• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev mi? İş mi?

Bu ne yaman çelişki diyerek başlıyorum konuma..

Biliyorsunuz eşimle çok sıkıntılarım vardı.. Bana çok zaman ayırsın benimle işteyken de ilgilensin yazsın istiyordum. Bana çoğunuz işiniz mi yok gibi yorumlar yaptınız o zaman da söyledim. Ben çalışıyorum ofis ortamında güzel bir işim var herkesin isteyebileceği çok rahat bir iş istediğim gibi takıldığım, istersem tüm gün dizi film izleyebildiğim (kulaklık takılı çaktırmadan) bir kurumsal firmadayım 3 yılım olacak neredeyse.

Ama ben bu çalıştığım halde boş durmaktan işsizlikten bıktım sıkıldım artık..
Ofis ortamım güzel bir sıkıntım yok çok şükür istediğim gibi takılabiliyorum çaydır kahvedir hava almakdır mescide gitmektir bir sıkıntı yok..

Düşüncem şu;
İşten çıkıp bir süre evde takılıp ne yapacağıma karar verip iş aramaya başlamak tekrar. Bu sırada gezerim tozarım diyeceğim ama dolaşacağım neredeyse hiç kimse yok tüm tanıdıklarım çalışıyor.. Birde ben izinliyken evde olunca sabah kalkıp kahvaltı yapmaya üşenen bir insanım o derece.. Sabahları kalkıp işe gelmek bana çok zor geliyor birde böyle bir olanağım var istesem çalışmam durumumuz iyi çok şükür neyi kasıyorum yani..

Beni tedirgin eden durum şu;
Çalıştığım halde eşim bana hep yazsın ilgilensin istiyorum ya birde çalışmazsam iyice eşime sarar mıyım iyice boşluktan yada kendime bi işler bişeyler çıkarır mıyım?
Birde tekrar iş aramaya karar versem uzun sürebilir bu süreç..
Hem iyice eşime tebelleş olmaktan hemde daha sonra iş aramaya karar verirsem adam akıllı bir iş bulamazsam yada böyle iyi ofis ortamı bulamazsam diye tedirgin oluyorum.

Bana akıl verin ya ne yapayım ben çalışayım mııı yoksa evde mi takılayım biraz.. Evde derken istediğim gibi gezebilirim ama tek gezmekten nefret ederim aklım iyice bulanır yanlız hissederim belki..
Bir yandan bu işe de gelmek istemiyorum sıkılıyorum zevk almıyorum bu işi yaparken..

Hem çalış hem iş bak demeyin bu sektörde çok çabuk duyulur olmaz o iş maalesef..

İşte olmak mı? Evde olmak mı?
İşte bütün mesele bu...
Mesleğiniz ne çok merak ettim.ben kendi isimin patronuyum buna ragmen butn gun dizi film izleyecek vaktim olmuyor. Yemegimi bile cogunlukla acele acele yiyorum.

Valla eski konularını da biliyorum sen kesinlikle çalışmalısın ama sevmiyorsan çık başka iş bul iki üç ay da heralde bunaltacak kadar sarmaZsın

Dediğin gibi sanırım ben daha hareketli bir ilişki istiyorum..
Yani dün bir dizi izliyoruz mesela dolunay diye orada kadınla adamın otoparkta araba kırma sahnesi vardı o sahnede çok sevdiğim bir şarkı çaldı ben çok etkilendim bu sırada içeri girdi eşim. Sonra bu girdi içeri bu ne ya dedi böyle sahneler izletiyorlar insana filan dedi bende dedimki bence çok güzel dedim o da izledi filan sonra bana yanaştı filan aslında bana çok sırnaşır tatlı hareketler yapar işinde serttir ama benim yanımda minnoş kedi yani hoşuma da gidiyor bir bakıma ama bir öfkelenirse terör estirir resmen hakaretler vurmakla tehdit etmeler filan yüz kere dedim rahatsız oluyorum bak herkes tartışır kimse küfretmiyor bu ne böyle diyorum ben akıllanana kadar öyle yapacakmış bir iki saat sonra normale dönüyor ama sinir anında çok felaket. Benim kötü huyumsa hemen bana yanaşınca kabul ediyorum ama tartışmışken ben ona yanaşsam yüzüme bakmaz..
Bazen adamı ben mi deli ediyorum diyorum.

Yaptığı yanlış kesinlikle. Ama erkeklerin siniri bizimki ile bir değil. Onlar tutup tutup birden patlıyor ve sinirlendiklerinde kötü sinirleniyorlar. O yüzden diyorum ya çok üstüne gitme diye :) verme o kozları eline baktın sinirleniyor sende çekil köşene.
Eşinin de yanlışları var ama aslında bu yanlışlar iki taraftan kaynaklanıyor yani karşılıklı. Sen onun üzerine bu kadar çok gitmesen belki de bu kötü tarafları ortaya bile çıkmaz anlattıklarına göre. Yani yanında kedi olan bir insanın o hale gelmemesi birnevi senin elinde. Tek sorun bunu kullanmayı bilmiyorsun sen daha çok çene yapıyosun :)
Deli dolu oldupun için bütün bu sorunlar. Küçük de yaşın gayet normal ama enerjini illa onunla atacaksın diye bir durum yo. Kendine yeni uğraşlar bulabilirsin ve enerjini atarsın. O zaten bütün gün işte ve kafa patlatıyor kendi işi daha zor canım eşimden biliyorum. Bütün gün kafası doludur aman bugün de bitsin maaşımı alayım düşüncesi yok. Maaş vermesi gerek,ödemeleri vardır,e sen varsın senin masrafların gezmelerin tozmaların :) o yüzden evdeyken sakin kafa istiyor.

Back