Aynen çok hoş bir kadın,bilgileri ve tarzı çok iyi:)Prof hoşuma gidiyor onun kitabı varmış onu alıcam :)
Sen Marianne misin diyesim geliyor hepAralarda bir tırsma geliyor ama d imi
Sevil Atasoy mu?Aynen çok hoş bir kadın,bilgileri ve tarzı çok iyi:)
Kanıttaki profösörün müProf hoşuma gidiyor onun kitabı varmış onu alıcam :)
Evet canım:)Sevil Atasoy mu?
İyi geçin benceKanıttaki profösörün mü
Suç işlersem arkamda kanıt bırakmayayım mı diye alacaksın
Evet öğreniyoruz birşeyler işteKanıttaki profösörün mü
Suç işlersem arkamda kanıt bırakmayayım mı diye alacaksın
Kimi temzileyeceğini az çok tahmin ediyorumEvet öğreniyoruz birşeyler işte
Anladım canım :)Çok donanımlı masallahEvet canım:)
Bazen diyorum gerçekten bu kadar inceleniyor mu acaba diye şüpheye düşüyorum.Akla gelmedik ipuçlarını değerlendiriyorlar.Evet öğreniyoruz birşeyler işte
Aynen öyle ya:)Anladım canım :)Çok donanımlı masallah
Sanmıyorum :)Bazen diyorum gerçekten bu kadar inceleniyor mu acaba diye şüpheye düşüyorum.Akla gelmedik ipuçlarını değerlendiriyorlar.
Kesin,sürekli üstüne bilgi ekliyor, belli :)Aynen öyle ya:)
Çok okuyor demek:)
İpuçları çok önemli bugün müge de boğularak öldürülen çocuğun sol elle öldürüldüğü nu söylediler mesela katil solakBazen diyorum gerçekten bu kadar inceleniyor mu acaba diye şüpheye düşüyorum.Akla gelmedik ipuçlarını değerlendiriyorlar.
Çiçekçi kız diyeyim sen anlaKimi temzileyeceğini az çok tahmin ediyorum
Müge Anlı'nın programının çok faydası var.İzleyemiyorum malesef okul saatine denk geliyor.İpuçları çok önemli bugün müge de boğularak öldürülen çocuğun sol elle öldürüldüğü nu söylediler mesela katil solakapaçık da ortada bazı şeyler ama
AbbbaaaawwwwÇiçekçi kız diyeyim sen anla
Müge araştırıyor bizim ülkedeBazen diyorum gerçekten bu kadar inceleniyor mu acaba diye şüpheye düşüyorum.Akla gelmedik ipuçlarını değerlendiriyorlar.
6 yıl önce öldürülen bir çocuğun konusu işleniyor şuan katil ailecicinden biri olduğu için konuşulmamis pür dikkat bakıyorum bu ara inşallah çıkar da ufacık çocuğun kanı yerde kalmaz bir çok faili meçhul kalan cinayetler çözüldüMüge Anlı'nın programının çok faydası var.İzleyemiyorum malesef okul saatine denk geliyor.