Ev temizlemeyi becerememek

Aay ben hamile halimle vazgeçemiyorum domestostan ya O kadar kötü ve kimyasal kokuyo ki ama o olmayınca da mikroplar ölmüyo gibi geliyo
Peki karnındaki evladına yazık değil mi bronşit olma ihtimali taşıyor daha karnındaki 18 haftalık yavru

Arkadaşlar böyle bir konu gelmisken sormak istediğim bi soru var hem konu sahibinin de işine yarar

Klozetin dışını önce güzelce her hangi bi temizleyici ile temizliyoruz veya su tutuyoruz tamam da su kapagin oturulan kısmının altı var ya Klozetin iç tarafina gelen orayı ne ile temizliyorsunuz fırça pek ise yaramıyor hem de Klozetin içine kadar sokulan fırça oturulan yerin tersine sürülunce iyice mikroplamis olmuyor muyuz çok takıntılı titiz değilim ama hep düşünmüşumdur nasıl temizliyor millet diye
Ben elime eldiven giyip içten dışa ovuyorum gider kısmı fircayla temizlenince yetiyor en son bolca su ile klozeti bitiriyorum kapağın tersine hala geçerli bir şey uyduramadim ( bazen eldivenle ıslak bezle bazen eldivenli eski sungerle bazen bi kkagit havluyla çamaşır suyuyla temizliyorum hangisi mantıklı)

Çok çok haklısın
Artık son zamanlarda ablaya bırakır oldum, o yapıyo domestosu.
Ne farkettı sen yapma ama yapılan alanda solu sirke domestos gibi temizleyen bişey yapmayın kendinize bunu sağlık parayla alınmıyor bir şişe sirke al her yere kullan doğal asit hemde içilebilir

Kızlar neden bilmiyorum ama ceza aldım yazamadım forumda, hepinizin önerilerini okucam şimdi teşekkür ederim herkese

ben iki güne bir evi siliyorum toz alıyorum dip bucak yapamıyorum çünkü iki küçük çocuğum var bulaşıklar makinaya ev hergün süpürülüyor zaten banyo wc iki güne bir ayda bir temizlikçi çağırıyorum dip bucak temizlik için böyle işte kadınların derdi bitmez

Teşekkür ederim:)

teşekkür ederim önerileriniz için evet çalışan olmak zor maalesef

Evet baştan nasıl alıştırırsan öyle gider diyo herkes:)

Bahsettiğiniz hesapları takip ediyorum ama 1000e yakın gönderi var nerden başlıcağımı bilemedim bide yorumları falanda paylaşıyo arada çok karışıklık oluyo, iyice inceleyip bi yere yazayım onları

Tek başıma altından kalkamam çok zor eşim de yardım etmek zorunda ne kadar hoşuna gitmese de Evet şu an değil ama ilerde almayı düşünüyorum.

Temizlikte kullanmak için kendim evde limon sirkesi yapacağım, sizde deneyebilirsiniz. İnternetten sirke yapmak için tarifler var. Çok kolay.

Henüz o aşamaya gelmem için erken bence Teşekkür ederim

Tornado yaz internete cikar.Bu kadar rahat bir silme urünü yok bence . Heryeri silebilirsin .4.Klorakta Ace domestos vs ayni sey .
Bimdeki Güldal cok kötu kokuyor ama cok iyi bir tuvalet vs ağartıcı .

baktım hepsiburadada ama hep kötü yorumlar var yön değiştirmek çok zor sapı sürekli uzayıp kıslaıyor falan demişler siz memnun musunuz herşeyinden?

Duşakabinimin zemini fayans evet kireç çözücüyle temizleyebilceğimi bilmiyordum teşekkür ederim. Yok yüklenemem zaten çok yoruluyorum ev işlerine alışkın olmadığım için

Sadece yarım gün temizlikle ev darmanduman olmuyor mu?

Tuvalet banyo gibi yerlerde domestos la fircalla durula banyo da çamaşır makinesi varsa yerleri yıkamak yerine viledaya domestos döküp silebilirsin... Haftada 1 2 elektrik supurgeyle supurup sonra yerleri viledaya silersin...

Teşekkür ederim

haftasonu temizlik yapmaktan nefret ediyorum günlere böldükçe haftaiçi biter bence. Ördek başlı temizleyici dediğiniz nası bişey görmedim hiç?

Haftasonuna kalmasın istiyorum bende haftaiçi yarımşar saat ayırsam kalmaz gibi:) teşekkürler

temizlediğiniz eşyaları dolapta nasıl muhafaza ediyosunuz poşete falan mı koyuyosunuz? Teşekkür ederim önerileriniz için.

Bu kadar çok domestos aşırı değil mi ya ciğerleriniz mahvolmasın

teşekkür ederim:)

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Tezgah için kullandığınız organik temizleyiciyi öğrenebilir miyim?
Hijyen spreyini yeni duydum daha araştırdım çok güzel bi ürünmüş hergün kullanıyo musunuz acaba tezgah ve klozette?
ıslak mendil temizleyemiceğim acil durumlarda mantıklı ama sürekli kullanmak hem maddi açıdan pahalı gibi hem de o kadar atık oluşturmak çevre için çamasır suyu kadar zararlı geliyor.
Sizden kolay yemek önerileri alabilir miyim neler yapıp nası saklıyosunuz mesela:)

Çok teşekkür ederim önerileriniz için:)

Teşekkür ederim.

Neden eşiniz hiç bişeye yardım etmiyor bu durumda nasıl sakin kalabiliyosunuz?:) Maddi yönden siz ona yardım edin ama o hiçbişeye elini sürmesin ay ben deliririm:)

Bu fırçaları nasıl temizliyosunuz? ve nerde saklıyosunuz poşete falan mı koyuyosunuz?

O kadar da zor dğeil aslında eşiniz yardım edip hergün yarımşar saat yaptıkça haftasonuna kalmaz ama şu an çocuk yok tabi ondan:)

Evet parlatıcıyı sungere sıkıyorum .
Süngerler ovalayıp su tutuyorum .
Cillooppp gibi oluyor.

Bunu hemen denicem ya çok merak ettim teşekkür ederim:)

Teşekkür ederim önerileriniz için. Ben cifle çamasır suyunun farkını bi anlayamadım:)
Haftasonu 1 saat içinde ne yemekler yapıyosunuz aslında en büyük sıkıntım yemek biraz ondan bahsedebilir misiniz? tupperla dondurucuya mı koyuyosunuz?

baktım hepsiburadada ama hep kötü yorumlar var yön değiştirmek çok zor sapı sürekli uzayıp kıslaıyor falan demişler siz memnun musunuz herşeyinden?
Iki çesidi var .Biri 10 tl daha pahaliydi .Onu aldim .Parex tornado cok memnunum .
Uclarini degistirip degistirip kullanıyorum .Hic sorun yasamadım.
Esimin evine markasiz bisey aldim ucuz diye hic memnun degilim .Yerine oturmuyo döndurürken çıkip gidiyo.

Ay ayni bende böyleyim benim bi kızım var 15 aylık amaaa ev aynen anlattığınız gibi genis aile hevesim vardı 1 yasına girince 2.yi istiyorduk eşimle ama resmen tövbe ettim bazi kisilerde peşpeşe büyürler birbirini oyalarlar vs diyor ama bilemiyorum yemek yemeye vakit vermiyor benim kız . Çocuğu olmayıp eve yardımcı tutanlarada şaştim doğrusu.benim bebis olmasa bikere temizlesen zaten kolay kolayda kirlenmez. Ev cokk büyük değilse yardımcı gereksiz bence.
Ne çok isterdim evimi dip köşe temizleyeydim mis gibi bıraktığım gibi kalaydı.....

Bazen yarim saat bile sürmüyor o temizlik.
Mesela yatak odasinda carsaf degistiriyorum, adamin birinin cikolatali ellerinin izi oluyor bir arkami dönmemle.
Ben pespese büyütüyorum, evet zor ama birlikte eglenmelerini görmek buna degiyor.
Sürekli temizle yine de ayni hersey.
Olsun birkac sene disimizi sikacagiz.
Robot gibi dönüyorum evin icinde olacak o kadar

Minik kablar var evimde dondurma kabı gibi onların içine koyuyorum kullandıktan sonra dolabın içinde

bakıyım bi inşallah siiznkinden bulurum:)

Olsun onların sevgisi her şeye değer:)
Yardımcı meselesini bende anlamıyorum, işyerinde de bu forumda da çalışan ne kadar kadın varsa prensesler maşallah hiçbi iş yapmıyorlar hepsinin yardımcısı var:) benim durumum yok şu an ama durumum olsa da 2 kişiyiz yani ev en fazla ne kadar batabilir ki sadece akşamları evdeyiz arada bi toz alıp temizlemeyi de ben yaparım ,belki 3 ayda bir büyük temizliğe koltuk cam silmeye falan çağırırım anca ama çocuk yokken haftalık kadın almak falan gereksiz bence o paraya başka şeyler yaparım:)

Ne tatliş ne kadar güzel bi ev hayatı
Minik kablar var evimde dondurma kabı gibi onların içine koyuyorum kullandıktan sonra dolabın içinde

Teşekkür ederim

Cocuklarin eline dolasa dolaşa yemeleri icin hic birsey vermedim .
Yegenime baktim .Alismis hic corba yemek vs yemez dolasa dolasa yemek yerdi .Bi geldi corba yemek tatlı .Masaya oturttum yemezse kalksin diger öğünu beklesin .Arkasindan kosturmam ,abur cubur tamamen yok ve ara öğunde yok
.Şimdi 6 yasinda yemek sorunu yok ve et corba sebze herseyi yer .
Birazda anneler yapıyor bu cocukları böyle.

Çok haklısınız çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gidiyo sanırım

Çok haklısınız çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gidiyo sanırım
Evime misafir gelen biri butun cocuklara cokonat getirmis dağitmis .Cocuklar yerlerken farkettim .Kafamda kaynar sular fokurdadı .Ama olan olmuştu .Pislikten ziyade benim icin nimetin dökulmesi ve çukulata lekesi mühim di .
Birde cocuklarım 3 yasina kadar verilen cukulatalarin kabının gicirtisiyla oynanacak bisey saniyorlardi.Cünkü hic yememislerdi .O cukulata vıcık vıcık olup çöpü boylardı .
Cips zaten almadim hala almam Kucuk oglum 12 yasinda seker uzatana cok zararli diyor bakakalıyorlar .Kucukten beri .Ve iceceklerine hic seker koymadim yegenimde ihlamur,nane cayı icer ama sekersiz .
Cünkü hic koymadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…