Zahmet olmazsa banada anlatirmisin.
Şehir dışındayım, düğünümüz var.
Çok fırsat bulamıyorum.
Abla pek zaman bulamıyorum bu sıralar. Ya bi de ayak parmağımı yatağın kenarına çarptım, doğum sancısı çekmedim bu kadar 10 gündür nasıl ağrıyo yaÇok uzaktan mı
Evet canım, opu :)
10 da işleme gireceğim, bu arada herkese
GÜNAYDIN