Eşim işten geldi, yemek yedik. Şimdi iş kıyafetlerini yıkamaya attım.Ameliyat olmuş gibiyim
Yatıyorum öyle
Sen ne yapıyorsun, kimseler yok bugün
Kolay gelsin canımEşim işten geldi, yemek yedik. Şimdi iş kıyafetlerini yıkamaya attım.
3 litre su içmeyi, ayaklarını sıcak tutmayı ve göbüşünü şiş hissedersen yüzüstü yatmayı unutma
Gaz çıkışı önemli, daha rahat kurtulursun.Kolay gelsin canım
Tamam öyle yapayım ben.
Eşim almış, yemi mi. Birde ananas suyu almış. Ciğer yedim.
Zaten Karnım ve belim çok kötü. Yarım olmuş gibiyimGaz çıkışı önemli, daha rahat kurtulursun.
Zaten Karnım ve belim çok kötü. Yarım olmuş gibiyim
Yeme artık canım, önerilmiyor. Geçen bir araştırmamda da, yumurtlamadan sonra yenmemesi gerektiği yazıyordu. Bende kestim 4-5 gündür yemiyorum.Eşim almış, yemi mi. Birde ananas suyu almış. Ciğer yedim.kan vere vere kan kalmadı. Narkoz verirken bi öksürük geldi. Tıkanıyorum zannettim, gözümü açtığımda eşim bana sesleniyordu, odaya almışlar.
Sonra biraz yattım, yemek yemek için dışarı çıktık, lokanta da az daha bayılıyordum. Şeker tansiyon düştü
Geçecek inşallah, yemene-içmene ve yüzüstü yatmaya dikkatZaten Karnım ve belim çok kötü. Yarım olmuş gibiyim
Sağol canım, size eğlenceli gezmelerOyyy canım
Geçmiş olsun...
Gezmeye civar ilçeye gittik...
Dönüş yolundayiz...
Giremedim bugün kkya
o zaman eşim yesin. Evde kuru yemiş var, kayısı da aldıracagımYeme artık canım, önerilmiyor. Geçen bir araştırmamda da, yumurtlamadan sonra yenmemesi gerektiği yazıyordu. Bende kestim 4-5 gündür yemiyorum.
Normal canım bu durumlar, narkozu vermeden oksijene bağlanınca bazen öksürük tutabiliyor.
O kadar açlıktan ve anesteziden o hale gelinebiliyor.
Şimdi kendine iyi bakıp, toparlanma zamanı.
Ananas suyu ve kendisi iyidir. Kuru kayısı, ceviz falan da bulundurun evde, ara öğünlerde tüketmeye başla.
Ilk opuda böyle olmamıştı, ikinci ve bu sefer ki baya kötü oldu.Geçecek inşallah, yemene-içmene ve yüzüstü yatmaya dikkat
Nar’ın içindeki bazı elementler, gebeler için sakıncalı imiş ve gaz sıkıntısı yaşamamak için yememek gerekiyormuş.Sağol canım, size eğlenceli gezmeler
o zaman eşim yesin. Evde kuru yemiş var, kayısı da aldıracagım
Simdiden oldum galibaNar’ın içindeki bazı elementler, gebeler için sakıncalı imiş ve gaz sıkıntısı yaşamamak için yememek gerekiyormuş.
Sen şimdi 3-4 günlük gazman olma yolundasın. Tüketmemen lazım
Bende aynı sıkıntıları yaşamıştım, biliyorum o sancılarıIlk opuda böyle olmamıştı, ikinci ve bu sefer ki baya kötü oldu.evin içinde biraz biraz geziniyorum, inşallah transfere kadar geçer
Kendini hazırla, bu geceden itibaren daha kötü olacaksın, bu sebeple önerilerde bulunuyorum zatenSimdiden oldum galibaçok sancı yapıyor meret
Deme öyle yaaKendini hazırla, bu geceden itibaren daha kötü olacaksın, bu sebeple önerilerde bulunuyorum zaten
Evdeyim zaten. Eşim de yarın gece gidiyor ise. O ara çocuğa falan bakar. Geçer inşallahBende aynı sıkıntıları yaşamıştım, biliyorum o sancılarıgenelde 4. gün geçmiş oluyor canım, ama dediğim gibi kendine iyi bakman gerekiyor.
Olmayabilir deDeme öyle yaaben düzelir diye beklerken daha mı kötü olacak yani
Inşallah canımOlmayabilir de
Geçecek canım, sancıların çoğalır ise yarın sabah bi tartıl. 1,5 kilo üzeri artış olursa, direk hastaneye. Tamam mıEvdeyim zaten. Eşim de yarın gece gidiyor ise. O ara çocuğa falan bakar. Geçer inşallah