Aynen sabah 7:20 civarı kalkıyorum:)9 a doğru iş bitiyor sonra uykum gelmiyor :)Yada işim olmuyor:)Uykun yatarken değil kalkarken geliyor değil mi
KuzuuUyku cok önemli,keske derin uyuyabilen biri olsaydim. Beynim hic durmuyor
Eşime söyledimOnun neresi büyük,kuş gibi
Sabaha kadar böyle oturmaKuzuudün gecede ben saat başı uyandım .
O yüzden bu akşam erkenden gitmişim on buçukta uyandım çocuğu okula haxırlayacaktım sabah oldu sandım
Olacağı o şimdiSabaha kadar böyle oturmaBenim de uykum var ama direniyorum biraz daha :))
Marianne gelseydi iyiydiOlacağı o şimdi
Neyse dizi falan izlerim
Kavala kurabiyesi ve browni bugün geldi:)Sabah konuları beğenip geçtim ,yoruma fırsatım olmadı.Hangi konu yeni geldi onu da bilemem şimdi
Bayağıdır görüşmedim en son bizim burada deprem olduğunda yazmıştı.Yeni konu gelmiş kavala
Kavala demişken aklıma-VUSLAT- geldi
Konu da açmıyor çoktandır
Çok merak ettim karşısındaki bina ne oldu,insan gelir bilgi verir
Benim için Kanıtı izlesene geç bitiyor ,izleyemiyorumOlacağı o şimdi
Neyse dizi falan izlerim
Ya o kara lastik bizi burda kaosa sürüklediYeni konu gelmiş kavala
Kavala demişken aklıma-VUSLAT- geldi
Konu da açmıyor çoktandır
Çok merak ettim karşısındaki bina ne oldu,insan gelir bilgi verir
Onuda ezberledim artık üst üste üst üst e izleye izleyeBenim için Kanıtı izlesene geç bitiyor ,izleyemiyorum
Oh oh ikisini de severimKavala kurabiyesi ve browni bugün geldi:)
Sorma ben net.. Onun için aldım hayallerim i yıktılar nasıl çekmezler 2.sezonuMarianne gelseydi iyiydi
Ben de ezberledim:)Onuda ezberledim artık üst üste üst üst e izleye izleye
Prof hoşuma gidiyor onun kitabı varmış onu alıcam :)Ben de ezberledim:)
Ben de çok üzüldüm,uzun zaman sonra ilk kez bir şeyi sıkılmadan izlemistim :/Sorma ben net.. Onun için aldım hayallerim i yıktılar nasıl çekmezler 2.sezonu
Aralarda bir tırsma geliyor ama d imiBen de çok üzüldüm,uzun zaman sonra ilk kez bir şeyi sıkılmadan izlemistim :/