Çorba candır, bol sarmisakli un çorbası misss gibi al sana antibiyotik , salata da neymişSalata zor kk bizi virüse sürüklüyor deriz
Yaaaaaa şimdi yedikçe yiyoruz ama dikkat et canım sağlıklı beslen zayıfla birazCeketlerim olmuyorgeçen yaz 74-75 geliyordum hep dün kot ceket denedim olmadı valla
Gümbür gümbür geliyor kilolarYaaaaaa şimdi yedikçe yiyoruz ama dikkat et canım sağlıklı beslen zayıfla biraz
Bende çok kilo aldım
Tam buğday yapıyorum genelde:)Çok aşırı yemiyorum:)Ev ekmeği yiyoruz her gün nasıl vereceksin
İyidir canım sen nasılsınHoşbulduk canım benim
Nasılsın bugün
Merak ettim yarışmaya devam etmeyi düşünüyor musun?Yeni kategoriye katılacak mısın:)Yaaaaaa şimdi yedikçe yiyoruz ama dikkat et canım sağlıklı beslen zayıfla biraz
Bende çok kilo aldım
Bende iyiyim canım, biraz dizi izledim sıkıldım biraz da buralara bakınayım dedim vakit geçmiyor bugün sankiİyidir canım sen nasılsın
Dizilerde artık çekilmiyor eskileri göstermeye başladılar:)İyi ki net var yoksa yanmıştık:)Bende iyiyim canım, biraz dizi izledim sıkıldım biraz da buralara bakınayım dedim vakit geçmiyor bugün sanki
Yakşamlar JennammmYakşamlar
Nanam nasıl ateş durumun... Normal seyrindedir inşallah.Çok şükür hemşom, psikolojim biraz bozuk ama olsun o kadar
Boncukum hala şaşkınım ablasının kuzusu rakibimiz olacak gibi ...cesaretine hayranım. Ne iyi ettin de geldin...
Cuma kilo bildirimi de yapmadinYaaaaaa şimdi yedikçe yiyoruz ama dikkat et canım sağlıklı beslen zayıfla biraz
Bende çok kilo aldım
Gümbür gümbür geliyor kilolar
Ben bıraktım gurubu canım zaten gruba 83.5 la girmiştim 81 e düştüm çıktım :/ bende iş yok
İyiyim ahretligim,sen nasılsın?Hoşbuldum ahretliğimnasılsın bugün
Tam buğday yapıyorum genelde:)Çok aşırı yemiyorum:)
Ama sarmalar,dolmalar,içli köfteler hergün bir şey istiyorlar.İç harcı hazırladım yarın içli köfte yapacağım.Sonraki gün mantı diyorlar:)
Savaş zamanı nasıl diyet olacak 5 kiloluk unlar sırtımda benim
Şimdi cidden 90 mısınBen bıraktım gurubu canım zaten gruba 83.5 la girmiştim 81 e düştüm çıktım :/ bende iş yok
Ayyyy hiç sorma ya ne yüzsüzler kovuyoz gitmiyorlarGümbür gümbür geliyor kilolar
Ayyyyyy çok istiyorum tabikisi deeeeeMerak ettim yarışmaya devam etmeyi düşünüyor musun?Yeni kategoriye katılacak mısın:)
Ben TV yi hiç açmıyorum hep netten :)Dizilerde artık çekilmiyor eskileri göstermeye başladılar:)İyi ki net var yoksa yanmıştık:)