Hayırlı geceler canımBen kaçtım mutfağı toparlayayım:)
Sonra yatarım belki hayırlı geceler
Evet findigimBlue_Peri kuzım da benim sevdiğimi yapmış ıslak kurabiye dimi okuyamadım sabah
Yaa inan kine güzel olurduEvet findigimBrownie ıslak kurabiye ahhh yakın olsak varya neler yaparım sanaa kurban olurummm
Öyledir canım gercekten bazen beni cde cok etkiliyor bazı olaylar yıllardır izlediğim halde bir kız çocuğunun istismarindan sonra günlerce kendime gelemedim cagladim durdumcBen çok etkileniyorum o y üz den izlemiyorum ama serap ezgü de bir kız vardı ona
Çok kafam takılmıştı hala da düşünüyorum aklıma geldikçe babasından üvey annesinden şüpheleniyoelardı
İşte bende aşırı oluyor o duygu yoğunluğu.Öyledir canım gercekten bazen beni cde cok etkiliyor bazı olaylar yıllardır izlediğim halde bir kız çocuğunun istismarindan sonra günlerce kendime gelemedim cagladim durdumc
Birde şu kepçe kulak ameliyatı olup kendi annesinin öldürdüğü çocuğun son görüntüsü hala gözümün önüne geliyor izlediğim an hiç kira hıçkıra ağlıyorum :/
Şimdi baktım müge de işlendi ise bile izlemedim evet herkes aynı şeyi yazmış ne acı dimiİşte bende aşırı oluyor o duygu yoğunluğu.
Sen bilirsin onlar mügede işlemiş h an de çinkitaş kızın adı.
Çok çok adamı izleseydin hareketlerini, konuşmalarını falanŞimdi baktım müge de işlendi ise bile izlemedim evet herkes aynı şeyi yazmış ne acı dimi
Teşekkür ederim balim seninki kadar olmasa daYaa inan kine güzel olurduellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş valla
Haberleri izliyom bende abla ,valla iyce sarpa sarmaya başladıya Allah'ım korusunKızlar milli eğitim bakanı açıklama yapacak. 00.30 da...okulların tatil edilmesi durumu var.
Canım sağlık bakanı açıklama yapacakmış milli eğitim de tatil durumunu görüşüyormuşHaberleri izliyom bende abla ,valla iyce sarpa sarmaya başladıya Allah'ım korusun☹
İzleyelim bakalım hayırlısı nasıl olacaksa inşallah öyle olurya aslında tatil olsa daha iyi bence.Canım sağlık bakanı açıklama yapacakmış milli eğitim de tatil durumunu görüşüyormuş
Allah yardımcımız olsun...İzleyelim bakalım hayırlısı nasıl olacaksa inşallah öyle olurya aslında tatil olsa daha iyi bence.
Amin ablaAllah yardımcımız olsun...
Basın sağolsun
Başınız sağ olsun canım
Basınız sağolsun kuzu☹
Sağolun kızlarBaşınız sağolsun canım.
Olamaz mı sokaktan çok samimi oldukları dışında gelmedi kimseBaşınız sağolsun.
Bir de meselenin virüsse yayıldıysa ailesine ,yakınlarına korkusu vardır şimdi çevrede
İnşallah başka bir nedendendir ölümü.
Geçmiş olsun balim dikkat et kendine sende boşver iyi olmus gitmedigin .Sağolun kızlar
Olamaz mı sokaktan çok samimi oldukları dışında gelmedi kimse
Bende bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım grip oldum,gitmedim bugün okumasına
Sağol canım,ne olacak bu sene nasıl bitecek bilmiyorumGeçmiş olsun balim dikkat et kendine sende boşver iyi olmus gitmedigin .
Allah muhafaza etsin tedbirini i alıcaz, takdir Allah İn.Sağol canım,ne olacak bu sene nasıl bitecek bilmiyorum