Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Valla sana dedigim yontemle yaklasik 5 senedir ucuk cikarmiyorum:)
Benimkiler biranda oldu hepsi de. Buraya yazdigimda iyice büyümüşlerdir. Gerci sabah cikti aksam yazdim. Sen diyince de tahta kasik bastim.
Bilmiyorum niye boyle oldu. Birano nce gecse çok sevincem disari cikmiyorum. Dayak yemis gibi gorunuyorum:KK70:

Benimkiler biranda oldu hepsi de. Buraya yazdigimda iyice büyümüşlerdir. Gerci sabah cikti aksam yazdim. Sen diyince de tahta kasik bastim.
Bilmiyorum niye boyle oldu. Birano nce gecse çok sevincem disari cikmiyorum. Dayak yemis gibi gorunuyorum:KK70:
Ha gec kalmis olabilirsin. Ilk dudak karincalanir ya.. cikacagini hissettiginde bas sicak tahta kasigi.. bi cok yontem denedim en garantisi bu. Ilk bebegimde bi ucuk cikmisti ve haftalarca gecmemisti. Arayisa girip bu yontemi bulmustum. Gecmis olsun

Ha gec kalmis olabilirsin. Ilk dudak karincalanir ya.. cikacagini hissettiginde bas sicak tahta kasigi.. bi cok yontem denedim en garantisi bu. Ilk bebegimde bi ucuk cikmisti ve haftalarca gecmemisti. Arayisa girip bu yontemi bulmustum. Gecmis olsun
Aynen ilk ciktiginda bilseydim belki hic bu hale dusmezdim. Bundan sonra aklimda hemen denicem cikmaya baslarken

Nerede o gunler. Biri sondu. 4 oldular toplam. Agzim burnum dağılmış gibi gorunuyorum:kızgın:
Bir krem vardi uçuk icin. Gecen sene almistim. Onu bulursam gecer insallah. Cok iyi kremdi.
Geçmiş olsun canım, kremi bulursan beni etiketlersen sevinirim. Senede 2 3 defa bendede olur.

Bendede korktuğum ve stres yaptığım zamanlarda hemen çıkıyor çok geç iyileşiyor bu yöntemi biz küçükken annem bize yapardı unutmusum sayede yatirladim allah razı olsun canım

Çok merak ettim canım.
Zahmet olmazsa banada anlatirmisin.
Şehir dışındayım, düğünümüz var.
Çok fırsat bulamıyorum.
Gunaydin:) ablacim ucugun cikacagini anladigin vakit hani karincalanir ya.. o zaman tahta kasigi ocakta ateste kizdirip ucuk cikcak yere bi kac defa degdirip cekeceksin.. 3-5 defa.. virusu olduruyo ve cikmadan kaybolup gidiyo

X