Hangisi o tek kullanımlık ıslak mendil Goha?
Ben klozeti silmek için kullanıyorum ama ince geliyor biraz daha kalın bir ürün arayışındayım sünger vs içime sinmiyor pek her seferinde atılmıyor bekletsen hiç olmuyor
Detole hiç denk gelmedim ben :/detolünkü var şuan bende.
baya kalın aslında, klozetin içi için değil tabi :) yıkayamayacak durumda olduğum zamanlar için kullanıyorum.
canım rossmanda cam için olanı var pratik sil at büyük temizlik yapmayacaksan hayat kurtarır.
migrosta yağçözlü olanı. ben mutfakta sürekli kullanıyorum dolap kapakları ocak.
wc içinde normal ıslak mendil kenarları için yani.
ahaha en tembel benim galiba :)
Ahahah tembellik mi dedin, alırım bi dalcanım rossmanda cam için olanı var pratik sil at büyük temizlik yapmayacaksan hayat kurtarır.
migrosta yağçözlü olanı. ben mutfakta sürekli kullanıyorum dolap kapakları ocak.
wc içinde normal ıslak mendil kenarları için yani.
ahaha en tembel benim galiba :)
Bende yeni evli sayılırım 9 ay oldu ve çalışıyorum
benimde temizlk günüm cumartesidir..
cumartesi balkonlar wc banyo klozet hryer yıkanır.
yerleri silerim toz alırım dış kapımın önünü ve kendi katımın merdivenini silerim
çamaşır yıkamaya her hafta çarşamba perşembeden başlarım 3 makine siyah renkli ve beyaz olarak kuruturum ya cuma gecesi yada cumartesi ütülerim fix.
banyo temizlik malzemelerini banyo dolabınnda saklarım mutfak için olanları mutfalta.
ben klozette fırça duşakabin ve lavobada sünger kullanıyorum yerleride bol suyla köpürtüp yıkar kurular passpaslarını sererim.
en büyük problemim duşakabindeki su lekeleriydi ama bu forumda birinden okumuştum çamaşır yumuşatıcıyla sil die artık öyle yapıyorum pırıl pırıl oluyor.
büyük süpürgemi sadece cumartesi açarım.
camları tülleride 2 -3 ayda bir. zaten silsemde ertesi gün kaderime yağmr yağıyor :)
hafta içide mutfak tezgahı masaların üstü ocak vs silerim haliyle.
ama dolaplara fln bişi sıçrarsa yada buzdolabına bişi dökülürse o an silerim.
herakşamda ertesi günün yemeğini yaparım
ama bu tempo beni çok yoruyor artık herhaftasonu temizlik haftaiçi işe git yemek yap çay koy vs
kendime hiç zaman ayıramadığımı farkediyorum artık
evi tertemiz olup , bide üstüne çocuk bakıp , bide çalışıp , bide kendine bakan eşiyle ilgilenen hanım varsa elinden öperim :)
bu arada kızlare bende domestosculardanımher hafta 1 şişe bitiriyorum
Ahh ne kadar tatlis bir konu
Iki kücük cocugum var, hergün temizlik yapiyorum( zorunda kaliyorum) ve hic temizlenmemis gibi günüme devam ediyorum.
Bilmiyorum baska cocuklu arkadaslar ne yapar nasil eder ama benim evde sürekli yerlere birsey dökülür, damlar..
Ayy cocuktan öncesi ve sonrasi diye temizlik ikiye ayrilir benim icin.
Ve cocuktan öncesi cok tatlis bir temizlik.
Bebek bezini acikken tutup firlatmalar mi dersin, tuvalet egitiminde halilara isemek mi dersin.
Kahvaltida, yemeklerde ne var ne yok zaten yerdeler..
Ellerine sürekli yemeleri icin meyve olsun kek olsun ne varsa veriyorum. Dökülüyor.
O ara kendi karnimi doyuruyorum.
Mutfak esyalari yatak odasinda, oyuncaklar banyoda, balkonda salonda her yerdedir.
Esyalar ayaklanip gezinirler efenim.
Perdelerimde dondurma lekeleri var, evdeki halilarin yikanmasi lazim.
Silinmesi gereken kapilar var.
Ay neyse yaa, siz temizsiniz halledersiniz, cocuktan sonra savasmaya hazir olun
Estağfirullah..
Camlara cif sürmem tabi ki. Duşakabinin tabanını kastettim. Cam kısımları banyo temizleyici sprey sıkıp duru bezle siliyorum. Ki bu da her kullanımda olmaz.
Temizimdir ama asla abartmam.
Duşu neden kendime eziyete döndüreyim ki? Haftalık temizlikte yaparım ben.
Öyle su tutarak yıkamayı ancak genel büyük temizlikte yaparım. Ama sen makine var diyorsun. Sen anca spreyden sonra silebilirsin.
Aspiratör yemek pişmesi ile orantılı silinmeli bence. Toz almak maksatlı değil yani. Filtreye yapışan yağlar için..
Hadi her seferinde silme 3-4 pişirmede sil mesela..
Cam kapı halı koltuk siliyor mutfak dolabı siliniyor genel temizlik iki kadın geliyor bana canım
Aspiratör çabuk yağlanır onu hergun silmeni öneririm
Ahahah tembellik mi dedin, alırım bi dal
Rossmandakini kullanıyorum, onun bir de yer için olanı var o da güzel iş görüyor
Migrosunkini bilmiyordum ona da bakarım
bak bak bende yer için olanına bakayım onu bilmiyordum.
ütüyü yapacak bir ıslak mendil ürettiler mi tamamdır bu iş
Başımın tacı yaparımbak bak bende yer için olanına bakayım onu bilmiyordum.
ütüyü yapacak bir ıslak mendil ürettiler mi tamamdır bu iş
ben hayatımın hatasını yaparak silinen kumaş olup olma özelliğine bakmadan almışım son koltuğumu.
halimi düşünebiliyor musun
bana da bişeyler önerin, sürekli yıkayacak mıyım ben bunları çıkarıp çıkarıp (hoş pis kullanıyorum yıkamıyorum da misafire ayıp oluyor)
Duşakabinin tabanında küvet yok direk yere sıfır fayans yani. Fayans da dediğiniz şekilde silinir mi?
Anladım aspiratörü teşekkür ederim:)
Benim yepyeni koltuklarım öyleydi ama senin kılıfı çıkıyor demek benim normal koltuktu.ben hayatımın hatasını yaparak silinen kumaş olup olma özelliğine bakmadan almışım son koltuğumu.
halimi düşünebiliyor musun
bana da bişeyler önerin, sürekli yıkayacak mıyım ben bunları çıkarıp çıkarıp (hoş pis kullanıyorum yıkamıyorum da misafire ayıp oluyor)
Benim yepyeni koltuklarım öyleydi ama senin kılıfı çıkıyor demek benim normal koltuktu.
Baktım baş edemiyorum tay tüyüyle kaplattım, kesin çözüm
Döşemeciler şok oldu yepyeni bunlar diye, sanki gelip kendileri siliyor hart hurt
misafiri nerde buldun gider gitmez acep:))
koltuk örtüsü bacım iki çocuklu her kadının kullanması gereken bir icat:)
çıkıyor da çıkınca kabak oluyor :)
asıl onu nerede bulucam
mesele çıkarmakta değil yeğen takmakta zaten
ikea.
ama tamam ikeadakiler de geçirmeli değil de takıp çıkarmalı, aynı zorluk değil mi?
sen farklı bir üründen mi bahsediyon acaba.
benim koltuklar da ikea, ikeada varsa kesin uyar hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?