Tuvalet banyo gibi yerlerde domestos la fircalla durula banyo da çamaşır makinesi varsa yerleri yıkamak yerine viledaya domestos döküp silebilirsin... Haftada 1 2 elektrik supurgeyle supurup sonra yerleri viledaya silersin...Kızlar yeni evlendim ve annemin evinde hiiç bir iş yapmadığım için çok pişmanım:d Hiç bilmiyorum temizlik nasıl yapılır günlük temizlik nedir haftalık temizlik falan filan. Bikaç kez temizlik yaptım evde 1 ay içinde ama hepsi büyük temizlik oldu , banyoyu foşur foşur çamasır suyuyla yıkadım falan:) Bi kere böyle büyük temizlik yapıyorum sonra 2 hafta dokunmadığım oluyo eve. Çalışıyorum akşam 7de evde oluyorum,yemek yedik kalktık diyene kadar 8buçuk falan oluyor.
Günlük temizliği nasıl yapmalıyım ki büyük temizlikte çok yorulmayım?
Mesela içinde klozet, duşakabin ve çamaşır makinesi olan banyo günlük nasıl temizlenir? Klozet ve lavabo nasıl neyle silinir? Onları sildiğimiz şeyler nerde nasıl saklanır mesela süngerler?
Alaturka tuvaletim var bide bu günlük/haftalık nasıl temizlenir?
Mutfak lavabosu günlük nasıl temizlenir? Bunların temizlerken kullandığımız malzemelerin hepsi ayrı olmalı demi?
Ve bunlar haricinde günlük temizlik rutinine neler eklemeliyim?
Haftalık ve aylık temizlikten de bahsederseniz sevinirim özellikle çalışan kadınlar nasıl yapıyosunuz?
Bide halılarımın hepsi acayip tüyleniyor yumak yumak halı tüyü topluyorum yeni halı olduğu için bu nasıl gider? Her yeri tozlandırıyo maalesef
Tuvaleti yikadigin sungeri tek kullaniyom ben en fazla iki domestosla yıkayıp atıyorm çöpe...Kızlar yeni evlendim ve annemin evinde hiiç bir iş yapmadığım için çok pişmanım:d Hiç bilmiyorum temizlik nasıl yapılır günlük temizlik nedir haftalık temizlik falan filan. Bikaç kez temizlik yaptım evde 1 ay içinde ama hepsi büyük temizlik oldu , banyoyu foşur foşur çamasır suyuyla yıkadım falan:) Bi kere böyle büyük temizlik yapıyorum sonra 2 hafta dokunmadığım oluyo eve. Çalışıyorum akşam 7de evde oluyorum,yemek yedik kalktık diyene kadar 8buçuk falan oluyor.
Günlük temizliği nasıl yapmalıyım ki büyük temizlikte çok yorulmayım?
Mesela içinde klozet, duşakabin ve çamaşır makinesi olan banyo günlük nasıl temizlenir? Klozet ve lavabo nasıl neyle silinir? Onları sildiğimiz şeyler nerde nasıl saklanır mesela süngerler?
Alaturka tuvaletim var bide bu günlük/haftalık nasıl temizlenir?
Mutfak lavabosu günlük nasıl temizlenir? Bunların temizlerken kullandığımız malzemelerin hepsi ayrı olmalı demi?
Ve bunlar haricinde günlük temizlik rutinine neler eklemeliyim?
Haftalık ve aylık temizlikten de bahsederseniz sevinirim özellikle çalışan kadınlar nasıl yapıyosunuz?
Bide halılarımın hepsi acayip tüyleniyor yumak yumak halı tüyü topluyorum yeni halı olduğu için bu nasıl gider? Her yeri tozlandırıyo maalesef
Klasik camasir suyu kokusu yok. Kendi kokusuda guzel degil bana kokusuz dediler o yuzden aldim ama kokulu cikti :) temizleme acisindan cok memnunum. Beyazlara atiyorum ve kar gibi cikiyor. Belki makinamdan belki deterjanimdan. Normalde de iyi temizliyor. Tuvalet banyo yikamaya da gayet iyi.Bingonun çamaşır suyunu beğendiniz mi ? Ben mutfakta kullanmak için aldım ama hiçbir işe yaramıyor sanki bir de çamaşır suyu kokusu yok tamam ama kendi kokusu da ağır küçük çocuğum var diye almıştım yine de pek kullanamadım çamaşıra döktüm leke de çıkarmadı
Vay anasini , bikac yorum okudum ve pislik icinde yasadigima kanaat getirdim
Ahhaaa oyleyim zatenbenim gibi kendini ıslak mendil çeşitlerine ver
Domestos kullanma bırak canım yazık kendine yahu bingo al yada Carrefour da green var bitkisel
Bide eşinizde yardım ediyor mu? Benimki şu an hiçbşişey bilmediğim için her şeyi o yapıyor nerdeyse ama ilerde acısını çıkartır diye korkuyorum
Demek ki benim kullanımımda bir hata varKlasik camasir suyu kokusu yok. Kendi kokusuda guzel degil bana kokusuz dediler o yuzden aldim ama kokulu cikti :) temizleme acisindan cok memnunum. Beyazlara atiyorum ve kar gibi cikiyor. Belki makinamdan belki deterjanimdan. Normalde de iyi temizliyor. Tuvalet banyo yikamaya da gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?