Risk her yerde var. İnşallah en az zararla atlatırız ve bu virüs yok olur, giderBen bugün netten alışveriş yapmayı düşündüm ama onda da risk var
İnşallah ya inşallah hiç ölüm olmadan hafif atlatır geçer ülkemiz inşallahRisk her yerde var. İnşallah en az zararla atlatırız ve bu virüs yok olur, gider
Temizlik sorunu olmasa kolay atlatırızda maalesef halk bilincli değil özellikle yeni nesil öğrenciler. Metroda aksirmalar tıksırmalar kimse kolumla orteyim öyle mikrop saçmayayım demiyor. Ben hemen ıslak mendille siliyorum tutulacak yerleri, çantamda küçükte dezenfektan jel var böyle aldım tedbirimi gerisi kader artık diyorum.İnşallah ya inşallah hiç ölüm olmadan hafif atlatır geçer ülkemiz inşallah
Çocuklarımızı alırız,eşleri atarız kapıyaHadi okullar tatil olsa iyi de,çalışanlar ne olacak
Bir şekilde hergün dışarısı ile bağlantıdayız
Aaaa adamı tam kıvamına getirmişim,atar mıyım kız demirbaş oÇocuklarımızı alırız,eşleri atarız kapıya
Kıvamda olmasa atarım diyorsun yaniAaaa adamı tam kıvamına getirmişim,atar mıyım kız demirbaş o
Bi ben korkmuyorum galiba bu coronadanKızlar okudukça ,yazdıkça insan daha çok korkuyor.Tedbirimizi alalım ,takdir Allahtan
15 yıl önce olsa direk çöpeKıvamda olmasa atarım diyorsun yani
Böyle dedim ya kesin ilk ben giderimBi ben korkmuyorum galiba bu coronadan
Yaşlandıkça sakinleşiyorlar.Bizler de öyle değil miyiz ,15 sene önceki halimizle şimdiki halimiz aynı mı?15 yıl önce olsa direk çöpe
Hediyelerimi de deynepnaza gönderin diye vasiyet etBöyle dedim ya kesin ilk ben giderim
Vasiyetimdir,kurabiyelerime oy verin
Aynen ya :)Yaşlandıkça sakinleşiyorlar.Bizler de öyle değil miyiz ,15 sene önceki halimizle şimdiki halimiz aynı mı?
Yani belki de sorun bizdiriz
Rozet bana,hediye deynepeHediyelerimi de deynepnaza gönderin diye vasiyet et
Aynen ,ben de öyleyim ,uğraşmak çenemi yormak istemiyorum.Aynen ya :)
Eskiden canhıraş kavga ettiğimiz şeylere şimdi aman yeaaaa nolcak diyoruz