Ev temizlemeyi becerememek

Canim Bu ayda bir yapyorm dedigini ben her hafta yapiyorum. Nasil dayaniyorsun ev o hale gelene kdr. Her3 gune bir tuvalet domestoslanmali. Balkonlar haftada 2 yikanmali pencerede tel varsa her hafta silinmeli yikanir olnlar yiknmali. Banyolar9 her hafta cifleynnce zaten ev hep temiz kaliyor. Bu saydiklarm gunun 1 bucuk saatini alir.zaten haftasonu yapsan bnlari hafta ici evin temiz kalir.

vaktiniz bol demek ki:) ben evlendim evleneli doğrudürüst vakit bulamadım haftasonlarım da temizliğe gitsin istemiyorum

Canım, hanhi ildesin fiyatlar nasıl bilmiyorum ama ayda bir tam gün değil de 15 günde 1 yarım gün birini alsan, 80 liraya geliyor burda. Ankara dayım. Derin işlerini o yapar, sende hafta sonu 1 saatte toparlarsın

rossman butkisel bir urunmu

Canım, hanhi ildesin fiyatlar nasıl bilmiyorum ama ayda bir tam gün değil de 15 günde 1 yarım gün birini alsan, 80 liraya geliyor burda. Ankara dayım. Derin işlerini o yapar, sende hafta sonu 1 saatte toparlarsın

Bende ankara'dayım, arkadaşlarıma soruşturduğumda 300 liradan aşağı çalışan kadın bulamamıştım maalesef, sizinki çok iyiymiş:) 15 günde bi yarım gün geldiğinde hangi işlerinizi yapıyor kadın mesela?

Çalışıyorum, temizlik düzenim: kafama estiğinde

en iyisi galiba

Valla ben her gün dip köşe kaldırıyodum salak gibi aa sonra bı baktım adam eve gelınce orası burası temızmı dıye bakmıyo ne yemek vaaaar dıyo. Bıraktım valla gözüme ne zaman ilişirse camları kapıları ozaman siliyorum. Tuvaletlerı lavaboları ve dusları (2banyom var) her gun mutemadıyen yıkarım ve sılerım yerlerını. Haftada ıkı kere klozet takımı degıstırıyorum ve her gun havlularını da. Bornozları haftada 2kere yıkarım. İllaki erken geldıysem hergun supurup sılmeye calısmıyorum. Mutfak duzenım cabuk bozuluyo esımden dolayı hergun ıllakı tezgah ve ocagımı sılerım. Bunlar ıcınde cıf camasırsuyu katkılı olanından, domestos, bulasık makınesı parlatıcısıyla dusların camlarını sılerım. Kendını paralama sakın sonra beller bacaklar sakata cıkıyo
Ayrıca buyuk temızlıge vaktım yok onun ıcınde haftada 1gün 4saatlıgıne kadın gelıyo ütüleri yapıyo bide ogünün süpürüp silme işlerini işte. 7.kattayım camları sıldırmıyorum kadına bısey olacak diye kendım sılerım

Merhaba gelen kişiden memnun musunuz:)
Bende ankaradayım. :) çok iyimiş bana gelen kişi tüm gün geliyor bende böyle yarım gün almak istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…