• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Ev Yapımı Kurabiye Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    809
  • Anket Kapalı .
Bu korone virüs belası yüzünden evde kaldık sıkıntıdan belgesel izliyorum, 2 erkek aslan dişi aslan için kavga etti.Birinin boynu kırıldı öldü,diğeri yaraları enfeksiyon kaptığı için öldü. dişi aslan ın olaydan haberi yok geyik yiyor 😢
Alıntı
:KK70: :KK70:

Son zamanlarda biz gitmiyoruz ama doktoru pehlivanmi olcaksin falan diye seviyodu benimkide cok yaramaz cok hareketli ama ayina gore fazla yani 2.5 yas gibi goren buyuk zannediyor kafama takildi bu ara iyice kilo aldida belki kuruntu yapiyorum doktor hicbizaman tahlil filan istemedi ama seninki kac aylikti acaba :)
Biz iki yaşında gittik 28aylik olacak şimdi,bizimki de boya veriyor 100cm 14.5kilo,kaç kilo seninki

Sen millete bakarsan, işin içinden çıkamazsın. Her çocuk farklı. Sağlığı yerindeyse çok yemiş,az yemiş takma.Sadece şeker yedirmem ben olsam ,o kadar
Dogru diyosun bende dikkat ediyorum yediklerine elimden geldigince

Masllah seninkide uzun boyluymus:) benimki tam 19 aylik 90 cm 15 kilo su anda
Maşallah kilosu iyiymiş🧿 ama sağlıklı besleniyorsa sorun etme bence,biz yamesine göre kilosu az diye gittik kurt olabilirmi diye de baktirdik yokmuş

Maşallah kilosu iyiymiş🧿 ama sağlıklı besleniyorsa sorun etme bence,biz yamesine göre kilosu az diye gittik kurt olabilirmi diye de baktirdik yokmuş
İyi cok sukur biseyi yokmus sizinkininde. Neyse zaten yapacak biseyim yok baska su anda :)

Screenshot_20200330-135723_Facebook.jpg

Back