Sağol canım benimAllah iyilik versin canımHer şeye yetiyorsun maşallah sana Şimdiden mutlu yıllar diliyorum ikisine de ❤♥
Sağol canım benimEllerine sağlık canım benim, kutlu mutlu olsun inşallah ömürleri güzel olsun
Sen de sağol canımSağol canım benimSen neler yapıyorsun gün nasıl geçiyor:)
Sağ çıksalar yetecek ahretligimBende bilmiyorum ahretliğim hayırlısı bakalım
İyi ki var:)Sen de sağol canımÇok sıkıcı, Allahtan ahretliğim var,onunla konuşarak geçiyor işte Şu ameliyat bir olsaydı ama ,olamadı iste
Ula bugün ulusal minige küsme günümü Ablam telefonu yüzüme kapattıAnasının kızı,gönlüm seni bekliyoooor
Hayır meme estetiği bölümünde ameliyat olanlar var onlar çok mu acilİyi ki var:)
Canım uzun bir süre aciller dışında yapılmayacakmışBekleyeceksin artık Rabbim dermansız dert vermesin
Paralı yapılabiliyormuş:)Hayır meme estetiği bölümünde ameliyat olanlar var onlar çok mu acil
Ben geceden beri küsümUla bugün ulusal minige küsme günümü Ablam telefonu yüzüme kapattı
Tabii,memikler önemliHayır meme estetiği bölümünde ameliyat olanlar var onlar çok mu acil
Ben de küseyim miUla bugün ulusal minige küsme günümü Ablam telefonu yüzüme kapattı
Ben şok ben iptal dediğim boyle insanları kafaya takma çok buyutuyorsun iyi sağol deyip görüntülü konuşmayı sonlandırdıBen geceden beri küsümAma kolay yumusarim
O da bende yok ,yilbasina kadar uzayabilirmis ,durumu biliyorsun ,cok zorİyi ki var:)
Canım uzun bir süre aciller dışında yapılmayacakmışBekleyeceksin artık Rabbim dermansız dert vermesin
Kendi haline bırak:)Ben şok ben iptal dediğim boyle insanları kafaya takma çok buyutuyorsun iyi sağol deyip görüntülü konuşmayı sonlandırdı
O yer aramis kusmeye ,yuzune kapatmasi da ayrica ,bilemedimBen şok ben iptal dediğim boyle insanları kafaya takma çok buyutuyorsun iyi sağol deyip görüntülü konuşmayı sonlandırdı
Tabi ki seninde acil sayılır ama işte gidip virüste alabilirsinO da bende yok ,yilbasina kadar uzayabilirmis ,durumu biliyorsun ,cok zorAmin ama zor durumdayim ya
Oİ beni biliyor ben onu 3 gün sonra arar biliyorumO yer aramis kusmeye ,yuzune kapatmasi da ayrica ,bilemedim
Bana trip attığin için küsüyorum