Aminn canım,domuz gribinden daha hafif diyorlar drlar yaşlı ve hastalarda ölüme neden oluyomusAllah muhafaza etsin tedbirini i alıcaz, takdir Allah İn.
Başka yapacak birşey imiz yok Allah hayırlı, imanlı ölüm versin.
Evet canım aslında öyle bağışıklık düşük kişilerde her hastalık öyle zaten. Bağışıklığı ı güçlü tutun, ellerini zi bol bol yıkayın ve bol su için.Aminn canım,domuz gribinden daha hafif diyorlar drlar yaşlı ve hastalarda ölüme neden oluyomus
Dün kolonya alalım dedik iki tane kalmıştı koca markette çocuklara da kolonya koydum okula sürekli dökun elinize dedimEvet canım aslında öyle bağışıklık düşük kişilerde her hastalık öyle zaten. Bağışıklığı ı güçlü tutun, ellerini zi bol bol yıkayın ve bol su için.
Kadın çok ürkütücü ya müge ye cikmamislar sanki baktım video bulamadım gece gece o kadar çok video izledim ki tirsmaya başlayınca kapattımÇok çok adamı izleseydin hareketlerini, konuşmalarını falan
İlk vaka tesbit edilmişCanfeb valla hiç bişey senden önemli değil herkes anlayışla karşılayacaktır gitmemen daha doğru
Daha şimdi eşimle konuştuk sağlık bakanı tek kişi yi aciklasa onla konuşan tokalaşan yolculuk eden herkes karantinaya alınmalı diye sonuçta seyahat eden biri bu yani ucak da ne kadar insan var
GünaydınGünaydın
İşte bende o vaka için diyorum kimliğini aciklamalilar görüşen her kişi de takip altına alınmalı onu aldık ailesinde aldık ueterli değilİlk vaka tesbit edilmiş
Malesef öyle. Bunu tespit etmek zor. Hastayı söylemeseler bile, hangi il oldugunu söylemeliler.Günaydın
İşte bende o vaka için diyorum kimliğini aciklamalilar görüşen her kişi de takip altına alınmalı onu aldık ailesinde aldık ueterli değil
Adam başka ülkeden buraya uçmuş gelmiş kaç kişi ile yüzyüze geldi buraya kadar
Eşim sabah İstanbul Çağlayan dedi o nereden okudu acabaMalesef öyle. Bunu tespit etmek zor. Hastayı söylemeseler bile, hangi il oldugunu söylemeliler.
Bir üye de İstanbul Çapa da oldugunu, 1 hafta önce Almanya dan geldiğini yazmışEşim sabah İstanbul Çağlayan dedi o nereden okudu acaba
Valla, ben hızla yayılacagını düşünüyorum. Toplu taşımayı geçtim en bulaştırıcı şeylerden biride herkesin cebinde olan paraBence bu belirlenen ilk vaka,ama mantar gibi yayılacak
Aileye gelene kadar kimbilir kimlerle temas etti
Allah yardımcımız olsun
Bu benide tedirgin ediyorValla, ben hızla yayılacagını düşünüyorum. Toplu taşımayı geçtim en bulaştırıcı şeylerden biride herkesin cebinde olan para
Anam biz ateş hattındayız yaniBir üye de İstanbul Çapa da oldugunu, 1 hafta önce Almanya dan geldiğini yazmış
Her kafadan bir ses çıkıyor canım. Kesin net bir bilgi yokAnam biz ateş hattındayız yani