Ev temizlemeyi becerememek

canım rossmanda cam için olanı var pratik sil at büyük temizlik yapmayacaksan hayat kurtarır.
migrosta yağçözlü olanı. ben mutfakta sürekli kullanıyorum dolap kapakları ocak.
wc içinde normal ıslak mendil kenarları için yani.

ahaha en tembel benim galiba :)

detolünkü var şuan bende.
baya kalın aslında, klozetin içi için değil tabi :) yıkayamayacak durumda olduğum zamanlar için kullanıyorum.
Detole hiç denk gelmedim ben :/
Klozet içi için değil tabi ben oturma kısmını gün içinde silmek için kullanıyorum, her dk çamaşır suyuyla olmuyor ya orası.
Teşekkür ettim

idolümüzsün

Ahahah tembellik mi dedin, alırım bi dal
Rossmandakini kullanıyorum, onun bir de yer için olanı var o da güzel iş görüyor
Migrosunkini bilmiyordum ona da bakarım

Klozeti temizlediğim süngeri kullandıktan sonra atıyorum mecburen. Bimdeki ucuz süngerlerden alıyorum bunun için. Domestos tuvalet banyo ve mutfakta vazgeçilmezim. Zararlı ama sararmış yerleri beyazlatan başka ürün bulamadım henüz ben.

Bide eşinizde yardım ediyor mu? Benimki şu an hiçbşişey bilmediğim için her şeyi o yapıyor nerdeyse ama ilerde acısını çıkartır diye korkuyorum

ayy Allah yardımcınız olsun ben halime şükredeyim:)

Duşakabinin tabanında küvet yok direk yere sıfır fayans yani. Fayans da dediğiniz şekilde silinir mi?
Anladım aspiratörü teşekkür ederim:)

Cam kapı halı koltuk siliyor mutfak dolabı siliniyor genel temizlik iki kadın geliyor bana canım

Aspiratör çabuk yağlanır onu hergun silmeni öneririm

Anladım teşekkür ederim:)

Ahahah tembellik mi dedin, alırım bi dal
Rossmandakini kullanıyorum, onun bir de yer için olanı var o da güzel iş görüyor
Migrosunkini bilmiyordum ona da bakarım

bak bak bende yer için olanına bakayım onu bilmiyordum.
ütüyü yapacak bir ıslak mendil ürettiler mi tamamdır bu iş

Tornado yaz internete cikar.Bu kadar rahat bir silme urünü yok bence . Heryeri silebilirsin .4.Klorakta Ace domestos vs ayni sey .
Bimdeki Güldal cok kötu kokuyor ama cok iyi bir tuvalet vs ağartıcı .

bak bak bende yer için olanına bakayım onu bilmiyordum.
ütüyü yapacak bir ıslak mendil ürettiler mi tamamdır bu iş

ben hayatımın hatasını yaparak silinen kumaş olup olma özelliğine bakmadan almışım son koltuğumu.
halimi düşünebiliyor musun
bana da bişeyler önerin, sürekli yıkayacak mıyım ben bunları çıkarıp çıkarıp (hoş pis kullanıyorum yıkamıyorum da misafire ayıp oluyor )

misafiri nerde buldun gider gitmez acep:))
koltuk örtüsü bacım iki çocuklu her kadının kullanması gereken bir icat:)

Duşakabinin tabanında küvet yok direk yere sıfır fayans yani. Fayans da dediğiniz şekilde silinir mi?
Anladım aspiratörü teşekkür ederim:)

Fayans olan yerleri kireç çözücü herhangi bir ürünle temizleyebilirsin..
Rossmanda satılan domol'un ürünleri güzel mesela.

Madem çalışıyorsun eşin de iş yapmalı zaten. Nasıl başlarsan öyle gider. Bütün sorumluluğu yüklenme..

Benim yepyeni koltuklarım öyleydi ama senin kılıfı çıkıyor demek benim normal koltuktu.
Baktım baş edemiyorum tay tüyüyle kaplattım, kesin çözüm
Döşemeciler şok oldu yepyeni bunlar diye, sanki gelip kendileri siliyor hart hurt

çıkıyor da çıkınca kabak oluyor :)

Merhaba....

Haftaiçi çalışıyorum
Haftasonu eğer boşsam yarım gün kadar yaparım temizlik
Nadire’n haftaiçi akşam süpürür silerim
Büyük temizliği öyle her hafta yapmayız
Eşimle zaman geçiriyoruz genelde
Bazen o da temizlik yapar

mesele çıkarmakta değil yeğen takmakta zaten

ikea.

ama tamam ikeadakiler de geçirmeli değil de takıp çıkarmalı, aynı zorluk değil mi?
sen farklı bir üründen mi bahsediyon acaba.
benim koltuklar da ikea, ikeada varsa kesin uyar hem.

ama tamam ikeadakiler de geçirmeli değil de takıp çıkarmalı, aynı zorluk değil mi?
sen farklı bir üründen mi bahsediyon acaba.
benim koltuklar da ikea, ikeada varsa kesin uyar hem.

yok bebem ben koltuk şalı tarzındakilerden bahsediyorum. geçirmeli yada takıp çıkarmalı nasıl bilmiyorum öyle kullanmadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…