- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.240
Bende yok hiç biriTweeter e bakıyorum birde facede genelde haber sayfalarını takip ediyorum açınca direk karşıma çıkıyor:)
En güzeli bence,kafam rahatOhhh benden birtane daha ❤❤❤❤
Olması gerekmiyor google amcaya Fahrettin Koca Tweeter yaz sayfasına bak:)Bende yok hiç biri
Kime çekmiş acabaKız çok fena kime gelin edecem ben bunu bilmem
Kim kimi takip etmiş kim nerde kahve içmiş kim kimi engellemiş bilmiyoruzEn güzeli bence,kafam rahat❤
Nereye bakayım?Baksana bir
Aman ,bir o eksik kalsın,hayatım olmuş romanKim kimi takip etmiş kim nerde kahve içmiş kim kimi engellemiş bilmiyoruz
Jenna'm ciğerim nasılsınEn güzeli bence,kafam rahat❤
Abisi sofranın üzerine eğilmiş o da arkasından kafasına bastırmış çocuğun yüzü gözü yoğurtKime çekmiş acaba
Bak cimcimeyeAbisi sofranın üzerine eğilmiş o da arkasından kafasına bastırmış çocuğun yüzü gözü yoğurt
Güzelciğim benimJenna'm ciğerim nasılsın
Anasının kızı,gönlüm seni bekliyoooorAbisi sofranın üzerine eğilmiş o da arkasından kafasına bastırmış çocuğun yüzü gözü yoğurt
İyidir canım çok şükür:)Yemek,bulaşık,toparlama yine akşam oldu:)Yarın kızların doğum günü pasta yapacağım keki koydum:)Güzelciğim benimÇok şükür iyiyim,sen nasılsın?
Allah iyilik versin canımİyidir canım çok şükür:)Yemek,bulaşık,toparlama yine akşam oldu:)Yarın kızların doğum günü pasta yapacağım keki koydum:)
Düştüm yine aşkı memnu batağına şarjda telefon öyle geldim
Ellerine sağlık canım benim, kutlu mutlu olsun inşallah ömürleri güzel olsunİyidir canım çok şükür:)Yemek,bulaşık,toparlama yine akşam oldu:)Yarın kızların doğum günü pasta yapacağım keki koydum:)
O telefonlar karantina bitimi ne halde olacak acaba,meraktayimDüştüm yine aşkı memnu batağına şarjda telefon öyle geldim
Bende bilmiyorum ahretliğim hayırlısı bakalımO telefonlar karantina bitimi ne halde olacak acaba,meraktayim