Bu ne yaman çelişki diyerek başlıyorum konuma..
Biliyorsunuz eşimle çok sıkıntılarım vardı.. Bana çok zaman ayırsın benimle işteyken de ilgilensin yazsın istiyordum. Bana çoğunuz işiniz mi yok gibi yorumlar yaptınız o zaman da söyledim. Ben çalışıyorum ofis ortamında güzel bir işim var herkesin isteyebileceği çok rahat bir iş istediğim gibi takıldığım, istersem tüm gün dizi film izleyebildiğim (kulaklık takılı çaktırmadan) bir kurumsal firmadayım 3 yılım olacak neredeyse.
Ama ben bu çalıştığım halde boş durmaktan işsizlikten bıktım sıkıldım artık..
Ofis ortamım güzel bir sıkıntım yok çok şükür istediğim gibi takılabiliyorum çaydır kahvedir hava almakdır mescide gitmektir bir sıkıntı yok..
Düşüncem şu;
İşten çıkıp bir süre evde takılıp ne yapacağıma karar verip iş aramaya başlamak tekrar. Bu sırada gezerim tozarım diyeceğim ama dolaşacağım neredeyse hiç kimse yok tüm tanıdıklarım çalışıyor.. Birde ben izinliyken evde olunca sabah kalkıp kahvaltı yapmaya üşenen bir insanım o derece.. Sabahları kalkıp işe gelmek bana çok zor geliyor birde böyle bir olanağım var istesem çalışmam durumumuz iyi çok şükür neyi kasıyorum yani..
Beni tedirgin eden durum şu;
Çalıştığım halde eşim bana hep yazsın ilgilensin istiyorum ya birde çalışmazsam iyice eşime sarar mıyım iyice boşluktan yada kendime bi işler bişeyler çıkarır mıyım?
Birde tekrar iş aramaya karar versem uzun sürebilir bu süreç..
Hem iyice eşime tebelleş olmaktan hemde daha sonra iş aramaya karar verirsem adam akıllı bir iş bulamazsam yada böyle iyi ofis ortamı bulamazsam diye tedirgin oluyorum.
Bana akıl verin ya ne yapayım ben çalışayım mııı yoksa evde mi takılayım biraz.. Evde derken istediğim gibi gezebilirim ama tek gezmekten nefret ederim aklım iyice bulanır yanlız hissederim belki..
Bir yandan bu işe de gelmek istemiyorum sıkılıyorum zevk almıyorum bu işi yaparken..
Hem çalış hem iş bak demeyin bu sektörde çok çabuk duyulur olmaz o iş maalesef..
İşte olmak mı? Evde olmak mı?
İşte bütün mesele bu...
Bütçe var çok şükür ama arkadaşlar yok ki ben yalnızlığı hiç sevmem... Zaten eşimi de zaman zaman bu yüzden darlıyorum bence..senin tabirinle evet eşine daha çok sararsın, bence işten çıkmak senin için kötü bir fikir
gezip tozma fikri güzel de, buna ayrıcak bütçe var mı, gezip tozacak arkadaşların var mı, bunlarda önemli
konuşuyoruz ama şöyle bir durum var işte işimi sevmiyorum ya..Tabiki iş evde daha çok sarcaksın yoğun tempolu işte çalış hemde bence eşinle gün içinde hiç mi konusmuyosunuz
Bütçe var çok şükür ama arkadaşlar yok ki ben yalnızlığı hiç sevmem... Zaten eşimi de zaman zaman bu yüzden darlıyorum bence..
aslında eşim iş kuralım mantıklı birşey belirle hesap plan yap kafanda dedi ama bende o kafa nerdeeeeeee tek başına zevki çıkacak mı gezmenin, bi süre sonra ondan da sıkılırsın bence, haftasonları eşinle gez daha mantıklı
Ama bu dediğinizi hem çalışıp hemde yapamam yaniBence de yoğun tempolu bir işe başla ve ya sektörünü değiştir..
Evde oturmak,tek başına gezmek hiç keyifli değil...
Hadiya.. neler yaşadın ne gibi şeylerEşine sararsın
İşe 4 ay ara verdim de kendimi ben bile tanıyamadım
Ama bu dediğinizi hem çalışıp hemde yapamam yani
Hadiya.. neler yaşadın ne gibi şeyler
Artık eşime gram ilgi göstermek istemiyorum..
Onu aramamak sormamak istiyorum.
Ya bu beni hiç aramıyor sormuyor hep ben arayıp soruyorum hep ben merak ediyorum..Hayırdır tatlım? :) birşey olmuş sanırım..
Bana karıcım nasılmış yazmış ama içimden hiç gelmiyor yazmak artık benimde..
Beni de kendine benzetti sonunda o ilgi istek kalmadı içimde
Dediğin gibi sanırım ben daha hareketli bir ilişki istiyorum..Canım o bahsettiklerin çocukça şeyler yalnız. Eşin olgun bir insan sen olgun değilsin zaten bunu biçok kez dile getirdim sana. İşi var arayamıyordur. Kaç kez arayabilir ki biraz anlayışlı olman lazım artık. Yurt dışından aramak istemiyor da olabilir çok yazıyor. Bana 700 tl fatura geldi bikaç kez konuşmuştum kısa kısa. E o da para yani adam kendini yortıyo çalışmak için..
İş konuşmak istemez çünkü eve geldiğinde o bütün gün yaptığı şeyi konuşmamakta da haklı,sıkılır kafa dağıtmak ister.
Bu bahsettiğin şeyler yaşadıkların yani normal bir evlilikte olan şeyler ama eşin konuşup sohbet ediyor. Ayrıca kış günü hergün nereye gitmek istiyorsun daha ne olsun? Yemeğe çıkarıyor gezmeye götürüyor. Kalan günler de evinde vakit geçirip dinlenmek istiyor haliyle!
Evet biraz şımarıklık sendeki. Herşey normalken bozmayı seviyorsun çünkü sen kıpır kıpırsın adrenalin arıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?