- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.240
Hiç çok yiyen bir çocuğum olmadıBiz iki yaşında gittik 28aylik olacak şimdi,bizimki de boya veriyor 100cm 14.5kilo,kaç kilo seninki
İlk bir yil duzenli doktora gittik her ay onun disinda sadece asi oldugunda gidiyoruz doktora hep masallah onde iyi saglikli filan dediler az yedir fln diyen olmadi bi sorun demediler yanliz son zmanlarda iyice artti boyu kilosu ondan taktim heralde biraz :)Hiç çok yiyen bir çocuğum olmadıDahliadivin
Küçükken de ısrarla yedirmedim hiç birine hep o ideal çizginin altında gittiler
Ergenliğe yakın doymak bilmiyorlar yalnız onu farkettim
Saglik ocağında takibinizi yapan kişi ne diyor
Benim eltimin çocukları da hep önden fazla kilolu ile gidiyorlar bu anne babanın boyu posuna göre de değişiyor sanırım esinle yapınız nasıl :))İlk bir yil duzenli doktora gittik her ay onun disinda sadece asi oldugunda gidiyoruz doktora hep masallah onde iyi saglikli filan dediler az yedir fln diyen olmadi bi sorun demediler yanliz son zmanlarda iyice artti boyu kilosu ondan taktim heralde biraz :)
malesefYanlış mı okudum 37 can kaybı mi var bugün
Kanka işte,kankaaaSen bana kus daha dün tanistigin hemsoya kanka he getirtmek kuzeni buraya
Tribede bak sen Dili de pabıccc gibi çıkarıyor
Bişey sorucam birde bu açıklamaları nereden buluyoruz ilk ben burda paylasilorsa haber alıyorum bakıyorum TV kanalllarinda öyle yazmış oluyor daha önce baktiginiz neresi varmalesef
Onlar zaten kanatsız uçanlarMillet kopmuş dün ev partisinde hiç de bacı gibi değiller
Alayım derken ya korona bulasirsa biz uzaktan halledelim bu işiKanka işte,kankaaaSen önce benim gönlümü al bakalım
sağlık bakanlığının sitesinde kuzumBişey sorucam birde bu açıklamaları nereden buluyoruz ilk ben burda paylasilorsa haber alıyorum bakıyorum TV kanalllarinda öyle yazmış oluyor daha önce baktiginiz neresi var
Gönlü de yok gönül almayaAlayım derken ya korona bulasirsa biz uzaktan halledelim bu işi
himm bende sosyal medya yok böyle devamsağlık bakanlığının sitesinde kuzum
yada twitter instagramdan bakannın anlık paylaşımlarından kuzum
Alırım bi ara şuan oğlanın kafasını sokmuş kız yemeğin içineGönlü de yok gönül almaya
Aneeyyy benden birtane daha :)himm bende sosyal medya yok böyle devam
Güldüm ama hala gönlümün alınmasına ihtiyacım varAlırım bi ara şuan oğlanın kafasını sokmuş kız yemeğin içine
Façabook,instogrem,twottorAneeyyy benden birtane daha :)
Benimde yok eşimden bakıyorım bende
Baksana birGüldüm ama hala gönlümün alınmasına ihtiyacım var
Ohhh benden birtane dahaFaçabook,instogrem,twottoranladın sen onları,hiç biri yok bende
Tweeter e bakıyorum birde facede genelde haber sayfalarını takip ediyorum açınca direk karşıma çıkıyor:)Bişey sorucam birde bu açıklamaları nereden buluyoruz ilk ben burda paylasilorsa haber alıyorum bakıyorum TV kanalllarinda öyle yazmış oluyor daha önce baktiginiz neresi var