Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz Kurabiye Tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    988
  • Anket Kapalı .
Anladim kuzum.. e tabi o yuvarlanma bulusma dollenme islemi disarda olunca surec hizlaniyor galiba.
Aynı zamanda oluyor canım. O yuvarlanıp rahime inme kısmı 5 günü alıyor ve tüp bebekte yumurta toplama işlemi, çatlama gününe denk geliyor. Follop tüpünde döllenme olur normalde, sadece döllenme, hücrelere bölünme kısmı dışarda yapılıyor, 2-3-4-5. günlerden birinde, embriyonun kalitesi takibi sonucunda, transfer gerçekleşiyor.
Zamanlama aynı yani, takribi adetin 17-18-19-20-21. günü transfer gerçekleşiyor. Sonrası bekleme ve en zor kısmı.
Embriyo eğer blastokist ise , transferin 2-3. günü tutunma, 6-7. günü yerleşme gerçekleşiyor.
Ve kanda HCG 7. günden itibaren yükselme gözlemi yapılabiliyor. Garanti ilk kan tahlilinin 10. günde yapılması isteniyor.
Hücre bölünmeleri tamamlanmamış yani 2-3-4. Gün transferi yapıldı ise, tahlil için 2-3 gün daha fazla bekleniyor.
Genelde BAT tarihinde kanda HCG ye bakılıyor yani, o zamana denk geliyor.

Amaniiinn, destan yazmışım

Umarım anlaşılabilir şekilde anlatabilmişimdir
Gayet anlasilir olmus
Sagolasin yordum seni..
Merak ediyorum cunku bana da zaman kaybetme direk tup dediler ama tutunma sansi %50ye dusuyormus yas itibariyle.. kismet bakalim Rabbim yuzumuzu guldursun insallah..

Ordinaryüs, profesör,doçent, yrd. doncent, uzman doktor yasminsay na boyle bakakaldim. Kendimi bu konularda bilgili saniyordum sen asmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…