- 8 Nisan 2017
- 56.798
- 297.452
Yok ok tartı net sonuç vermedi ama 84.7 sanırım üzerine çıkınca hata veriyor bir haftadır :/Şimdi cidden 90 mısın
Vakit geçirmece :) biraz da buralara geleyim dedim canımİyiyim ahretligim,sen nasılsın?
Yaaa teşekkür ederim canım ablacımYakşamlar Jennammm
Nanam nasıl ateş durumun... Normal seyrindedir inşallah.
Boncukum hala şaşkınım ablasının kuzusu rakibimiz olacak gibi ...cesaretine hayranım. Ne iyi ettin de geldin...
N Nana ' mın ateşi mi yükseldi acaba dedim ...kurabiye bölümü bugün bayağı sıcak geldi...megersem baloncuk buradaymis
Aynen canım istekler bitmiyor ve evde cidden yapacak başka bir şey yok:)Yemek yap,,toparla,tekrar yap:)Düşün yarının yemeğini bile bugünden ayarladım.Ekmek yapalım,kurabiye yapalım:)31'inde kızların doğum günü yarın birde pasta yaparız ohhhhBende bugün kete yaptım ekmek yapmayayım diye, benimde annem gaza geldi mantı istedi nasıl geçecek evde zaman böyle bilmiyorum 90 kiloyla bitecek evde kalma 2-3 ay daha devam ederse
Yakşamlar canım,hoşgeldinYakşamlar Jennammm
Boncukum hala şaşkınım ablasının kuzusu rakibimiz olacak gibi ...cesaretine hayranım. Ne iyi ettin de geldin...
N Nana ' mın ateşi mi yükseldi acaba dedim ...kurabiye bölümü bugün bayağı sıcak geldi...megersem baloncuk buradaymis
Yok yok iflah olmaz bunlar kaynana mübarekAyyyy hiç sorma ya ne yüzsüzler kovuyoz gitmiyorlar
Ayyyyyy çok istiyorum tabikisi deeeee❤ ❤❤❤❤❤
Tamam süper canım:)Ayyyy hiç sorma ya ne yüzsüzler kovuyoz gitmiyorlar
Ben dün aksam 11 de ıslak kek yaptım düşün gerisiniAynen canım istekler bitmiyor ve evde cidden yapacak başka bir şey yok:)Yemek yap,,toparla,tekrar yap:)Düşün yarının yemeğini bile bugünden ayarladım.Ekmek yapalım,kurabiye yapalım:)31'inde kızların doğum günü yarın birde pasta yaparız ohhhh
Malum yerde taciz ediliyorum yineVakit geçirmece :) biraz da buralara geleyim dedim canım
Çarşamba benim adım melek dizisi var onu hiç kaçırmıyorum diğerleri pek mühim değil:)Ben TV yi hiç açmıyorum hep netten :)
İyiki canım ya yoksa daha zorlanırdık :)
Hastane üzeri yolda oturmak böyle işte bebde aynıyımIyiyim ablacım, sadece sık sık ambulans sesi duymak bitiriyor beni
Ya hayırrr yaaa gidermisinAyyyy hiç sorma ya ne yüzsüzler kovuyoz gitmiyorlar
Hayrolsun kuzum... adrenalin iyidir ama evde zor oluyor.Allah iyilik versin ablacım iyiym çok şükür:)
Ben bu sıra dalgalanıyorum:)
Canın kaynanamdayım tartı eczane usüluydu belli olmadıCuma kilo bildirimi de yapmadin
@Canfeb i goturdum.takima sira sende bu sefer kaçarsan dövecem artik
Tühh yakalandın mıMalum yerde taciz ediliyorum yine
Yok işte biz onu yapmıyoruz:)En geç 8 civarı o tür şeyler bitiyor:)Gecede zaten 2 gibi yatıyorum:)Ben dün aksam 11 de ıslak kek yaptım düşün gerisini
Ne zaman biteceği belli degil kiSavaş zamanı nasıl diyet olacak 5 kiloluk unlar sırtımda benim
Kız benim kaynanam çok iyidirYok yok iflah olmaz bunlar kaynana mübarek