- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Havuç ve mor lahana rendelerim zeytin yağlı yiter o zamanSalatalar olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Havuç ve mor lahana rendelerim zeytin yağlı yiter o zamanSalatalar olsun
Yani monitör klavye falan filan derken 4500 garanti :/Çok pahalı canım ya
Pırasa sana küserHavuç ve mor lahana rendelerim zeytin yağlı yiter o zaman
Aynen ciddi bir bütçe ayırmak lazım:)Yani monitör klavye falan filan derken 4500 garanti :/
Aynen öyle hemşomHavuç ve mor lahana rendelerim zeytin yağlı yiter o zaman
Nevroş saf yürekli, kesin kendi cebinden halletti, ahh nevros ahhh
Kuru iftira nevreste abla senden önce beni beleşe geçirdi sen geç kaldn
Bütçe ayirirsin önemli değilde iki tane eşkıya ile ne kadar dayanırAynen ciddi bir bütçe ayırmak lazım:)
Yok artıkBen yol aldim 90-6
Çok acil değilse alma canım:)Bütçe ayirirsin önemli değilde iki tane eşkıya ile ne kadar dayanır
Pırasa sana küser
Canımmmmmmmmmmmmm
Bizim burada vefa karşılıksız kalmazNevroş saf yürekli, kesin kendi cebinden halletti, ahh nevros ahhh
Ceketlerim olmuyor geçen yaz 74-75 geliyordum hep dün kot ceket denedim olmadı vallaYok artık
Salata zor kk bizi virüse sürüklüyor derizPazara çıkmıyorum
BurdayımNerdesin ahretligim Kukrim
DayakliksinCeketlerim olmuyor geçen yaz 74-75 geliyordum hep dün kot ceket denedim olmadı valla
Ben veremiyorum 3 hafta diyet yaptım bir gr gitmedi:)Hele şimdi çok zor hergün bir şey istiyorlar:)Ceketlerim olmuyor geçen yaz 74-75 geliyordum hep dün kot ceket denedim olmadı valla
Hoşgeldin kuzumBurdayım
Hoşgeldin canımBurdayım
Ev ekmeği yiyoruz her gün nasıl vereceksinBen veremiyorum 3 hafta diyet yaptım bir gr gitmedi:)Hele şimdi çok zor hergün bir şey istiyorlar:)
Benim kıyafetlerde sıkıntı yok yazlık tuniklerim baktım geliyor:)Ama 3-4 versem süper olurdu:)