Evet dizilerde ara verdi :)Çarşamba benim adım melek dizisi var onu hiç kaçırmıyorum diğerleri pek mühim değil:)
Oda bu hafta son olur artık ara verir:)
Yapma canım ya boyunda çok uzun değilYok ok tartı net sonuç vermedi ama 84.7 sanırım üzerine çıkınca hata veriyor bir haftadır :/
Tamam canim yine kilo aldin sandim o zaman evine gecince gercek kilonu ogrenirizCanın kaynanamdayım tartı eczane usüluydu belli olmadı
Ama dikkat etmeye çalışıyorum
Sağol ablam hep sıkıntıdan:)Evde bir sıkıntı yok benim ruh halim dalgalı:)Hayrolsun kuzum... adrenalin iyidir ama evde zor oluyor.Canım senin de daha iyi olmanı dilerim.
O artık fasulye sıkıntı yokÇiçekli kurabiye nedir yaElalis abla ben onu yapmak için 50 sene uğraşmam lazm
Evi felan yakarımbir sonraki yarışmaya katılmayacan demi
Degissek ya hastanede karismislar derizKız benim kaynanam çok iyidir
Evet canım kararlıyım vereceğim inşallahhh şu virüs olayları da geçsin spora da yazılacağımTamam canim yine kilo aldin sandim o zaman evine gecince gercek kilonu ogreniriz
Hastane üzeri yolda oturmak böyle işte bebde aynıyım
Yokkkkk kızzzzzzz ben memnunumDegissek ya hastanede karismislar deriz
Sorma yaTühh yakalandın mı
iyi hadeeeYağ var orası kesin
Kim ediyor neden ediyorMalum yerde taciz ediliyorum yine
3 defa yarışmalarda birinci olan 4.kez birinci olduğu zaman birincilik 2.ye geçiyor.Bu sebeple 3 kez birinci olan fasulyeden oluyor
Mesajlaşma uygulamasında,bir akrabaiyi hadeee
Kim ediyor neden ediyor
Şu durumlar bir duzelsede diyete girsek nevros benim durum fena diyordum senin durum bendende fena görünüyorAynen canım istekler bitmiyor ve evde cidden yapacak başka bir şey yok:)Yemek yap,,toparla,tekrar yap:)Düşün yarının yemeğini bile bugünden ayarladım.Ekmek yapalım,kurabiye yapalım:)31'inde kızların doğum günü yarın birde pasta yaparız ohhhh
Ohhh inşallah herkes fasülye olurda bana bir kere birinclik düşer3 defa yarışmalarda birinci olan 4.kez birinci olduğu zaman birincilik 2.ye geçiyor.Bu sebeple 3 kez birinci olan fasulyeden oluyor
Ayyyy bana da nasip olur inşallahhh3 defa yarışmalarda birinci olan 4.kez birinci olduğu zaman birincilik 2.ye geçiyor.Bu sebeple 3 kez birinci olan fasulyeden oluyor
70-71 arası gidip geliyorum canım:)Ama bu durumlar sonrası ne olur bilmem:)Şu durumlar bir duzelsede diyete girsek nevros benim durum fena diyordum senin durum bendende fena görünüyor