Biz iki yaşında gittik 28aylik olacak şimdi,bizimki de boya veriyor 100cm 14.5kilo,kaç kilo seninkiSon zamanlarda biz gitmiyoruz ama doktoru pehlivanmi olcaksin falan diye seviyodu benimkide cok yaramaz cok hareketli ama ayina gore fazla yani 2.5 yas gibi goren buyuk zannediyor kafama takildi bu ara iyice kilo aldida belki kuruntu yapiyorum doktor hicbizaman tahlil filan istemedi ama seninki kac aylikti acaba :)
Dogru diyosun bende dikkat ediyorum yediklerine elimden geldiginceSen millete bakarsan, işin içinden çıkamazsın. Her çocuk farklı. Sağlığı yerindeyse çok yemiş,az yemiş takma.Sadece şeker yedirmem ben olsam ,o kadar
Allah sağlık, sıhhat versin tüm evlatlarımıza inşallah:)Dogru diyosun bende dikkat ediyorum yediklerine elimden geldigince
Masllah seninkide uzun boyluymus:) benimki tam 19 aylik 90 cm 15 kilo su andaBiz iki yaşında gittik 28aylik olacak şimdi,bizimki de boya veriyor 100cm 14.5kilo,kaç kilo seninki
Sorma,benim de ,içimde çığırıp duruyor mübarekTam bizlik şarkı hemşire
Sabah beri dilimde
Maşallah kilosu iyiymişMasllah seninkide uzun boyluymus:) benimki tam 19 aylik 90 cm 15 kilo su anda
İyi cok sukur biseyi yokmus sizinkininde. Neyse zaten yapacak biseyim yok baska su anda :)Maşallah kilosu iyiymişama sağlıklı besleniyorsa sorun etme bence,biz yamesine göre kilosu az diye gittik kurt olabilirmi diye de baktirdik yokmuş
Az önce bakkala gittik aldiklarimi çamaşır suyuna yatirdim
Çok şükür:)şu virüs bitmeden hastane önünden geçmemek lazımİyi cok sukur biseyi yokmus sizinkininde. Neyse zaten yapacak biseyim yok baska su anda :)
Yatır,dinlensinlerAz önce bakkala gittik aldiklarimi çamaşır suyuna yatirdim
Izledik bile onlari tesekkur ederimmm
Rica ederimIzledik bile onlari tesekkur ederimmm
Sen bana kus daha dün tanistigin hemsoya kanka he getirtmek kuzeni burayaBen kenarda uslu uslu deliririm ,anlaştık kanka
Tribede bak sen Dili de pabıccc gibi çıkarıyorŞifreliyim ya ben ,ondan belki
Millet kopmuş dün ev partisinde hiç de bacı gibi değillerHerkes bacı,kardeş artık