Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sabah 7:20 civarı kalkıyorum:)9 a doğru iş bitiyor sonra uykum gelmiyor :)Yada işim olmuyor:)Uykun yatarken değil kalkarken geliyor değil mi
Kuzuu dün gecede ben saat başı uyandım .Uyku cok önemli,keske derin uyuyabilen biri olsaydim. Beynim hic durmuyor
Eşime söyledim yoksa Pinkom dal gibi:)Onun neresi büyük,kuş gibi
Sabaha kadar böyle oturma Benim de uykum var ama direniyorum biraz daha :))Kuzuu dün gecede ben saat başı uyandım .
O yüzden bu akşam erkenden gitmişim on buçukta uyandım çocuğu okula haxırlayacaktım sabah oldu sandım
Olacağı o şimdiSabaha kadar böyle oturma Benim de uykum var ama direniyorum biraz daha :))
Marianne gelseydi iyiydiOlacağı o şimdi
Neyse dizi falan izlerim
Kavala kurabiyesi ve browni bugün geldi:)Sabah konuları beğenip geçtim ,yoruma fırsatım olmadı.Hangi konu yeni geldi onu da bilemem şimdi
Bayağıdır görüşmedim en son bizim burada deprem olduğunda yazmıştı.Yeni konu gelmiş kavala
Kavala demişken aklıma -VUSLAT- geldi
Konu da açmıyor çoktandır
Çok merak ettim karşısındaki bina ne oldu,insan gelir bilgi verir
Benim için Kanıtı izlesene geç bitiyor ,izleyemiyorumOlacağı o şimdi
Neyse dizi falan izlerim
Ya o kara lastik bizi burda kaosa sürüklediYeni konu gelmiş kavala
Kavala demişken aklıma -VUSLAT- geldi
Konu da açmıyor çoktandır
Çok merak ettim karşısındaki bina ne oldu,insan gelir bilgi verir
Onuda ezberledim artık üst üste üst üst e izleye izleyeBenim için Kanıtı izlesene geç bitiyor ,izleyemiyorum
Oh oh ikisini de severimKavala kurabiyesi ve browni bugün geldi:)
Sorma ben net.. Onun için aldım hayallerim i yıktılar nasıl çekmezler 2.sezonuMarianne gelseydi iyiydi
Ben de ezberledim:)Onuda ezberledim artık üst üste üst üst e izleye izleye
Prof hoşuma gidiyor onun kitabı varmış onu alıcam :)Ben de ezberledim:)
Ben de çok üzüldüm,uzun zaman sonra ilk kez bir şeyi sıkılmadan izlemistim :/Sorma ben net.. Onun için aldım hayallerim i yıktılar nasıl çekmezler 2.sezonu
Aralarda bir tırsma geliyor ama d imiBen de çok üzüldüm,uzun zaman sonra ilk kez bir şeyi sıkılmadan izlemistim :/